Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale fajny słodziak z Nemo:loveu: na filmikach widzę jaki jest podobny do Moltona, te same miny robi:)

Był tel w sprawie Moltiego, dzwoniła pani której dwa tyg temu odszedł psiak na parwo i już chce następnego...Mysza wytłumaczyła czym to grozi, mam nadzieję że weźmie rady do serca.

Ida dziękujemy bardzo za wsparcie:loveu::loveu::loveu:
Moltonek dostał też dzisiaj prezenty od Cioci Ellig:loveu: karmę, kocyk, zabaweczkę, gryzaczki....no mówię że szczęściarz z niego;):loveu: Dziękujemy Elu:loveu:

Posted

idusiek napisał(a):
własnie porobiłam opłaty:
na kosiarzy wyszło 217 zł
Agnieszce na Nemka przelałam 60 zł
i Myszy za wydatki na Moltona 100 zł ( bo dostały 75zł od koleżanki Ewa Marta ;).

Dzięki Ida :)
idusiek napisał(a):
ekhm, z mamusią trzeba poczekać....;)

Oj to ja kciuki trzymam, bardzo mamusi kibicuję.
Wisełka napisał(a):
To ja może chociaż hopsnę ;)

Swoją drogą to Pani która po Moltonka dzwoniła, to nie szczepiła swojego pieska że na parwo odszedł? :shake:

Durna była, taka prawda. Cieżko z nią bylo gadać ale juz się odczepiła.

Maluchy urocze, patrząc na zdjęcia, ludzie się nie znają. Poznałam Moltonka:loveu:, jest cudowny, do tego cwaniak. Niby taki mały ale za Gosią to się wyrywał a mnie miał w nosie ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Dziewczynki, pomóżcie mi rozreklamować allegro cegiełkowe Misia, będę bardzo wdzięczna. Maile, FB, gdzie możecie. dziękuję :) Zostawili go na śmierć- pomóż mu żyć

Zrobione:) jeszcze akcja mailowa i miejmy nadzieję że pójdzie jak burza:)

Dzisiaj Molton będzie drugi raz odrobaczony, niestety robi bardzo brzydkie kupy. Jak się trochę ogarnę idziemy do lecznicy, nie ma na co czekać.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale słodki Molti :loveu: Najfajniejsza jednak zabaweczka frędzlowa, bo ma frędzle ;)

Dokładnie:) zabaweczek mamy trochę bo wiadomo że jak są maluchy na dt, to są i zabawki:) jeśli jest zapotrzebowanie, to pewnie że Moltonek się chętnie podzieli:)

A teraz wizyta u weta. Molti został odrobaczony, a właściwie jest w trakcie - ma Aniprazol na 3 dni bo w porannej kupie była glista:( nie byłam pewna co to dlatego nie pisałam, ale po konsultacji z wetem nie mam wątpliwości. Trzeba to dziadostwo zlikwidować. Poza tym wszystko jest w porządku, chłopak waży już 4 kg:) w poczekalni wyszalał się z kolegą swoich gabarytów aż padł i zasnął na podłodze;)

I jeszcze jedna wiadomość...najlepsza:) dzwoniła do mnie Pani bardzo poważnie zainteresowana adopcją Moltusia:loveu:, wcześniej rozmawiała z Idą. Rozmowa super, dom zdecydowany w 100%, wszystkie nasze warunki zaakceptowane bez zastrzeżeń:) we wtorek jedziemy z Myszą poznać Państwa, no i zobaczymy...;):)

Posted

No to i ja trzymam kciuki !:multi: Pani kontaktowała się ze mną mailowo, dzisiaj dzwoniła, więc stwierdziłam, że nie będę wchodzić w paradę i podałam numer Do Ciebie ;)

Nemo też był dzis u weta, na szczepieniu...waży 6 kg:crazyeye: Rośnie chłopak jak na drożdzach i coraz bardziej przypomina to to :

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale słodki Molti :loveu: Najfajniejsza jednak zabaweczka frędzlowa, bo ma frędzle ;)

ale cioteczka karmicielka to już sie nie liczy jak są frędzle i piłeczki ;)

Posted

[quote name='idusiek']No to i ja trzymam kciuki !:multi: Pani kontaktowała się ze mną mailowo, dzisiaj dzwoniła, więc stwierdziłam, że nie będę wchodzić w paradę i podałam numer Do Ciebie ;)

Nemo też był dzis u weta, na szczepieniu...waży 6 kg:crazyeye: Rośnie chłopak jak na drożdzach i coraz bardziej przypomina to to :

Kurcze z Nemka będzie chyba kawał psa;):loveu:

A Pani brzmiała obiecująco....zobaczymy:) widzisz Ciotka nic a nic nie jesteś pechowa, dobre domki przyciągasz;):)

[quote name='idusiek']ale cioteczka karmicielka to już sie nie liczy jak są frędzle i piłeczki ;)

No ba...wiadomo:evil_lol: