agusiazet Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Otrzymałam majową deklarację od Joodith, dziękuję. Iwa ma 411 zł. Przypominam, że nastąpiła zmiana konta do wpłat, bardzo proszę o niewpłacania na PKO S.A., ponieważ konto jest w stanie likwidacji!!! Jeśli ktoś nie ma nowego konta, bardzo proszę o PW - podam. Nadal nie otrzymałam wpłat od Lidki, mimo, że nie wycofała się z deklaracji!!! Może ktoś zrobiłby bazarek dla Iwki, jeśli ma zbędne fanty??? Zaczynamy cienko prząść:( Quote
magenka1 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Mój bazarek praktycznie jest gotowy od tygodnia, ale mój jamnik był chory na kleszczówkę i nie miałam głowy ale wieczorem go otworzę http://www.dogomania.pl/threads/207010-B%C4%99dzie-si%C4%99-robi%C5%82-bazarek Quote
agusiazet Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Zajrzałam, super książki już mam coś upatrzone. Tymczasem przelałam dzisiaj za hotelikowanie Iwy 300 zł, więc jej finanse wynoszą obecnie 111 zł. Wszelka pomoc finansowa mile widziana, bazarki jak najbardziej też!!! Magenko co to jest kleszczówka? Czy z Twoim pieskiem wszystko ok? Quote
magenka1 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 no teraz mój piesio wychodzi z tego , ale zrobił się sucharek, był zabezpieczony płynem ale to już nie działa, te kleszcze sa straszne w tamtym roku sunia a w tym roku pies , było to borelioza miał robione kupę zastrzyków i dwa razy podaną kroplówkę teraz przyjmuje już tylko leki Quote
agusiazet Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Moje też zabezpieczone tylko frontlinem, czy to za mało? Quote
sacred PIRANHA Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 robie stos bazarkow, ciagle zapycha mi sie skrzynka i wywaliłam konto przy ktoryms czyszczeniu skrzynki, w związku z tym ze robiłam dzis przelewy a konta nie miałam to wysłałam 30zł do furciaczka (do niej mam zdefiniowane), potwierdzi w wolnej chwili co do preparatów przeciwkleszczowych, to przy takiej inwazji kleszczy jaką mamy w tym roku zalecane jest stosowanie prepratów z więcej niz jedną substancja czynną - np Advantix, Sabunol. Frontline, ektopar, fiprex - mają po jednej Quote
magenka1 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 wychodzi na to, ze trzeba i psikać , dobra obroża też się przyda i codzienne oglądanie , ja to robię razy 3 sztuki, sunie moją nawet obcięłam, żeby lepiej było widać, zapraszam na bazarek robiony bardzo długo, zapraszam też podnoszenia http://www.dogomania.pl/threads/207010-Fajny-bazareKsi%C4%85%C5%BCkowe-biurowy-bazarek-na-utrzymanie-Iwci-w-hoteliku-do-31-maja-godz22 Quote
agusiazet Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Zakupiłam swoim advantix, zobaczę jak zareaguję, bo Bisia jest mocno kleszczoluba! Proszę o potwierdzenie mojej wpłaty (300 zł) i wpłaty Lidki (30 zł), dla celów proceduralnych:) Doliczyłam do konta Iwki 17,50 z mojego bazarku książkowego, stan konta obecnie wynosi 128,50 zł! Quote
sacred PIRANHA Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 mój ma teraz advantix zakropiony a w domu mam jeszcze sabunol taki w sprayu i jak idziemy w miejsce mocno kleszczowe (zarosniete łąki, las, park z drzewami) to go psikam przed wyjściem dodatkowo...mam bzika na tym punkcie, na jesieni młody miał babeszje i wolałabym żebysmy tego drugi raz nie przechodzili;-( Quote
furciaczek Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Doszlo 330zl , 300zl od Agusi i 30zl od Lidki. Quote
agusiazet Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 furciaczek napisał(a):Doszlo 330zl , 300zl od Agusi i 30zl od Lidki. Już odznaczam wpłatę Lidki, czyli za miesiąc przeleję 270 zł za hotelikowanie! Quote
agusiazet Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Śliczna wielkopiesko maszeruj na pierwszą! Quote
agusiazet Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 zadra napisał(a):Przeleję kasę na czerwiec w tym tygodniu. Jak wpłynie dam znać, ale dopiero maj:) Quote
Tola Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Ja jutro będę przelewała dziewczynom za allegro, to tez wpłacę. Quote
magenka1 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Furciaszka jakoś długo nie ma mam nadzieje, że u dziewczyn wszystko w porządku Quote
furciaczek Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Przepraszam za chwilowy brak relacji, w zeszlym tygodniu jedno z moich prywatnych malych serduszek przestalo bic...i tak jakos ciezko mi wchodzic na dogo i dzielic sie tym co sie u nas dzieje. U Iwci w kazdym razie wszystko dobrze, wybieram sie na dniach do weta obciac pazurki bo te obcinaczki co mam to chyba dla mrowek. Moze wiecie gdzie mozna porzadne kupic? Mialam takie fajne ale mi gdzies wcielo, kupilam nowe na allegro i sie okazalo ze tragedia;/ Zrobie tez nowe fotki bo pewnie juz sie stesknilyscie za Iwciowa mordka. Quote
magenka1 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 furciaszki bardzo mi przykro trzymaj się dzielnie Quote
agusiazet Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 furciaczek napisał(a):Przepraszam za chwilowy brak relacji, w zeszlym tygodniu jedno z moich prywatnych malych serduszek przestalo bic...i tak jakos ciezko mi wchodzic na dogo i dzielic sie tym co sie u nas dzieje. U Iwci w kazdym razie wszystko dobrze, wybieram sie na dniach do weta obciac pazurki bo te obcinaczki co mam to chyba dla mrowek. Moze wiecie gdzie mozna porzadne kupic? Mialam takie fajne ale mi gdzies wcielo, kupilam nowe na allegro i sie okazalo ze tragedia;/ Zrobie tez nowe fotki bo pewnie juz sie stesknilyscie za Iwciowa mordka. Bardzo współczuję! Strasznie się boję tego momentu, mój Sony to już staruszek, więc to mnie czeka, wiem i boję się! Co do obcinaczek, fajne kupiłam w Krakvecie! Quote
Recommended Posts