magdola Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Tora&Faro napisał(a):No i super:):loveu::) A ja tylko napiszę że dzisiaj Molti będzie miał odwiedziny:) nic więcej na razie nie zdradzam;) pewnie go porwą jak se odwrócisz.....:diabloti: Quote
ludwa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Chyba, że on się schowa albo uczępi zębiskami łóżka olbo co;) Bo ja nie jestem przekonana, czy on chce sobie iść od Tory;) Quote
magdola Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Tora! Sprawdz czy nie mają ukrytego "wora" ;) Quote
mysza 1 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Cieszę się z domu mamusi :multi: zasłużyła sobie kochana sunia :loveu: Quote
Tora&Faro Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 No więc była u nas p. Ania żeby poznać Moltiego. Byłyśmy razem na spacerku:) Niestety chłopak się nie popisał, bo najpierw burczał, a potem wyskoczył do Pani ze swoimi ślicznymi ząbkami:mad: poza tym spotkanie wypadło w porządku, tyle że Pani chyba nie jest do końca zdecydowana, umówiłyśmy się że oddzwoni i powie jaka jest decyzja. Jeśli będzie na "tak" umawiamy się na przedadopcyjną....no zobaczymy.... Poza tym miałam jeszcze dwa dosyć fajne telefony, ale póki co bez konkretów. Quote
Tora&Faro Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Molton spacerowy pozdrawia:) Spotkaliśmy dzieci:) jestem Molton:) spotkaliśmy też kolegę;) Quote
mysza 1 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Nie Molton spacerowy tylko Molton pies obronny ;) Proszę ile atrakcji ma chłopak. Quote
Tora&Faro Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 A potem już mi się nie chciało spacerować;) Quote
Tora&Faro Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 mysza 1 napisał(a):Nie Molton spacerowy tylko Molton pies obronny ;) Proszę ile atrakcji ma chłopak. On chyba naprawdę będzie psem obronnym, szczerzyć się na potencjalną nową Panią :roll:kto to widział:mad: Quote
zebrazebra Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Cieszę się że mama znalazła dom. Molton - szybko skubaniec rośnie :crazyeye: Cudny, dzielny piesio :eviltong: Quote
idusiek Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 jego brat też podzdrawia ;) Ale urósł skubany... Odrobaczany 2 razy, rośnie jak na drożdżach :) Quote
ludwa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 No...Molton to chyba rzeczywiście postanowił wziąć sprawy w swoje łapki i wytrwale nad tym pracuje. Ma chłopak widać swoje plany życiowe, niekoniecznie zgodne z planami Tory Quote
Tora&Faro Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 ludwa napisał(a):No...Molton to chyba rzeczywiście postanowił wziąć sprawy w swoje łapki i wytrwale nad tym pracuje. Ma chłopak widać swoje plany życiowe, niekoniecznie zgodne z planami Tory Nie kracz Ciocia;)....znajdziemy smarkaczowi dom i koniec:mad: A póki co zapraszamy serdecznie na bazarek dla potrzebującej Melby i Amigo: http://www.dogomania.pl/threads/196454-Domowe-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-bi%C5%BCuteria-perfumy-%29-dla-Melby-i-Amigo-do-22.11.?p=15734491#post15734491 Ale fajny dom ma Lucek:) Quote
Tora&Faro Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 zebrazebra napisał(a):Cieszę się że mama znalazła dom. Molton - szybko skubaniec rośnie :crazyeye: Cudny, dzielny piesio :eviltong: Nie ma nic lepszego do roboty to rośnie łobuz jeden;) szeleczki za moment będą za ciasne, już dwa razy powiększałam:) Quote
ludwa Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Ja nie kraczę, ja tylko stwierdzam, że tą mądry pies jest:) Quote
Tora&Faro Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 ludwa napisał(a):Ja nie kraczę, ja tylko stwierdzam, że tą mądry pies jest:) Czasami aż za mądry jak się okazuje;)...naprawdę Pani miała minę nieszczególną, ciekawe czy zadzwoni jeszcze.... Quote
Tora&Faro Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ten mały potfffór się właśnie w jakiejś kupie wysmarował na spacerze:roll:...idziemy się kąpać:mad: Quote
idusiek Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 ludwa napisał(a):No...Molton to chyba rzeczywiście postanowił wziąć sprawy w swoje łapki i wytrwale nad tym pracuje. Ma chłopak widać swoje plany życiowe, niekoniecznie zgodne z planami Tory nie załamuj mnie, przeciez Pani taka fajna... kurdesz no! Quote
Tora&Faro Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 idusiek napisał(a):nie załamuj mnie, przeciez Pani taka fajna... kurdesz no! No fajna...zobaczymy czy się nie zraziła, najpóźniej dzisiaj miała podjąć decyzję. Quote
koosiek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Fajnie, że Kaja zostaje :) Tylko ta Ewa z DT chyba miała gdzieś wyjeżdżać? Kaja jedzie z nią? Quote
mysza 1 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Tora&Faro napisał(a):Ten mały potfffór się właśnie w jakiejś kupie wysmarował na spacerze:roll:...idziemy się kąpać:mad: Rewelacyjna pora na spacery i kąpiele ;) pewnie jesteś bardzo wyspana ;) Quote
idusiek Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 koosiek napisał(a):Fajnie, że Kaja zostaje :) Tylko ta Ewa z DT chyba miała gdzieś wyjeżdżać? Kaja jedzie z nią? Kaja nie jedzie. Ewa jedzie do jordanii czy jakos tak, na 2 tygodnie. Suczkami ( 2) zajmą się znajomi. Quote
Tora&Faro Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 mysza 1 napisał(a):Rewelacyjna pora na spacery i kąpiele ;) pewnie jesteś bardzo wyspana ;) Tia....na dodatek później zasnąć nie mogłam;) a Molton nie ma litości, gryzł mnie już od 7.00;) Quote
idusiek Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 kurdę, moze go trzeba troche zacząc temperować..zeby na terroryste nie wyrósł. Quote
mysza 1 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 idusiek napisał(a):kurdę, moze go trzeba troche zacząc temperować..zeby na terroryste nie wyrósł. Cały czas powtarzam Gosi, żeby go zaczęła lać ;) Ida, dopisz proszę wpłatę na Moltonka- 25 zł od Ronji:loveu:. Dziękujemy kochana:loveu: Quote
Recommended Posts