Viris Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Biedny pies, ja niestety nie pomogę finansowo. Mogę tylko do niego zaglądać i podnieść wątek :( Quote
_bubu_ Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Podnoszenie także ważne. Może ktoś dałby radę wspomóc bazarkiem? Quote
beataczl Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 moze zgloscie pieska tu: http://www.dogomania.pl/threads/183764-Niewidomy-podhalan-Jurand-już-W-DOMU-)/page142 Quote
kasiainat Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='beataczl']moze zgloscie pieska tu: http://www.dogomania.pl/threads/183764-Niewidomy-podhalan-Jurand-już-W-DOMU-)/page142 Dziękuje, właśnie zgłosiłam Bartusia :loveu: [quote name='_bubu_']Bidulek potrzebuje domu gdzie będzie miał przestrzeń.. będzie ciężko :( Widziałam jak Bartek maszeruje kiedy byłam u Kasi, chodzi jak nakręcony, biednie ale twardo do przodu. Nadal niespokojny. Przy mnie zaatakował kabel od dzwonka i zaczął go szarpać, ma takie swoje szleństwa ;) Prosimy o pomoc w opłaceniu diagnostyki i leczenia Bartusia :modla: Bartuś bardzo się denerwuje, że siedzi sam. Zaczynają go denerwować rurki od centralnego:-( robi się to niebezpieczne dla niego i dla nas :shake: Jak jest w domu nie ma takiego problemu, chodzi cały czas za nami - domaga sie uwagi - po czym kładzie się grzecznie i odpoczywa . Bardzo potrzebny mu dom :-( Quote
_bubu_ Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 czyli towarzystwo bardzo potrzebne Bartusiowi , wtedy byłby spokojniejszy.. Wykupiłam mu pakiet ogłoszeń i sama też kilka zrobiłam ale to wszystko mało. On szybko musi znalezc domek.. Quote
Pysioo Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Zapisuję sobie. Porozsyłam zaproszenia na wątek. Quote
kasiainat Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Pysioo napisał(a):Zapisuję sobie. Porozsyłam zaproszenia na wątek. Dziękujemy za pomoc ;) Bartuś bardzo jej potrzebuje . Quote
beataczl Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 zagladam do Bartusia, jak sie chlopak miewa... Quote
kasiainat Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 beataczl napisał(a):zagladam do Bartusia, jak sie chlopak miewa... Bartuś nie chce wchodzić do kotłowni, praktycznie muszę go tam wnosić. Nie dziwie mu się, też nie chciałabym siedzieć większość czasu sama i do tego jeszcze zamknięta:shake: Ale ja naprawdę nie mogę go zabrać do domu, mogło by się to skończyć dla Bartka tragicznie :-(. Dobra wiadomość jest taka, że apetyt trochę ruszył - może zacznie przybierać na wadze - już go widzę oczami wyobraźni jaki będzie śliczny :loveu: Quote
mc_mother Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Podajcie na PW nr konta to wpłacimy dla niego chociaż 100zł z Jurandowego spadku;) Quote
kasiainat Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 mc_mother napisał(a):Podajcie na PW nr konta to wpłacimy dla niego chociaż 100zł z Jurandowego spadku;) ŚLICZNIE DZIĘKUJEMY :loveu: Quote
Pysioo Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [FONT="]blacky764[/FONT][FONT="] dziękuję za ekspresowe zrobienie banerka.[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]Dziewczyny wklejcie banerek do I postu, kto będzie zainteresowany umieszczeniem go w sygnaturze, łatwiej znajdzie.[/FONT] Quote
Polla Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 przytargała mnie tu Pysioo i serce mi pęka :( chociaż wierzę, że jeszcze będzie pięknym rudzielcem zapisuję wątek Quote
paoiii Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 widze ze jakies robocze imie jest ale moze bazarek iminikowy??? moge zrobic Quote
Pysioo Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 O jakim banerku myślisz? Ten, który mamy jest na poprzedniej stronie (i w mojej sygnaturze). Quote
Pysioo Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Sorki przeczytałam banerek, to z pośpiechu. Masz jakieś fanty na bazarek? Myślę, że każda pomoc się przyda dla tej chudziny. Quote
paoiii Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 chodziło mi o bazarek imininkowy, bo wyczytałam ze psina ma tylko robocze imie :) wiec jak jest potrzeba??? Quote
kasiainat Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 paoiii napisał(a):chodziło mi o bazarek imininkowy, bo wyczytałam ze psina ma tylko robocze imie :) wiec jak jest potrzeba??? Dziękuje Wam za wszystko, za obecność na wątku, banerek ... Bartuś to imię do ogłoszeń :-) z bazarkiem można spróbować :-) Jak wstawia się banerek do podpisu???:oops::oops::oops: Quote
Pysioo Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Niech się wypowie na ten temat osoba, która założyła wątek. Ja nie jestem tutaj osobą decyzyjną. Quote
kasiainat Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Wstawię jeszcze takie zdjęcia Bartka. Psiak dopóki idzie to jeszcze "dobrze"wygląda. Gorzej jest jak się zatrzyma, nie ma siły stać :-( Klęka prawie na kolana : lub przechyla tył ciała na bok - nie może utrzymać równowagi :-( Quote
Recommended Posts