justin Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 no prosze jak pięknie temu Szarikowi w otoczeniu leśnym...ludzie brac Szarika to pies i na spaser i do serca!!!!! Quote
jnk Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ja tam jestem za adopcjami dorosłych psów! Bo ze szczeniaka nigdy nie wiadomo co wyrośnie. A o dorosłym psie już wszystko wiadomo - że piękny jest i basta! Jak Szarik :) Quote
PaulinaT Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 [B]jnk [/B]- dziękuję, że widzisz Szarisia. :p Quote
kinga Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 cudny - a już na portrecie to bardzo cudny :loveu: Quote
Estera Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 jaki on jest piekny!!!!!! :loveu: ludzie!! brać i chuchać, że macie :loveu: Quote
PaulinaT Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [B]kinga, estera[/B] - licznie wam dziękuję w imieniu Szarika :oops: On jest naprawdę niezwykle urodziwy. Szarik ostatnio poczuł się znacznie pewniejszy siebie i zrobił się charakterny - zaczął mnie bronić przed innymi psami (w tym przed psem mojej mamy - bardzo nie lubi jak się z nim bawię :roll: ) i wspomaga szarpeja w oszczekiwaniu psów na spacerze... rozbójnik :diabloti: Niekoniecznie mi się to podoba :angryy: Quote
basiaap Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='PaulinaT']Szarik ostatnio poczuł się znacznie pewniejszy siebie i zrobił się charakterny - zaczął mnie bronić przed innymi psami (w tym przed psem mojej mamy - bardzo nie lubi jak się z nim bawię :roll: ) i wspomaga szarpeja w oszczekiwaniu psów na spacerze... rozbójnik :diabloti: Niekoniecznie mi się to podoba :angryy:[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Szarik.... no nie mogę...:diabloti: Quote
PaulinaT Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 No ja też :eviltong: Ale i tak jest najgrzeczniejszym ONkiem jakiego znam. Serio serio. Dzisiaj moje koty dostały piękną myszkę. Taką dużą, z dzwoneczkiem na końcu ogonka i kuleczką w środku. Mysza ta miała śliczne futerko i była koloru żyrafowego. Dlaczego miała? Bo Szarik pogromca gryzoni w kilka minut się z nią rozprawił :diabloti: Jednym słowem - dom dla Szarika musi być bezmyszkowy lub musi pogodzić się z szybką utratą myszek :evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 No to ja opowiem kontra historię. Mój TZ był w Ikei i tak się rozochocił w zakupach, że i Jogurtowi kupił wielkiego.... myszoszczura (yekh) Myszoszczur wzbudził w Jogurcie obrzydzenie i pobawiwszy się chwilę go olał, zostawiwszy w pobliżu Bobolowego posłania. Bobolowi towarzystwo myszoszczyra się bardzo nie podobało. Został obwarczany, ostrożnie obwąchany, zaraz wytarmoszony, a przy 1 sposobności zakopany w ogrodzie (tzn w moim trawniku:mad:) potem wytargany na powierzchnię i sponiewierany. Generalnie myszoszczur jest martwy;) Jaki z tego morał? Porządne psy gryzoni nie tolerują. Szarik górą!!! Dobry pies (Goga nie bij:p) Quote
PaulinaT Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 :roflt: Super - Bąbel rules :lol: I Szarik awansował do grona porządnych psów. No proszę :evil_lol: Quote
GoniaP Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ze świeczką szukać takiego psa, który Pańci broni nawet przed ..... myszkami:loveu: Szarik górą. Szarik is the best!!! Quote
PaulinaT Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Gonia - bo ty nie wiesz, jakie myszki bywają podstępne i zdradzieckie... ja też nie wiem... ale Szarik wie :diabloti: Dzisiaj znalazłam tylko nędzne resztki myszki w postaci kawałka palstiku który był w myszce i wymemłanej na wskroś skórki myszki bez myszki w środku... na skórce wisi też ogonek z dzwoneczkiem... mord był perfekcyjny i bardzo dokładny. Quote
Estera Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 eeee....a mój kotek i mój piesek uwielbiają szczurki :loveu: myszek nie koniecznie, ale szczurki i owszem :D to znaczy, że mam nie porządnego psa ? Quote
Estera Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 szarik na dobranoc i dzien dobry do gory!! Quote
PaulinaT Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Szarik dzisiaj zdał kolejny egzamin - doskonale się sprawdził w roli psa do dzieci: 2 10-letnich bliźniaków urwisów, które wpadły do nas niczym huragan, wytargaly psy za uszy i futra (oczywiście w kontrolowany sposób), połapały koty i je wytarmosiły i opowiedziały mi tysiące historyjek ze swojego osiedla. Szarik zachował się wzorowo - moje dzielne psisko. Quote
Estera Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 no zabaczcie jaki kochany piesiol :loveu: takiego to ze swiaca szukac!!! Quote
PaulinaT Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [B]Estera [/B]- jak widzę ty też masz 2 staruszki do wyadoptowania... Strasznie mi zal tych psich io kocich seniorów, które zamiast cieszyć się spokojną starością - tułają się i marzną w schroniskowych klatkach... A Szarik... cóż, coraz trudniej przychodzi mi wyobrazić sobie, że go oddają komuś... Bardzo się do siebie przyzwyczailiśmy. Szarik natomiast dzisiaj był nieznośny. Byliśmy na długim spacerku z moim znajomym i jego labem Otizem. I co nasz staruszek?? Nasz staruszek przez 2.5 godziny próbował rzeczonego laba dogonić i zdominować :diabloti: i w nosie miał protesty samego zaiteresowanego :diabloti: gorzej, że miał w nosie moje protesty :angryy: Quote
Estera Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='PaulinaT'][B]Estera [/B]- jak widzę ty też masz 2 staruszki do wyadoptowania... Strasznie mi zal tych psich io kocich seniorów, które zamiast cieszyć się spokojną starością - tułają się i marzną w schroniskowych klatkach...[/quote] mam mam...nie doslownie, bo w schronisku, ale zalezy mi strasznie na wyadoptowaniu szczegolnie ich. :-( ale ciezko z tym...niestety :placz: co za niznośnik z tego Szarika :loveu: Quote
PaulinaT Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Nieznośnik straszny... :roll: Teraz śpi z szarpejem na posłaniu - a biedna Abi kisi sie pod biurkiem (ona się ledwie mieści na tym małym dywaniku...) ale kochany jest :loveu: Ech te staruszki no... Quote
justin Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Kochany Szarik wygryzł Abi z jej poslanka, no no no....;) Quote
Recommended Posts