Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JOHANNALIND napisał(a):
Odwiedziłam, zakupiłam...mam nadzieję, że Miśkowi się uda :) Paskudna historia...:(

Widziałam, bardzo dziękuję :loveu: Na allegro w moich aukcjach jest też adopcyjna Misia, tam jest więcej zdjęć. Nie pozwolimy go skrzywdzić ale wsparcie bardzo nam potrzebne, tym bardziej jestem wdzięczna :loveu:
Ewa Marta napisał(a):
Molton jest dzisiaj w metrze:-)

Jest :) ale telefonów nie ma.
Nutusia napisał(a):
A ten domek co to już się wcześniej zgłosił i miałyście go wizytować nadal aktualny?...

Tak, jutro jedziemy ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Ta oneczka z załączonego przez Ciebie wątku jak się na koty zapatruje?...

Nie mam pojęcia, trzeba by Anji2201 spytać... Ale sunia jest wyczerpana, ledwo chodzi, więc wątpię, by teraz interesowała się kotami :(

Posted

Miałam jeszcze jeden telefon w sprawie Moltonka, Pan mieszka w Gdańsku i dużo służbowo podróżuje...zgodnie doszliśmy do wniosku że dla szczeniaka to nienajlepsze wyjście.

Nie wiem co jest grane, zwykle z Metra był mega odzew....

Posted

koosiek napisał(a):
W razie czego, gdyby trafił się i z Metra fajny dom, możnaby opchnąć Lucka zamiast Moltona ;)

jak to Lucka?!
Przeciez napisałam już prawie tydzien temu, że DT Lucjana zabarykadowało się i nie chce go oddać za żadne skarby świata :)

Posted

idusiek napisał(a):
jak to Lucka?!
Przeciez napisałam już prawie tydzien temu, że DT Lucjana zabarykadowało się i nie chce go oddać za żadne skarby świata :)

Czy to znaczy że Lucuś zostanie?:)

Posted

nie. Nemo ma ochotnika, który ze mna mailował kilka dni, miał dzwonic do Agnieszki ,ale nie dzwonił...
Jedzcie laski do tej Pani od Moltieg moze on chociaż znajdzie dom.

A o Lucku napisałam już przecie wcześniej, tylko nikt nie zauważył. nie to nie:eviltong: ,pomyślałam:evil_lol:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nie zauważyłam wcześniej informacji o Lucjanie ;)
No i nie zadzwonił nikt fajny z Metra. A w sumie były 2 telefony.

metro zeszło na psy ...:(

Posted

ja też, ale wiecie...stgrasznie się do niego przez te 2 dni przywiązałam i gdyby nie ten DT to nie wiem co by było....bo myśmy się już w sobie zabujali ;)

...a oto jak pięknie się dogadał Lucjan z Romanem nawet na niego szczekał, że się z nim nie chce bawić - Lucjan znaczy szczekał :) ja już snułam po cichu wizje.... ;)

Lucjan skrada się do Romana:

czai się nawet pod łożkiem, żeby tylko załapać nową znajomość ;) A Roman jak to Roman- póki ktoś mu tyłka nie wącha to sprawy nie ma ;)