Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
Idusiek a Ty co tak cicho siedziśz??
chyba nie zaspałaś?

nie, zapierd... w pracy miałam a teraz ledwo siedzę ze zmeczenia i pogody :/
ktoś do mnie dziś dzwonił po Nemo, ale nie moglam gadać a teraz nie dzwoni :/

Posted

ten co się odnalazł jest u nauczyciela. Ponoc opiekuje się nim najmłodsza córeczka Marysia. Nauczyciela znam, dobry człowiek,lekko zakręcony wuefista;) . Dzieci nie znam;) ale jak będę w Broku to się przejdę i zobaczę. Losów reszty niestety nie znam, nie doszły do nas żadne info o tym,ze ktoś znalazł.

Posted

idusiek napisał(a):
ten co się odnalazł jest u nauczyciela. Ponoc opiekuje się nim najmłodsza córeczka Marysia. Nauczyciela znam, dobry człowiek,lekko zakręcony wuefista;) . Dzieci nie znam;) ale jak będę w Broku to się przejdę i zobaczę. Losów reszty niestety nie znam, nie doszły do nas żadne info o tym,ze ktoś znalazł.

O fajnie. Cały czas mam nadzieję, że wszystkie miały szczęście. No i ciągle myślimy o beżowym łaciatku, taki przylepek do mamy był.

Posted

Zajrzałam do pierwszego postu.
W wydatkach Moltonka brakuje jeszcze kolejnej wizyty i odrobaczenia ale to Tora zna koszty; poza tym zakupu karmy (po starterze od weta) i puszek za 100 zł (zapłaciłam więcej ale nie będę doliczać)
Jeśli chodzi o wpłaty na niego to dostałam tylko 75 zł, nic więcej do mnie nie dotarło.

Posted

mysza masz rację - madra jestem....zapisalam, odjęłam, zadzwoniłam do ciebie a potem nie przelałam... :( za duużo na glowie- ja się nie nadaję do rozliczeń a fuj !

przepraszam, juz poszło !

Posted

idusiek napisał(a):
mysza masz rację - madra jestem....zapisalam, odjęłam, zadzwoniłam do ciebie a potem nie przelałam... :( za duużo na glowie- ja się nie nadaję do rozliczeń a fuj !

Zdarza się;)

Ida dzwonił do mnie ktoś z zastrzeżonego numeru, nie mogłam odebrać. Mam nadzieję że jeszcze zadzwoni:)

Posted

idusiek napisał(a):

E spoko, nawet zupełnie nie musiałaś, napisałam tylko, bo potem ja zapominam a akurat sprawdzałam konto i nie miałam żadnej 100 :)
Już przyszło, dziękuję bardzo :)

Posted

a ja oświadczam co następuje- miałam dzisiaj odwiedzić Kaję, ale mi się nie uda ( za to pojadę spotkać Lucjana:D)...

za to KAJA ZOSTAJE NA ZAWSZE W SWOIM DT U EWY. ( wiedziałam, że się w niej zakocha :evil_lol: )
TRACĘ DT I TO PRZYKRE...:roll: ALE EWA NIE ODDA KAI POD ŻADNYM POZOREM, BO TO PIES IDEALNY, KOCHANY I NAJFAJNIESZY NA ŚWIECIE I W OGOLE :eviltong:

Sterylka jak mała trochę odżyje po ciąży i dzieciach - czyli koniec/poczatek roku.