Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]GoniaP [/B]- wielkie dzięki! Dobre fluidy są w cenie :razz:

[B]basiaap [/B]- ja waleczna jestem i się ani wirusoma ani szwom w łapach tak łatwo nie dam :diabloti:
[SIZE=1](gorzej z resztą....)
[SIZE=2]
A Szarik... cóż Szarik odkrył ze w psim pontonie leży się dużo wygodniej niż na małym dywaniku i teraz tam sypia, nawet w nocy :razz: I tak oto nie mam już adoratora przy łóżku... :roll:[/SIZE]
[/SIZE]

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za fluidy dziękujemy:p
Może sie coś wreszcie odmieni... Oby.
Szarik jest szczęśliwy i nawet się nie domyśla psisko, jakim jest dla nas zmartwieniem:shake: . No i dobrze że szczęśliwy, tylko żeby ten domek się znalazł. Zastanawiam sie też, jak on po takim czasie przeżyje rozstanie z Pauliną i jej stadkiem, bo się bardzo przywiązał:shake: .
Dalczego do licha nikt nie chce takiego fajnego psa?

Posted

Ha! Szarik sie rano bawił z Kropką!
Kropka (4 miesięczna koteczka przecudnej urody oczywiście ;) ) jest bardzo niedelikatna w zabawie więc nikt sie z nia bawić nie chce. A Szarik chciał :loveu: i nie zważał na małe pazurki i ząbki wbite w nos... :roll:
Taki to ten Szarik jest wyrozumiały.

Posted

[quote name='PaulinaT']Ha! Szarik sie rano bawił z Kropką!
Kropka (4 miesięczna koteczka przecudnej urody oczywiście ;) ) jest bardzo niedelikatna w zabawie więc nikt sie z nia bawić nie chce. A Szarik chciał :loveu: i nie zważał na małe pazurki i ząbki wbite w nos... :roll:
Taki to ten Szarik jest wyrozumiały.[/quote]

;) no prosze Szarik wytrzymal kocie zabawy.....no nie , no normalnie niech ktoz zauważy jaki to wyjatkowy pies!!!!!

Posted

Szarik był dzisiaj na długim spacerze i tropił konie :p
Teraz śpi snem sprawiedliwego na małym czerwonym dywaniku... wygląda obłędnie :loveu:

Czy nikt nie skusi się na takie wrazenia w towarzystwie psa Szarika??

Posted

Szarik się dzisiaj podłożył pod odkurzacz i został dokładnie odkurzaczem odkurzony. Chyba mu się podobało :evil_lol:
To jest naprawdę wyjątkowo bezproblemowe psisko... przypominam, gdyby ktoś zapomniał - ze domu szuka.

Posted

Reszta stada?
Hm.. od czego by tu... Halo ok, ale to koniec dobrych wieści.
Migotka po tygodniu nie jedzenia jest słaba i chuda i ja powoli trace nadzieję... to już 2 tygodnie odkąd jej się pogorszyło... i za nic sie nie chce wziąc w garść. Karmię ją na siłę ale ile ja jej jestem w stanie nawciskac do pyska skoro pluje, charczy i się wyrywa?
Laluni z rany się sączy - ale częsciowo już pozarastało, poza tym nie ma ropy ani smordku tylko coś na kształt osocza więc chyba nie najgorzej.
Czesiek ma jakies zgrubienie na brzuszku - miał obtarcie i pod tym otarciem jest guzek, niestety czesiek nie da mi się dobrze obejrzeć.
No a Kropka... Kropka zaczęła kichać.
Normalnie strach sie bać.

Na tle tego towarzystwa to Szarik jest ideałem zdrowia :p
I kupy wali eleganckie :p

Posted

Paulina, jesteś Aniołem. I ja za Ciebie i Twoje całe stado mocno trzymam kciuki. No i niech Szarik wreszcie znajdzie nowy, dobry dom! (No chyba lepszego niż Twój to nie znajdzie:shake:)

Posted

[quote name='jnk']Widzę, że więcej osób tutaj ma takie marzenie: gdybym miał/-a dom z ogródkiem! :evil_lol:[/quote]

Nooo to jest moje marzenie number one i cel nadrzędny :p
Domek z małą ilością sąsiadów, sporą ilością gruntów nokoło i olbrzymi,a ilością terenów spacerowych dookoła... ech.

Czy ja już wspominałam jaki ten Szarik jest wyjątkowy? Nie? To mówię: Szarik jest wyjątkowy!

Posted

[quote name='PaulinaT']Tak... miałam przyjść w sobotę i nie dałam rady... przepraszam, ja naprawdę bardzo chciałam... :oops:[/quote] Akcja trwa... jak możesz pomóc?