agata51 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Wczoraj Niko dostał ostatni zastrzyk - wcale nie miał na niego ochoty - do lecznicy musiałam go wnosić. Wszystko ok. Nikuś w formie. Quote
agata51 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 W dniu swoich urodzin życzę sobie wspaniałego domku dla Nikodema!!! Quote
agata51 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Dziękuję, cioteczki. Jak kolorowo i wiosennie się zrobiło! Quote
agata51 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Nikusiowi już nie wystarczają sroki, dzisiaj wytropił zająca. Cholera, myślałam, że psa już nie zobacze. Na szczęście stracił go z oczu i potem to już tylko po tropach. Kurczę, on jest niesamowicie szybki i zwinny. Nu, zajac, pagadi! Quote
rita60 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 No to sobie też pewnie pobiegałaś za łobuzem:evil_lol: Quote
Borówka16 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Spóźnione, ale szczere-wszystkiego naj naj ! :) Quote
anovip1 Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 [FONT=Palatino Linotype]Agatko,dla Ciebie spóźnione,jednak najszczersze płynące z głębi serca życzenia. Wszystkiego najlepszego, szczęścia, zdrowia, pomyślności. Spełnienia najskrytszych marzeń.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Oby Nikuś szybciutko trafił do wspaniałego domku.[/FONT] Quote
AlfaLS Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Agatko wszystkiego naj, naj, najlepszego :Rose::Rose::Rose: Quote
agata51 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='rita60']No to sobie też pewnie pobiegałaś za łobuzem:evil_lol: Chyba oszalałaś! Stałam sobie, papieroska paliłam (żeby jeszcze ktoś kawkę podał!), od czasu do czasu gwizdnęłam, żwaczyka podałam i dalej sobie stałam. Niko niegłupi jest, zorientował się szybko, że lepszy żwaczyk w kieszeni pańci niż zając na dachu. [quote name='Borówka16']Spóźnione, ale szczere-wszystkiego naj naj ! :) [quote name='anovip1'][FONT=Palatino Linotype]Agatko,dla Ciebie spóźnione,jednak najszczersze płynące z głębi serca życzenia. Wszystkiego najlepszego, szczęścia, zdrowia, pomyślności. Spełnienia najskrytszych marzeń.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Oby Nikuś szybciutko trafił do wspaniałego domku.[/FONT] [quote name='AlfaLS']Agatko wszystkiego naj, naj, najlepszego :Rose::Rose::Rose: Dziękuję, kochanieńkie. Skąd mogłyście wiedzieć. Mnie już tylko domku dla Nikodema trzeba i mogę umierać. Quote
wanda szostek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Do wszystkich kochających psy a szczególnie pokrzywdzonych przez los i STARUSZKÓW Wznowiła działalność "Skarbonka" rozi. Jest to konkretna pomoc dla dużej liczby piesków starych w schroniskach. Proszę zapoznajcie się z jej założeniami na wątku http://www.dogomania.pl/threads/112210-UWAGA!-WRACAMY!-Post-1351!-**skarbonka** i poznajcie ich rezultaty w schronisku Białej Podlaskiej http://www.dogomania.pl/threads/184079-CZWARTY-ETAP-**skarbonka**-CZWARTY-ETAP/page3 A potem jeżeli uznacie , że warto dołączcie do nas i propagujcie ideę dalej nawet poza Dogomanię Sprawa naprawdę jest warta zaangażowania. Quote
piechcia15 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Błagam o pomoc w łapaniu Ratlerka na trasie przy IKei w Łodzi :( roześlijcie dalej plisss http://www.dogomania.pl/threads/200949-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-B%C5%82agam-o-Pomoc-w-%C5%81APANIU-RATLERKA-na-rondzie-przy-Ikei-!!!!!!?p=16181066#post16181066 Quote
agata51 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Spotkanie z zającem II stopnia. Zając smyrgnął Nikusiowi spod nosa. Niko pogonił, a jakże, zając pognał w Narutowicza, Niko odpuścił. Kochany mój. Quote
rita60 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 agata51 napisał(a):Spotkanie z zającem II stopnia. Zając smyrgnął Nikusiowi spod nosa. Niko pogonił, a jakże, zając pognał w Narutowicza, Niko odpuścił. Kochany mój. ZAJAC NA NARUTOWICZA:-o Quote
agata51 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Dzisiaj/wczoraj Niko miał wizytę adopcyjną. Zero zastrzeżeń (bo i nie może być żadnych) oprócz jednego - za bardzo czarny jest. I jak tu ręce mają nie opaść? A Nikodemowi chyba spodobali się ludzie - wracając do domku (przepraszam, do DT), cały czas oglądał się za nimi. No cóż, jedne lubią czarne, a drugie wręcz przeciwnie. Quote
Szarotka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Hm.......moze go przefarbujesz ?? zeby sie spodobal :):) przeciez nie mozna oddac psa takim ludziom:):) Quote
rita60 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Nawet nie chce się tego komentować:shake: Quote
natt Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 witam... znaleziony Niko w mym telefonie.. miejsce fotel.. czas nieznany.. pozdrawiam Nat [IMG]http://img291.imageshack.us/img291/7913/zdjcie0139kk.jpg[/IMG] Quote
AlfaLS Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='agata51'] Mnie już tylko domku dla Nikodema trzeba i mogę umierać.[/QUOTE] Eeeeeeeeeee chyba się pomyliłaś :shake:. Jeszcze co najmniej domku dla Kamysia Ci potrzeba!!!!!!!! Quote
agata51 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='natt']witam... znaleziony Niko w mym telefonie.. miejsce fotel.. czas nieznany.. pozdrawiam Nat [IMG]http://img291.imageshack.us/img291/7913/zdjcie0139kk.jpg[/IMG][/QUOTE] natt, zamiast zdjęcia mam krzyżyk. [quote name='AlfaLS']Eeeeeeeeeee chyba się pomyliłaś :shake:. Jeszcze co najmniej domku dla Kamysia Ci potrzeba!!!!!!!![/QUOTE] No tak.... Kurczę, nieśmiertelna mam być? [quote name='olgaj']widze ze ma chłopak szczeście :)[/QUOTE] No i weź tu przekonaj, że black is beautiful! A tak w ogóle, to nie za bardzo chciałabym oddać Nikodema tym ludziom. Iskry nie było. Quote
anovip1 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Załamka,ręce opadają. Taki fajny psiak,a domku wciąż brak. Fakt, babsko okazało się okropne, gdy usłyszałam, że za czarny...no i że za stary ...... :angryy: Quote
agata51 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Nie wiem, jak u was, ale w Łodzi strach na spacer wyjść - śiisko od dołu, mokro od góry, drzewa złowrogo huczą nad głową i gałęzie tracą. Nikowi " w to mu graj", mnie nieco mniej. Quote
anovip1 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Cioteczka agata wzmocni kondycję na spacerach ze swoją gromadką :evil_lol: Quote
Recommended Posts