Makila Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Zaglądam do suni na zaproszenie pauli. Tylko tylę mogę .... Quote
natie Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 ja też finansowo nie mogę pomóc:( tragedia, tyle psiaków w hotelikach, ciężko utrzymać... :( podrzucę chociaż... Quote
asiuniab Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Paula_t dziękuję za zaproszenie, na razie mogę jedynie zapisać:( Quote
eossi Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 moja deklaracja kończy się w grudniu 2013 w przyszłym roku 2014 mogę jedynie raz na 4 miesiące przesłać Tusi 18 kg karmy Nutra Nuggets Maintenance i 1 szt obroży przeciw kleszczom - TYLKO TYLE NIESTETY MOGĘ Quote
krakowianka.fr Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 moge tylko Tusie teraz podrzucic :( Quote
kakadu Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 zajrzałam z zaproszenia bo sama też mam tusię na dt, ale póki co niestety nie pomogę.... :roll: Quote
Panna Marple Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Ile wynosi miesięczna opłata za hotelik Tusi? Quote
iriska111 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 witam przychodze z zaproszenia, niestetyfinansowo nie moge pomoc ale moglabym przekazac fanty na bazarek. Czy taka pomoc jest potrzebna? Quote
Maryna Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Bardzo mi przykro,ale w tym m-cu,a podejrzewam,że i roku nie jestem w stanie pomóc finansowo. Quote
Astaroth Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='Panna Marple']Ile wynosi miesięczna opłata za hotelik Tusi?[/QUOTE] 240-248zł za miesiąc Quote
Panna Marple Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 dzięki, prześlij mi proszę na pw numer Twojego konta. [FONT=arial black]Ciotki!!! Biorę na siebie opłaty za hotel Tusinki do czerwca włącznie. Bardzo, bardzo proszę Ciotki o intensywne ogłaszanie, a przede wszystkim wyróżnianie ogłoszeń Tusiastej! Mamy czas do czerwca-,potem nie będę w stanie utrzymać Tusi[/FONT]:shake:. Sugerowałabym nowe ogłoszenia, nowe zdjęcia (pies, który jest długo ogłaszany po pewnym czasie budzi niepokój, bo ludzie zastanawiają się co z nim nie tak:shake:), a przede wszystkim wyróżnianie. Czy ktoś się tym zajmie na maksa? Quote
Olena84 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Chyba wszystkich wmurowało;) Ale super! Quote
AgusiaP Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ja pomogę w ogłoszeniach :) Tylko czy jakaś cioteczka może napisać nowy tekst do ogłoszeń Tusi? Prosimy o nowe zdjęcia z hotelu :) Aniu ja już nic nie pisze ;) bo znowu musiałabym napisać to samo... Anuś :buzi::buzi::buzi::Rose::Rose::Rose::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
bea100 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ja tak na szybko, proszę o poprawienie, wygładzenie czy usunięcie czegoś, czy może również dodanie jakichś istotnych informacji. Tusia- dzielna psia Mamusia. Jej historia jest wzruszająca. Sunia mieszkała niegdyś za kratami... w schronisku, gdzie o jakichkolwiek warunkach ciężko napisać. Tam warunków po prostu nie było. Sunia urodziła 8 szczeniaków.... gdy wiedziała co spotka Jej dzieci, wykopała płytki dół, położyła się na dwóch szczeniakach i patrzyła jak pracownik zabiera pozostałą szóstkę... patrzyła, Jej serce krwawiło, ale wytrzymała. Dzieci karmiła i ukrywała tam przez około 3 tygodnie. Wtedy pozwoliła im wyjść kiedy już było za późno na ich uśpienie...Dzielna i mądra Tusia Mamusia uratowała je. Dzieci Kreciki znalazły domki a sama Tusia trafiła do hoteliku, gdzie czeka obecnie na adopcję. Tusia jest nieduża, ma miłą aksamitną sierść i ma wiele wdzięku którego zdjęcia nie oddają. Będzie cudownym towarzyszem jesiennych wieczorów. Tusia jest adopcyjna i proludzka, wysterylizowana i zadbana, posiada aktualną książeczkę zdrowia. Suczka przebywa w ............................... Umowa adopcyjna wymagana. Więcej informacji w sprawie Tusi i jej adopcji pod telefonem ..................... Quote
AgusiaP Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Dzięki :) też nie wiem na kogo kontakt w sprawie adopcji... Quote
bea100 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 (edited) Może jeszcze dopiszę, że Tusia jest domowa. I że ma ok 5 lat- bo to istotne info Tusia- dzielna psia Mamusia. Jej historia jest wzruszająca. Sunia mieszkała niegdyś za kratami... w schronisku, gdzie o jakichkolwiek warunkach ciężko napisać. Tam warunków po prostu nie było. Sunia urodziła 8 szczeniaków.... gdy wiedziała co spotka Jej dzieci, wykopała płytki dół, położyła się na dwóch szczeniakach i patrzyła jak pracownik zabiera pozostałą szóstkę... patrzyła, Jej serce krwawiło, ale wytrzymała. Dzieci karmiła i ukrywała tam przez około 3 tygodnie. Wtedy pozwoliła im wyjść kiedy już było za późno na ich uśpienie...Dzielna i mądra Tusia Mamusia uratowała je. Dzieci Kreciki znalazły domki a sama Tusia trafiła do hoteliku, gdzie czeka obecnie na adopcję. Ma obecnie ok 5 lat. Jest domowym pieskiem. Nie lubi chodzenia na smyczy, więc szukamy dla suńki spokojnego domu z ogródeczkiem.Tusia jest nieduża, ma miłą aksamitną sierść i ma wiele wdzięku którego zdjęcia nie oddają. Będzie cudownym towarzyszem jesiennych wieczorów. Tusia jest adopcyjna i proludzka, wysterylizowana i zadbana, posiada aktualną książeczkę zdrowia. Suczka przebywa w ............................... Umowa adopcyjna wymagana. Więcej informacji w sprawie Tusi i jej adopcji pod telefonem ..................... Edited November 23, 2013 by bea100 Quote
bea100 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='AgusiaP']Dzięki :) też nie wiem na kogo kontakt w sprawie adopcji...[/QUOTE] AgusiaP- wyśli mi swój numer konta to wyślę grosz na wyróżnienie ogłoszeń dla Tusi na jakimś najbardziej nośnym portalu (napisz mi ile na miesiąc by to wyniosło) Quote
AgusiaP Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='bea100']AgusiaP- wyśli mi swój numer konta to wyślę grosz na wyróżnienie ogłoszeń dla Tusi na jakimś najbardziej nośnym portalu (napisz mi ile na miesiąc by to wyniosło)[/QUOTE] Kochana jak się zorientuję dam Ci znać, ja jeszcze nie robiłam ogłoszeń z wyróżnieniem ok;) Quote
bea100 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='AgusiaP']Kochana jak się zorientuję dam Ci znać, ja jeszcze nie robiłam ogłoszeń z wyróżnieniem ok;)[/QUOTE] OK, jesteśmy umówione, że ja na miesiąc funduję wyróżnienie ogłoszenia Tusi na jakimś dobrym portalu (nie wiem jaki byłby najlepszy? ale tu doświadczone w adopcjach Ciocie podpowiedzą najlepiej). Czekamy w takim razie z AgusiaP na uzupełnienie wykropkowanych miejsc w ogłoszeniu. Quote
AgusiaP Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 [quote name='bea100']OK, jesteśmy umówione, że ja na miesiąc funduję wyróżnienie ogłoszenia Tusi na jakimś dobrym portalu (nie wiem jaki byłby najlepszy? ale tu doświadczone w adopcjach Ciocie podpowiedzą najlepiej). Czekamy w takim razie z AgusiaP na uzupełnienie wykropkowanych miejsc w ogłoszeniu.[/QUOTE] Tak czekamy :) Quote
mala_czarna Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Beatko, może na Tablica pl? Chociaż z Alegratki i Gumtree też sporo piesków znajduje domy. Quote
bea100 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Jeśli jest to ten najbardziej nośny portal- to OK- niech będzie Tablica.pl. Trzeba wesprzeć Tusię przy (zupełnie fantastycznym cudzie :loveu:) od fantastycznej Panna Marple :loveu:. To musi być kampania reklamowa- dobra i skuteczna! Po miesiącu może kto inny napisze tekst i wyróżni ogłoszenia Tusi (przykro mi, że ja tylko tak skromnie mogę wesprzeć). No i nowe zdjęcia by się przydały... Quote
Recommended Posts