Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo to są testy na inteligencję opiekunów psa. Domyślą się o co nam chodzi czy nie. Jak się domyślą, znaczy, że pies mądry, jak nie, to głupi i nie bierzemy, nawet jak przywiozą:)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może warto w treści ogłoszeń dodać, że nie odpisujecie na smsy? Może wtedy ktoś się wysili i zadzwoni...

A Lucek ma świetną łatkę na pyszczku - długo się zastanawiałam, co to jest ;) I w ogóle wydaje się jakiś taki większy niż reszta?

Posted

OOO NIE, on jest wielkosci Moltiego.
Nemo jest największym bykiem i podobno bardzo urósł...dzisiaj Aga zrobi mu nowe foty. ja tam odpisuje na smsy- ale przeważnie nic z nich nie wynika.

Posted

Ja to nawet sms-ów nie dostaję;), poza dwoma mailami z których jeden okazał się pomyłką i tym telefonem w sprawie Moltiego na prezent nie było nic.

Ida czy Lucek też tak rozpacza jak któryś z domowników wychodzi z domu? Molton odstawia takie płacze że niedługo mi sąsiedzi eksmisję zafundują;)

Posted

Lucek chyba jeszcze nie mial okazji zostać sam, wiec nie wiem.

Ale jak ja poszłam do sklepu na 10 minut w poniedziałek to był płacz i płacz ( mimo iż nie został sam, bo moja kumpela była i Roman).
Strasznie szybko się maluchy przywiązały...

Posted

ale przypomniało mi sie, że wczoraj gadałam z Agnieszką od Nemka i jest ta sama akcja...
Mało tego- zamkneła go w łazience jak wychodziła, żeby z Almą za bardzo nie dokazywał, bo ona czasami potrafi pokazac na niego zęby.. i tak się dobijał- ze w koncu otworzyl drzwi ! :) sprytne te nasze chłoopaki ;)

Posted

A długo tak płacze, czy jak dziecko w przedszkolu - dopóki sobie nie znajdzie atrakcyjnej zabawy?... Nasza Kreśka też początkowo płakała i z całym impetem rzucała się na drzwi, celem ich wyważenia! :) Tym bardziej, że przez całe lato zostawała na dworze. Ale teraz już wie, że rano wychodzimy. Zasiada więc na swoim posłanku w przedpokoju i wręcz z niecierpliwością czeka aż wyjdziemy. A jak już wyjdziemy - natychmiast wynajduje sobie jakąś superową zabawę, której skutki sprzątam po powrocie do domu :)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Ja to nawet sms-ów nie dostaję;)

Smsów nie dostajesz, za to Molton dostał od mojej sąsiadki Agnieszki S. 75 zł:-) Ponieważ drugie 75 zł dostała Mia myślę, że dałabym Myszy i Tobie pieniądze jutro do ręki, co? Bo mamy się spotkać jakoś, żeby poprzekazywać sobie ubranka na bazarek, kurtkę z bazarku i książki:-)
Agnieszce bardzo serdecznie dziękuję, a my złapiemy się telefonicznie Gosiu:-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Smsów nie dostajesz, za to Molton dostał od mojej sąsiadki Agnieszki S. 75 zł:-) Ponieważ drugie 75 zł dostała Mia myślę, że dałabym Myszy i Tobie pieniądze jutro do ręki, co? Bo mamy się spotkać jakoś, żeby poprzekazywać sobie ubranka na bazarek, kurtkę z bazarku i książki:-)

Ale wieści Ewuś:):):) bardzo bardzo dziękujemy Agnieszce:loveu::loveu::loveu:
i oczywiście jesteśmy w kontakcie:)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Smsów nie dostajesz, za to Molton dostał od mojej sąsiadki Agnieszki S. 75 zł:-) Ponieważ drugie 75 zł dostała Mia myślę, że dałabym Myszy i Tobie pieniądze jutro do ręki, co? Bo mamy się spotkać jakoś, żeby poprzekazywać sobie ubranka na bazarek, kurtkę z bazarku i książki:-)
Aha, to jednak jutro się umawiamy? Ok, to musimy jakoś tak się umówić, żebym najpierw do Gosi po kurtkę i dopiero do Ciebie. Potem jeszcze Żoliborz i do Marty. Mamy napięty plan ;)

Wielkie dzięki za pomoc finansową:loveu:

Posted

A Ty już zdrowa jesteś, że sobie taką marszrutę wyznaczyłaś w tę pogodę "pod psem"... Ja nie chcę nic mówić, ale wg mapy do macie do Łośki baaaaaaaaaaardzo po drodze! :)

Posted

[quote name='Nutusia']A Ty już zdrowa jesteś, że sobie taką marszrutę wyznaczyłaś w tę pogodę "pod psem"... Ja nie chcę nic mówić, ale wg mapy do macie do Łośki baaaaaaaaaaardzo po drodze! :)[/QUOTE]
Prawie ;) antybiotyk działa ;)
Dzisiaj z Gosią na dr Dembele się zaczajamy ;) a jutro mamy masę planów i mnóstwo psów do obściskania. Kupiłam nawet szalik i czapkę gdyby było zimno ;)
Nie wiem czy do Łoski byśmy zdążyły ale bardzo dziękujemy za zaproszenie :)

Posted

[quote name='mysza 1']Aha, to jednak jutro się umawiamy? Ok, to musimy jakoś tak się umówić, żebym najpierw do Gosi po kurtkę i dopiero do Ciebie. Potem jeszcze Żoliborz i do Marty. Mamy napięty plan ;)

Wielkie dzięki za pomoc finansową:loveu:[/QUOTE]

Chyba jednak ja podjadę dzisiaj do Gosi:-) Tyle, że ona musi do mnie wyjść, bo z tym moim kolanem kiepsko m i się łazi;-)
Agnieszce bardzo już dziękowałam od nas wszystkich.

I żadna ze mnie czarodziejka, ja mam po prostu fajne sąsiadki:-) Agnieszka, Rita, Pani Laura;-) wszystkie wspierają nasze bidy.

Posted

Ewa była, podrzuciła rzeczy na bazarek i nie tylko:) Dziękujemy:loveu: Wzięłam Moltona na moment ale jakiś wystraszony był, jak nie on;)

A Ciocia Iwonka przywiozła Moltiemu czerwone szeleczki i zabaweczkę:loveu::loveu::loveu: mały szczęściarz, tyle osób o niego dba:loveu:

Posted

[quote name='Tora&Faro']Ewa była, podrzuciła rzeczy na bazarek i nie tylko:) Dziękujemy:loveu: Wzięłam Moltona na moment ale jakiś wystraszony był, jak nie on;)[/QUOTE]

Molton był wystraszony, bo pochylały się nad nim dwa duże psie pyszczki:-) Do tego jakaś nawiedzona Ciotka coś do niego świergotała i koniecznie całować chciała:-) On jest prze..... przecudowny! Taki słodziak, że chce się go tylko tulić i całować:-)