Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet widziałam, że wrzuciłaś Iwkę jako kandydatkę do domu z inną suką?? To chyba mało realne :) i w tym domu pies ma mieszkać na dworze a czasem być wpuszczany do domu. Iwka to chyba domowa pieszczocha.

Posted

Iwcia swietnie sie czuje i w domu i na zewnatrz, najwazniejsze to zapewnic jej kontakt z czlowiekiem, mizianko, zabawe i jakas aktywnosc.
U mnie dogaduje sie tylko z Promka, mysle ze dlatego ze jako jedyna nie jest napastliwa i nie wchodzi w bliskie interakcje. Sobie chadzaja obok siebie ale bez kontaktu, zaczepek itp
Gdyby zainteresowany domek mogl z suczynka przyjechac swoja na zapoznanie to byloby super, ja sie nie wyrwe na dluzej bo nie mam z kim reszty stadka zostawic:(

Posted

[quote name='agusiazet']Jak wpłyną, dam znać! Tylko proszę pamiętać, że na nowy numer konta, stare zlikwidowane!!!![/QUOTE]
Tak wpisany nowy numer, ale stary adres, tego chyba nie zmieniłaś???

Posted

Moze dodajcie tez nr tel do kogos jeszcze, ja ostatnio czesto nie odbieram i nie oddzwaniam do wszystkich:oops:

Rozmawialam na gg z osoba z Krakowa, zainteresowana adopcja Iwy ale od 2 dni sie nie odezwala wiec nie wiem czy cos wyjdzie z tego. Zreszta mialam wrazenie ze rozmawiam z kims niepelnoletnim.

Kto moze zrobic plakaciki jakies ladne? To porozwieszam w miescie, moze w ten sposob ktos wypatrzy dziewczyne:p