Jump to content
Dogomania

Likwidacja przytuliska w Sandomierzu - DT, DS na cito! BARDZO PROSIMY O POMOC!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Piękny ten Misio i taki smutny, ze aż serce się kraja:( A parwo znowu u Was:( Mam nadzieje, że surowica Hanie pomoże!!!

Pomogła. stagloban jest dużo silniejszy od Caniserinu.
Hana przeżyła noc, dziś dostała kolejne dwie butle kroplówki, lepiej się czuje niż wczoraj. Wróciła do przytuliska. Nie ma już wymiotów. Nawet sama się napiła.
Eh, niedługo kolej na kolejną....

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Czyżby Kropencja już grzała doopę w nowym domu? :cool3:

Wszystko popsułaś! :obrazic: właśnie się dobić chciałam na FB do Ciebie :)
Skąd wiesz?! Tak dziś Kropa pojechała do nowego domu. Są koty i dzieci, więc będę dzwoniła jak sobie tam radzi. Bardzo psiolubni ludzie.
Wypuściłam naszą młodzież na podwórko, to pani czysta nie wyszła :)

DZIĘKUJĘ za allegro!!:Rose: to Twoja zasługa :)

Posted

A wiem, bo Pani Kropkowa się pochwaliła na wątku na którym szukała psinki dla siebie. ;)
W sumie to wszystko zasługa Basi1968, która mnie zagnała na tamten wątek i kazała reklamować białą Kropkę z Boguchwały a ja przy okazji wkleiłam link do allegro czarnej, bo też Kropka i one u mnie w głowie jakoś razem funkcjonują ;-) Strasznie się cieszę!
To teraz mi daj coś podobnego do podmienienia allegro. Czemu podobnego? Bo mi niaturki mi nie podmieni...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
A wiem, bo Pani Kropkowa się pochwaliła na wątku na którym szukała psinki dla siebie. ;)
W sumie to wszystko zasługa Basi1968, która mnie zagnała na tamten wątek i kazała reklamować białą Kropkę z Boguchwały a ja przy okazji wkleiłam link do allegro czarnej, bo też Kropka i one u mnie w głowie jakoś razem funkcjonują ;-) Strasznie się cieszę!
To teraz mi daj coś podobnego do podmienienia allegro. Czemu podobnego? Bo mi niaturki mi nie podmieni...

Ekhm, ale ja nie mam nic podobnego. Wszystko kolorowe. :shake:
A Negra za duża.

AAA wczoraj do domu poszły też dwa maluchy, do pana z SM :)

i gadajaca Sofia :)

Posted

anetek100 napisał(a):
nie można miniatruki zmienic???ja zmieniam bez problemu.....kasuje fotkę tam gdzie jest usun zdjęcie:)zawsze mi sie udawalo:)

Jak to zrobić to ja wiem, tylko jakoś zawsze uparcie wiadac i tak tą starą... Ostatnio wystawiałam słodziutką białą Kropkę z miniaturką ... Tosa Inu ;-) I do końca aukcji nie zniknęła...
Nie wiem, czemu tak... nie lubi mnie to allegro.

Karina, a to? http://picasaweb.google.com/rwarzocha/141110#5539468622687094258 czarne jak nic...

Posted

Mam tylko jedną jej fotę. Dlatego jej nie wysyłałam. Tu jeszcze Mała, jak miała parwo, teraz śmiga, aż miło. Jutro zrobimy im więcej fot. Ale toto, trzeba socjalizować. Bo jest już doświadczone przez życie :( i trzyma się na dystans, ale jest postęp bo nie kłapie zębami.

Posted

grzenka napisał(a):
Co u Misia, jak on się czuje?

W poniedziałek jadę z nim na zdjęcie szwów.. jeszcze nie wiem jak go podniosę, no ale jakoś muszę ;)
Dzika_Figa napisał(a):

Dziękuję, nie mogłam znaleźć :)

nie przychodzą mi powiadomienia o wpisach na wątku.:(
Dziś do domy pojechała Mysia! ;) a ja padam na twarz.. jutro od rana znów do przytuliska, korzystamy z pogody.. Mamy mieć też gości....

A czy ja pisałam, że Ekipa Ojca Mateusza, sama z siebie, regularnie wspiera nas karmą w puszkach i nie tylko?:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Mysia, ta, która miała jechać do mnie na tymczas? Nawet jeśli inna to super!!!

Ta Mysia :)

dzwonili Państwo w sprawie Gretki, mieszkają między Sanokiem, a Przemyślem. Muszę jeszcze z nimi porozmawiać. Mają już jednego psiaka, pan po zawale siedzi w domu, lubi chodzić z psiakami na długie spacery. Dom z ogrodem - Grecia miała by gdzie kopać :)

Posted

grzenka napisał(a):
I jak, dałaś radę?:razz::lol:

Tak.. ale odczułam to boleśnie... Misiu prze szczęśliwy bez kołnierza. Ten pies to Anioł... wszystko daje ze sobą zrobić i tak się wtula...
Eh, niestety razem z nim zawiozłam starego pudla do uśpienia :( SM przywiozła go do naszych wetów, oni go ostrzygli, zbadali i po paru dniach przywieźli do nas.
Psiak miał olbrzymiego guza w brzuchu. Z początku jadł, załatwiał się.. ale po paru dniach wszystko zaczęło mu sprawiać ból :(
przestał sikać, nie mógł sobie znaleźć miejsca, bardzo płakał. Musieliśmy podjąć tą decyzję :(:(

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Witajcie ciotki. Powiedzcie mi wszystkie psiaki z pierwszego posta potrzebują ogłoszeń?

Nie:oops:
nie mam czasu uaktualnić. Brakuje mi doby..
Kropka, Sofia, Myszka i Kama są w nowym domu. Reszta czeka.
Padł mi akumulator i muszę czekać na weekend żeby porobić nowym fotki..:-(