Jump to content
Dogomania

*FPR-ZWP* -Niko- psi arystokrata wyrzucony na wsi. MA WSPANIAŁY DOM

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikusiowi już nie wystarczają sroki, dzisiaj wytropił zająca. Cholera, myślałam, że psa już nie zobacze. Na szczęście stracił go z oczu i potem to już tylko po tropach. Kurczę, on jest niesamowicie szybki i zwinny. Nu, zajac, pagadi!

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Agatko,dla Ciebie spóźnione,jednak najszczersze płynące z głębi serca życzenia. Wszystkiego najlepszego, szczęścia, zdrowia, pomyślności. Spełnienia najskrytszych marzeń.[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Oby Nikuś szybciutko trafił do wspaniałego domku.[/FONT]

Posted

[quote name='rita60']No to sobie też pewnie pobiegałaś za łobuzem:evil_lol:

Chyba oszalałaś! Stałam sobie, papieroska paliłam (żeby jeszcze ktoś kawkę podał!), od czasu do czasu gwizdnęłam, żwaczyka podałam i dalej sobie stałam. Niko niegłupi jest, zorientował się szybko, że lepszy żwaczyk w kieszeni pańci niż zając na dachu.

[quote name='Borówka16']Spóźnione, ale szczere-wszystkiego naj naj ! :)

[quote name='anovip1'][FONT=Palatino Linotype]Agatko,dla Ciebie spóźnione,jednak najszczersze płynące z głębi serca życzenia. Wszystkiego najlepszego, szczęścia, zdrowia, pomyślności. Spełnienia najskrytszych marzeń.[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Oby Nikuś szybciutko trafił do wspaniałego domku.[/FONT]

[quote name='AlfaLS']Agatko wszystkiego naj, naj, najlepszego :Rose::Rose::Rose:

Dziękuję, kochanieńkie. Skąd mogłyście wiedzieć. Mnie już tylko domku dla Nikodema trzeba i mogę umierać.

Posted

Do wszystkich kochających psy a szczególnie pokrzywdzonych przez los i STARUSZKÓW Wznowiła działalność "Skarbonka" rozi. Jest to konkretna pomoc dla dużej liczby piesków starych w schroniskach. Proszę zapoznajcie się z jej założeniami na wątku http://www.dogomania.pl/threads/112210-UWAGA!-WRACAMY!-Post-1351!-**skarbonka**
i poznajcie ich rezultaty w schronisku Białej Podlaskiej
http://www.dogomania.pl/threads/184079-CZWARTY-ETAP-**skarbonka**-CZWARTY-ETAP/page3
A potem jeżeli uznacie , że warto dołączcie do nas i propagujcie ideę dalej nawet poza Dogomanię Sprawa naprawdę jest warta zaangażowania.

Posted

agata51 napisał(a):
Spotkanie z zającem II stopnia. Zając smyrgnął Nikusiowi spod nosa. Niko pogonił, a jakże, zając pognał w Narutowicza, Niko odpuścił. Kochany mój.

ZAJAC NA NARUTOWICZA:-o

Posted

Dzisiaj/wczoraj Niko miał wizytę adopcyjną. Zero zastrzeżeń (bo i nie może być żadnych) oprócz jednego - za bardzo czarny jest.
I jak tu ręce mają nie opaść? A Nikodemowi chyba spodobali się ludzie - wracając do domku (przepraszam, do DT), cały czas oglądał się za nimi. No cóż, jedne lubią czarne, a drugie wręcz przeciwnie.

Posted

witam...
znaleziony Niko w mym telefonie.. miejsce fotel.. czas nieznany..
pozdrawiam Nat
[IMG]http://img291.imageshack.us/img291/7913/zdjcie0139kk.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='agata51']
Mnie już tylko domku dla Nikodema trzeba i mogę umierać.[/QUOTE]
Eeeeeeeeeee chyba się pomyliłaś :shake:. Jeszcze co najmniej domku dla Kamysia Ci potrzeba!!!!!!!!

Posted

[quote name='natt']witam...
znaleziony Niko w mym telefonie.. miejsce fotel.. czas nieznany..
pozdrawiam Nat
[IMG]http://img291.imageshack.us/img291/7913/zdjcie0139kk.jpg[/IMG][/QUOTE]

natt, zamiast zdjęcia mam krzyżyk.

[quote name='AlfaLS']Eeeeeeeeeee chyba się pomyliłaś :shake:. Jeszcze co najmniej domku dla Kamysia Ci potrzeba!!!!!!!![/QUOTE]

No tak.... Kurczę, nieśmiertelna mam być?

[quote name='olgaj']widze ze ma chłopak szczeście :)[/QUOTE]

No i weź tu przekonaj, że black is beautiful!

A tak w ogóle, to nie za bardzo chciałabym oddać Nikodema tym ludziom. Iskry nie było.

Posted

Załamka,ręce opadają. Taki fajny psiak,a domku wciąż brak. Fakt, babsko okazało się okropne, gdy usłyszałam, że za czarny...no i że za stary ...... :angryy:

Posted

Nie wiem, jak u was, ale w Łodzi strach na spacer wyjść - śiisko od dołu, mokro od góry, drzewa złowrogo huczą nad głową i gałęzie tracą. Nikowi " w to mu graj", mnie nieco mniej.