Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tora&Faro napisał(a):
No i super:):loveu::)

A ja tylko napiszę że dzisiaj Molti będzie miał odwiedziny:) nic więcej na razie nie zdradzam;)

pewnie go porwą jak se odwrócisz.....:diabloti:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No więc była u nas p. Ania żeby poznać Moltiego. Byłyśmy razem na spacerku:) Niestety chłopak się nie popisał, bo najpierw burczał, a potem wyskoczył do Pani ze swoimi ślicznymi ząbkami:mad: poza tym spotkanie wypadło w porządku, tyle że Pani chyba nie jest do końca zdecydowana, umówiłyśmy się że oddzwoni i powie jaka jest decyzja. Jeśli będzie na "tak" umawiamy się na przedadopcyjną....no zobaczymy....

Poza tym miałam jeszcze dwa dosyć fajne telefony, ale póki co bez konkretów.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nie Molton spacerowy tylko Molton pies obronny ;) Proszę ile atrakcji ma chłopak.

On chyba naprawdę będzie psem obronnym, szczerzyć się na potencjalną nową Panią :roll:kto to widział:mad:

Posted

No...Molton to chyba rzeczywiście postanowił wziąć sprawy w swoje łapki i wytrwale nad tym pracuje. Ma chłopak widać swoje plany życiowe, niekoniecznie zgodne z planami Tory

Posted

ludwa napisał(a):
No...Molton to chyba rzeczywiście postanowił wziąć sprawy w swoje łapki i wytrwale nad tym pracuje. Ma chłopak widać swoje plany życiowe, niekoniecznie zgodne z planami Tory

Nie kracz Ciocia;)....znajdziemy smarkaczowi dom i koniec:mad:

A póki co zapraszamy serdecznie na bazarek dla potrzebującej Melby i Amigo:

http://www.dogomania.pl/threads/196454-Domowe-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-bi%C5%BCuteria-perfumy-%29-dla-Melby-i-Amigo-do-22.11.?p=15734491#post15734491

Ale fajny dom ma Lucek:)

Posted

zebrazebra napisał(a):
Cieszę się że mama znalazła dom.
Molton - szybko skubaniec rośnie :crazyeye: Cudny, dzielny piesio :eviltong:

Nie ma nic lepszego do roboty to rośnie łobuz jeden;) szeleczki za moment będą za ciasne, już dwa razy powiększałam:)

Posted

ludwa napisał(a):
Ja nie kraczę, ja tylko stwierdzam, że tą mądry pies jest:)

Czasami aż za mądry jak się okazuje;)...naprawdę Pani miała minę nieszczególną, ciekawe czy zadzwoni jeszcze....

Posted

ludwa napisał(a):

nie załamuj mnie, przeciez Pani taka fajna... kurdesz no!

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Ten mały potfffór się właśnie w jakiejś kupie wysmarował na spacerze:roll:...idziemy się kąpać:mad:

Rewelacyjna pora na spacery i kąpiele ;) pewnie jesteś bardzo wyspana ;)

Posted

koosiek napisał(a):
Fajnie, że Kaja zostaje :) Tylko ta Ewa z DT chyba miała gdzieś wyjeżdżać? Kaja jedzie z nią?

Kaja nie jedzie. Ewa jedzie do jordanii czy jakos tak, na 2 tygodnie. Suczkami ( 2) zajmą się znajomi.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Rewelacyjna pora na spacery i kąpiele ;) pewnie jesteś bardzo wyspana ;)

Tia....na dodatek później zasnąć nie mogłam;) a Molton nie ma litości, gryzł mnie już od 7.00;)

Posted

idusiek napisał(a):
kurdę, moze go trzeba troche zacząc temperować..zeby na terroryste nie wyrósł.

Cały czas powtarzam Gosi, żeby go zaczęła lać ;)

Ida, dopisz proszę wpłatę na Moltonka- 25 zł od Ronji:loveu:. Dziękujemy kochana:loveu: