mysza 1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Na razie był jeden telefon do Gosi, pani ma się zastanowić. Zobaczymy, dzień jest długi ale szału nie ma ;) Quote
JOHANNALIND Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='mysza 1']Dziewczynki, pomóżcie mi rozreklamować allegro cegiełkowe Misia, będę bardzo wdzięczna. Maile, FB, gdzie możecie. dziękuję :) Zostawili go na śmierć- pomóż mu żyć Odwiedziłam, zakupiłam...mam nadzieję, że Miśkowi się uda :) Paskudna historia...:( Quote
Nutusia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 A ten domek co to już się wcześniej zgłosił i miałyście go wizytować nadal aktualny?... Quote
mysza 1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 JOHANNALIND napisał(a):Odwiedziłam, zakupiłam...mam nadzieję, że Miśkowi się uda :) Paskudna historia...:( Widziałam, bardzo dziękuję :loveu: Na allegro w moich aukcjach jest też adopcyjna Misia, tam jest więcej zdjęć. Nie pozwolimy go skrzywdzić ale wsparcie bardzo nam potrzebne, tym bardziej jestem wdzięczna :loveu: Ewa Marta napisał(a):Molton jest dzisiaj w metrze:-) Jest :) ale telefonów nie ma. Nutusia napisał(a):A ten domek co to już się wcześniej zgłosił i miałyście go wizytować nadal aktualny?... Tak, jutro jedziemy ;) Quote
koosiek Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 W razie czego, gdyby trafił się i z Metra fajny dom, możnaby opchnąć Lucka zamiast Moltona ;) Zajrzyjcie proszę na ten wątek, ONka ma tymczas do piątku, potem nie ma się gdzie podziać :( A jest jeszcze czwórka jej dzieci: http://www.dogomania.pl/threads/195827 Quote
Tora&Faro Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Tak jak Mysza pisała, dotąd miałam jeden tel w sprawie Moltiego...aż dziwne. No nic, zobaczymy. Quote
Nutusia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 O tak, Moltona z Luckiem można bezkarnie podmieniać! :) Ta oneczka z załączonego przez Ciebie wątku jak się na koty zapatruje?... Quote
koosiek Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nutusia napisał(a):Ta oneczka z załączonego przez Ciebie wątku jak się na koty zapatruje?... Nie mam pojęcia, trzeba by Anji2201 spytać... Ale sunia jest wyczerpana, ledwo chodzi, więc wątpię, by teraz interesowała się kotami :( Quote
Tora&Faro Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Miałam jeszcze jeden telefon w sprawie Moltonka, Pan mieszka w Gdańsku i dużo służbowo podróżuje...zgodnie doszliśmy do wniosku że dla szczeniaka to nienajlepsze wyjście. Nie wiem co jest grane, zwykle z Metra był mega odzew.... Quote
idusiek Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 tfu, tfu, idę odczyniać uroki.... to aż niemożliwe, żeby po Moltona nie dzwonili...przecież on wygląda cudnie w tym ogłoszeniu ! Quote
idusiek Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 koosiek napisał(a):W razie czego, gdyby trafił się i z Metra fajny dom, możnaby opchnąć Lucka zamiast Moltona ;) jak to Lucka?! Przeciez napisałam już prawie tydzien temu, że DT Lucjana zabarykadowało się i nie chce go oddać za żadne skarby świata :) Quote
Tora&Faro Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 idusiek napisał(a):jak to Lucka?! Przeciez napisałam już prawie tydzien temu, że DT Lucjana zabarykadowało się i nie chce go oddać za żadne skarby świata :) Czy to znaczy że Lucuś zostanie?:) Quote
idusiek Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Tora&Faro napisał(a):Czy to znaczy że Lucuś zostanie?:) mmmhmmmmmmmmmmmmmmm :) Quote
Tora&Faro Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 idusiek napisał(a):mmmhmmmmmmmmmmmmmmm :) Aha, rozumiem:evil_lol::):loveu: Quote
mysza 1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nie zauważyłam wcześniej informacji o Lucjanie ;) No i nie zadzwonił nikt fajny z Metra. A w sumie były 2 telefony. Quote
Tora&Faro Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 No niestety... A jak pozostałe maluchy? jakieś domki są w zanadrzu?:) Quote
idusiek Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 nie. Nemo ma ochotnika, który ze mna mailował kilka dni, miał dzwonic do Agnieszki ,ale nie dzwonił... Jedzcie laski do tej Pani od Moltieg moze on chociaż znajdzie dom. A o Lucku napisałam już przecie wcześniej, tylko nikt nie zauważył. nie to nie:eviltong: ,pomyślałam:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Jakoś niewyraźnie pisałaś :evil_lol:;) nie załapałam. Pojedziemy, zobaczymy ;) Quote
idusiek Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 mysza 1 napisał(a):Nie zauważyłam wcześniej informacji o Lucjanie ;) No i nie zadzwonił nikt fajny z Metra. A w sumie były 2 telefony. metro zeszło na psy ...:( Quote
Tora&Faro Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Trudno powiedzieć dlaczego czasami jest taki mały odzew...psiaki przecież piękne. Co do Lucjana to i ja nie załapałam;) Ale strasznie się ciesze:loveu: Quote
idusiek Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 ja też, ale wiecie...stgrasznie się do niego przez te 2 dni przywiązałam i gdyby nie ten DT to nie wiem co by było....bo myśmy się już w sobie zabujali ;) ...a oto jak pięknie się dogadał Lucjan z Romanem nawet na niego szczekał, że się z nim nie chce bawić - Lucjan znaczy szczekał :) ja już snułam po cichu wizje.... ;) Lucjan skrada się do Romana: czai się nawet pod łożkiem, żeby tylko załapać nową znajomość ;) A Roman jak to Roman- póki ktoś mu tyłka nie wącha to sprawy nie ma ;) Quote
Szarotka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Idusiek ale masz czarnego kudlacza :):) gratulacje z powodu Leosia :):) Quote
idusiek Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 on jest marengo :P... siwiejącym marengo;) Dzięki - ale gratulacje należą się megii1 i Agatowi...:loveu: Quote
Recommended Posts