Jump to content
Dogomania

Ledwo chodzący szkielet znaleziony przy drodze - Brak deklaracji na hotel!

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beataczl']moze zgloscie pieska tu:

http://www.dogomania.pl/threads/183764-Niewidomy-podhalan-Jurand-już-W-DOMU-)/page142

Dziękuje, właśnie zgłosiłam Bartusia :loveu:

[quote name='_bubu_']Bidulek potrzebuje domu gdzie będzie miał przestrzeń.. będzie ciężko :(

Widziałam jak Bartek maszeruje kiedy byłam u Kasi, chodzi jak nakręcony, biednie ale twardo do przodu. Nadal niespokojny. Przy mnie zaatakował kabel od dzwonka i zaczął go szarpać, ma takie swoje szleństwa ;)

Prosimy o pomoc w opłaceniu diagnostyki i leczenia Bartusia :modla:

Bartuś bardzo się denerwuje, że siedzi sam. Zaczynają go denerwować rurki od centralnego:-( robi się to niebezpieczne dla niego i dla nas :shake:
Jak jest w domu nie ma takiego problemu, chodzi cały czas za nami - domaga sie uwagi - po czym kładzie się grzecznie i odpoczywa .

Bardzo potrzebny mu dom :-(

Posted

czyli towarzystwo bardzo potrzebne Bartusiowi , wtedy byłby spokojniejszy..
Wykupiłam mu pakiet ogłoszeń i sama też kilka zrobiłam ale to wszystko mało. On szybko musi znalezc domek..

Posted

beataczl napisał(a):
zagladam do Bartusia, jak sie chlopak miewa...

Bartuś nie chce wchodzić do kotłowni, praktycznie muszę go tam wnosić. Nie dziwie mu się, też nie chciałabym siedzieć większość czasu sama i do tego jeszcze zamknięta:shake:

Ale ja naprawdę nie mogę go zabrać do domu, mogło by się to skończyć dla Bartka tragicznie :-(.

Dobra wiadomość jest taka, że apetyt trochę ruszył - może zacznie przybierać na wadze - już go widzę oczami wyobraźni jaki będzie śliczny :loveu:

Posted

[FONT=&quot]blacky764[/FONT][FONT=&quot] dziękuję za ekspresowe zrobienie banerka.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Dziewczyny wklejcie banerek do I postu, kto będzie zainteresowany umieszczeniem go w sygnaturze, łatwiej znajdzie.[/FONT]

Posted

paoiii napisał(a):
chodziło mi o bazarek imininkowy, bo wyczytałam ze psina ma tylko robocze imie :) wiec jak jest potrzeba???

Dziękuje Wam za wszystko, za obecność na wątku, banerek ...

Bartuś to imię do ogłoszeń :-) z bazarkiem można spróbować :-)

Jak wstawia się banerek do podpisu???:oops::oops::oops:

Posted

Wstawię jeszcze takie zdjęcia Bartka. Psiak dopóki idzie to jeszcze "dobrze"wygląda. Gorzej jest jak się zatrzyma, nie ma siły stać :-( Klęka prawie na kolana :

lub przechyla tył ciała na bok - nie może utrzymać równowagi :-(