AgusiaP Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Jasne, że musi. Trzeba myśleć pozytywnie ;) Quote
obraczus87 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 SUNIA w drodze do HOTELIKU !!!!!!!1 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Kochani zapraszam na bazarek na ktorym zostanie wybrane imie dla naszej dzielnej mamusi :) Quote
obraczus87 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Podrzucajcie chociaz ten abzarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/194963-Sunia-z-umieralni-nie-ma-nawet-imienia-nadaj-JEJ-do-25.10-godz-9-zbieramy-na-weta[/url] Quote
malawaszka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='obraczus87']SUNIA w drodze do HOTELIKU !!!!!!!1 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Kochani zapraszam na bazarek na ktorym zostanie wybrane imie dla naszej dzielnej mamusi :)[/QUOTE] hura hura nasz sznupek też jedzie do DT :laola: ależ sie cieszę! Quote
malagos Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Malawaszko, z obacz tego psiaka, to sznucerek? [url]http://www.dogomania.pl/threads/195080-Sznaucer-na-osiedlu[/url]... Quote
malawaszka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 kudłaczek bardziej niż sznupek ale trudno powiedzieć zapraszam na wątek sznupeczka z tego piekła: [url]http://www.dogomania.pl/threads/195101-Sznupcio-z-piek%C5%82a-po-latach-uwoniony!-Pami%C4%99ta-jak-fajnie-jest-z-lud%C5%BAmi-i-szuka-DS!!?p=15601268#post15601268[/url] Quote
Awit Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Czyli sunieczka uratowana, cudownie!! A co z cała resztą.... Quote
mona132 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Z sunia poszlo lepiej niz myslałam, najwazniejsze ze wywieziona ale co sie na mnie wlascielka nagadala to szkoda słów. W sumie po tym jak jej wierne dogomaniaczki donosily jej o kazdej akcji wyprowadzania psiaków to sie nie dziwie ale dobrze ze mialam dzis solidne wsparcie grupowe bo bym chyba zarobila w łeb. Gadala do wszystkich , ze wszystko co zle w schronie to moja wina bo nasylam na nia ciagle kontrole i ona tylko dlatego nie ma czasu zajmowac sie zwierzetami i tragicznymi budami. Zgroza. Bylam tam po ok. 3 tyg. przerwie, brakowalo 16 psów, które dobrze znalam, mozna sie tylko domyslac co sie moglo stac. Dzis na poczatku nie chcieli nam wydawac psów ze niby jest kaszel kenylowy i nie ma wchodzenia do strefy ( czyli najgorszej czesci schronu) zeby nie roznosic ale pomógł nam wlasciciel terenu i jest ok. zabrałam dzis do siebie psiaka Babelka, który spedzil tam 2 koszmarne lata. patrze jak lezy obok gabrysi (tez stamtad) i chce mi sie płakac ze szczescia. Udany dzien Quote
obraczus87 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Bardzo się cieszę, ze nasza sunia i Sznaucerek bezpieczne oraz psiaczek ktorego zabrala Mona. MONA dziekuje za pomoc. LEYLA i PUNISHER - wielkie dziękie za zabranie psów z tego koszmaru....... Quote
agusiazet Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Też się cieszę, że wszystko się powiodło i melduję, że wpłynęło 33,41 od obarcus87, sunia ma zatem 83 zł 41 gr:) Quote
mona132 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 To zawsze jest prawdziwa radosc wyjezdzac stamtad z psiakiem, a co dopiero z trójka :) Dawno nie spałam tak dobrze jak dzisiejszej nocy, Babel z Gabryską pochrapywały obok (obydwa stamtąd), a ja czułam jakby mi jakis wielki kamien spadł z serca i dzis przeczytałam ze sznaucerek tez super sie klimatyzuje. Fajny dzien był wczoraj Quote
ostatniaszansa Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Hurra, gratulacje :multi: My niestety możemy jedynie od czasu do czasu poratować te biedy karmą kupowaną po 1 gr za kg w okolicznych zakładach mięsnych. Przerażają mnie zapowiedzi ostrej zimy. Jak te biedy to przetrzymają ? :( Cudny jest Gacuś. Nasz Diabołek 2 ( chyba w typie sznupka, ale to do oceny przez Malawaszkę ) jest... hmmm no "nieco" grubsiejszy i straszny brudasek :evil_lol: Trzymamy kciuki i życzymy aby wszystkie znalazły to co każdy pies powinien mieć ; dom, odpowiedzialnego kochającego opiekuna i dłuuuugie lata szcześliwego życia. Ewa Quote
Ellig Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='obraczus87']Bardzo się cieszę, ze nasza sunia i Sznaucerek bezpieczne oraz psiaczek ktorego zabrala Mona. MONA dziekuje za pomoc. LEYLA i PUNISHER - wielkie dziękie za zabranie psów z tego koszmaru.......[/QUOTE] Dziekujemy:) Dobrze ,ze juz sa bezpieczne.... Quote
obraczus87 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Mamusia bardzooo wycofana. Caly czas siedzi za buda....... Quote
Ellig Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='obraczus87']Mamusia bardzooo wycofana. Caly czas siedzi za buda.......[/QUOTE] Bidulka , potrzebuje czasu, nic dziwnego ,ze sie boi..... Quote
mala_czarna Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Super, że sunia już bezpieczna. Mam nadzieję, że szybciutko dojdzie biedulinka do siebie :( Quote
obraczus87 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Rozmawiałam z Natalia. Suka na 99% jest w ciazy. Na ten tydzień Natalia umówi sterylke. Nie możemy czekac zbyt długo... Quote
tripti Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 koszmarne miejsce, dobrze, że ma to już za sobą! a reszta piesków, które wyjechały są na dogo? Quote
Lu_Gosiak Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 strasznie sie ciesze, ze sunia bezpieczna czekam na zdjecia od Leyli i wstawie:) Quote
obraczus87 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Mam nadzieje ze naszej sunieczce nocka minela spokojnie :) Quote
Ellig Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Wyglada na to ,ze od dzisiaj sunia ma imie: TUSIA :) Hej sunieczko, teraz bedzie juz tylko lepiej:) Quote
Ellig Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='obraczus87']Rozmawiałam z Natalia. Suka na 99% jest w ciazy. Na ten tydzień Natalia umówi sterylke. Nie możemy czekac zbyt długo...[/QUOTE] Tak trzeba jak najszybciej, moze dlatego tak sie boi, boi sie o swoje dzieci:( Prosze pamietajcie tylko o danych na fakturze do przelewu i zeby potem te fakture wyslac do [B]soemy[/B] z kartka informacyjna.:) Quote
Recommended Posts