Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SUNIA w drodze do HOTELIKU !!!!!!!1 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Kochani zapraszam na bazarek na ktorym zostanie wybrane imie dla naszej dzielnej mamusi :)

Posted

[quote name='obraczus87']SUNIA w drodze do HOTELIKU !!!!!!!1 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Kochani zapraszam na bazarek na ktorym zostanie wybrane imie dla naszej dzielnej mamusi :)[/QUOTE]

hura hura nasz sznupek też jedzie do DT :laola: ależ sie cieszę!

Posted

kudłaczek bardziej niż sznupek ale trudno powiedzieć

zapraszam na wątek sznupeczka z tego piekła:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/195101-Sznupcio-z-piek%C5%82a-po-latach-uwoniony!-Pami%C4%99ta-jak-fajnie-jest-z-lud%C5%BAmi-i-szuka-DS!!?p=15601268#post15601268[/url]

Posted

Z sunia poszlo lepiej niz myslałam, najwazniejsze ze wywieziona ale co sie na mnie wlascielka nagadala to szkoda słów.
W sumie po tym jak jej wierne dogomaniaczki donosily jej o kazdej akcji wyprowadzania psiaków to sie nie dziwie ale dobrze ze mialam dzis solidne wsparcie grupowe bo bym chyba zarobila w łeb.
Gadala do wszystkich , ze wszystko co zle w schronie to moja wina bo nasylam na nia ciagle kontrole i ona tylko dlatego nie ma czasu zajmowac sie zwierzetami i tragicznymi budami. Zgroza. Bylam tam po ok. 3 tyg. przerwie, brakowalo 16 psów, które dobrze znalam, mozna sie tylko domyslac co sie moglo stac.
Dzis na poczatku nie chcieli nam wydawac psów ze niby jest kaszel kenylowy i nie ma wchodzenia do strefy ( czyli najgorszej czesci schronu) zeby nie roznosic ale pomógł nam wlasciciel terenu i jest ok.
zabrałam dzis do siebie psiaka Babelka, który spedzil tam 2 koszmarne lata. patrze jak lezy obok gabrysi (tez stamtad) i chce mi sie płakac ze szczescia. Udany dzien

Posted

Bardzo się cieszę, ze nasza sunia i Sznaucerek bezpieczne oraz psiaczek ktorego zabrala Mona.
MONA dziekuje za pomoc.

LEYLA i PUNISHER - wielkie dziękie za zabranie psów z tego koszmaru.......

Posted

To zawsze jest prawdziwa radosc wyjezdzac stamtad z psiakiem, a co dopiero z trójka :)
Dawno nie spałam tak dobrze jak dzisiejszej nocy, Babel z Gabryską pochrapywały obok (obydwa stamtąd), a ja czułam jakby mi jakis wielki kamien spadł z serca i dzis przeczytałam ze sznaucerek tez super sie klimatyzuje. Fajny dzien był wczoraj

Posted

Hurra, gratulacje :multi: My niestety możemy jedynie od czasu do czasu poratować te biedy karmą kupowaną po 1 gr za kg w okolicznych zakładach mięsnych. Przerażają mnie zapowiedzi ostrej zimy. Jak te biedy to przetrzymają ? :( Cudny jest Gacuś.
Nasz Diabołek 2 ( chyba w typie sznupka, ale to do oceny przez Malawaszkę ) jest... hmmm no "nieco" grubsiejszy i straszny brudasek :evil_lol: Trzymamy kciuki i życzymy aby wszystkie znalazły to co każdy pies powinien mieć ; dom, odpowiedzialnego kochającego opiekuna i dłuuuugie lata szcześliwego życia. Ewa

Posted

[quote name='obraczus87']Bardzo się cieszę, ze nasza sunia i Sznaucerek bezpieczne oraz psiaczek ktorego zabrala Mona.
MONA dziekuje za pomoc.

LEYLA i PUNISHER - wielkie dziękie za zabranie psów z tego koszmaru.......[/QUOTE]

Dziekujemy:)
Dobrze ,ze juz sa bezpieczne....

Posted

[quote name='obraczus87']Mamusia bardzooo wycofana. Caly czas siedzi za buda.......[/QUOTE]

Bidulka , potrzebuje czasu, nic dziwnego ,ze sie boi.....

Posted

[quote name='obraczus87']Rozmawiałam z Natalia. Suka na 99% jest w ciazy. Na ten tydzień Natalia umówi sterylke. Nie możemy czekac zbyt długo...[/QUOTE]
Tak trzeba jak najszybciej, moze dlatego tak sie boi, boi sie o swoje dzieci:(
Prosze pamietajcie tylko o danych na fakturze do przelewu i zeby potem te fakture wyslac do [B]soemy[/B] z kartka informacyjna.:)