PaulinaT Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [B]GoniaP [/B]- wielkie dzięki! Dobre fluidy są w cenie :razz: [B]basiaap [/B]- ja waleczna jestem i się ani wirusoma ani szwom w łapach tak łatwo nie dam :diabloti: [SIZE=1](gorzej z resztą....) [SIZE=2] A Szarik... cóż Szarik odkrył ze w psim pontonie leży się dużo wygodniej niż na małym dywaniku i teraz tam sypia, nawet w nocy :razz: I tak oto nie mam już adoratora przy łóżku... :roll:[/SIZE] [/SIZE] Quote
basiaap Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Za fluidy dziękujemy:p Może sie coś wreszcie odmieni... Oby. Szarik jest szczęśliwy i nawet się nie domyśla psisko, jakim jest dla nas zmartwieniem:shake: . No i dobrze że szczęśliwy, tylko żeby ten domek się znalazł. Zastanawiam sie też, jak on po takim czasie przeżyje rozstanie z Pauliną i jej stadkiem, bo się bardzo przywiązał:shake: . Dalczego do licha nikt nie chce takiego fajnego psa? Quote
PaulinaT Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ha! Szarik sie rano bawił z Kropką! Kropka (4 miesięczna koteczka przecudnej urody oczywiście ;) ) jest bardzo niedelikatna w zabawie więc nikt sie z nia bawić nie chce. A Szarik chciał :loveu: i nie zważał na małe pazurki i ząbki wbite w nos... :roll: Taki to ten Szarik jest wyrozumiały. Quote
justin Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='PaulinaT']Ha! Szarik sie rano bawił z Kropką! Kropka (4 miesięczna koteczka przecudnej urody oczywiście ;) ) jest bardzo niedelikatna w zabawie więc nikt sie z nia bawić nie chce. A Szarik chciał :loveu: i nie zważał na małe pazurki i ząbki wbite w nos... :roll: Taki to ten Szarik jest wyrozumiały.[/quote] ;) no prosze Szarik wytrzymal kocie zabawy.....no nie , no normalnie niech ktoz zauważy jaki to wyjatkowy pies!!!!! Quote
basiaap Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Szarik, ty mój psi ideale:loveu: :loveu: :loveu: Quote
PaulinaT Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Szarik był dzisiaj na długim spacerze i tropił konie :p Teraz śpi snem sprawiedliwego na małym czerwonym dywaniku... wygląda obłędnie :loveu: Czy nikt nie skusi się na takie wrazenia w towarzystwie psa Szarika?? Quote
PaulinaT Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Szarik się dzisiaj podłożył pod odkurzacz i został dokładnie odkurzaczem odkurzony. Chyba mu się podobało :evil_lol: To jest naprawdę wyjątkowo bezproblemowe psisko... przypominam, gdyby ktoś zapomniał - ze domu szuka. Quote
kinga Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 ech, te psy... ideały psie - a tylko ten wiek odstrasza ludzi :shake: ..i co tu z tym fantem zrobić? :hmmmm: Quote
PaulinaT Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 No i właśnie... jakbyś wpadła na jakiś pomysł, to podzielisz się prawda Kinga? podzielisz? Quote
basiaap Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Ręce opadają...:shake: Takie wielkie miasto i nie ma miejsca dla idealnego psa? Dziwni są ci ludzie... Paulina, a jak tam reszta stada? Quote
PaulinaT Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Reszta stada? Hm.. od czego by tu... Halo ok, ale to koniec dobrych wieści. Migotka po tygodniu nie jedzenia jest słaba i chuda i ja powoli trace nadzieję... to już 2 tygodnie odkąd jej się pogorszyło... i za nic sie nie chce wziąc w garść. Karmię ją na siłę ale ile ja jej jestem w stanie nawciskac do pyska skoro pluje, charczy i się wyrywa? Laluni z rany się sączy - ale częsciowo już pozarastało, poza tym nie ma ropy ani smordku tylko coś na kształt osocza więc chyba nie najgorzej. Czesiek ma jakies zgrubienie na brzuszku - miał obtarcie i pod tym otarciem jest guzek, niestety czesiek nie da mi się dobrze obejrzeć. No a Kropka... Kropka zaczęła kichać. Normalnie strach sie bać. Na tle tego towarzystwa to Szarik jest ideałem zdrowia :p I kupy wali eleganckie :p Quote
GoniaP Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Paulina, jesteś Aniołem. I ja za Ciebie i Twoje całe stado mocno trzymam kciuki. No i niech Szarik wreszcie znajdzie nowy, dobry dom! (No chyba lepszego niż Twój to nie znajdzie:shake:) Quote
PaulinaT Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Musi znaleźć ;) U mnie na dłuższą metę nie może zostac... to zbyt dużo jest zwierzaków... do mieszkania. Rch gdybym miała domek z ogródkiem...:roll: Quote
jnk Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Widzę, że więcej osób tutaj ma takie marzenie: gdybym miał/-a dom z ogródkiem! :evil_lol: Quote
Estera Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 kolejny staruszek w schronisku....ehhh... Ci obrzydliwi ludzie. nie pozwolmy, aby był tam do konca swoich dni :( Quote
PaulinaT Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='jnk']Widzę, że więcej osób tutaj ma takie marzenie: gdybym miał/-a dom z ogródkiem! :evil_lol:[/quote] Nooo to jest moje marzenie number one i cel nadrzędny :p Domek z małą ilością sąsiadów, sporą ilością gruntów nokoło i olbrzymi,a ilością terenów spacerowych dookoła... ech. Czy ja już wspominałam jaki ten Szarik jest wyjątkowy? Nie? To mówię: Szarik jest wyjątkowy! Quote
Estera Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 i ja podpisze sie pod postem Pauliny: Szarik jest wyjkatkowy!!! kto zechce wyjatkowego Szarika? ;) Quote
GoniaP Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Wyjątkowy Szarik szuka wyjątkowego DOMU!!! Quote
PaulinaT Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Ten Szarik to ma coraz lepszą kondycję. I coraz trudniej go zmęczyć :razz: On na te swoje 10 lat to zdecydowanie nie wygląda. Quote
justin Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Do góry bardzo żwawy 10-cio latku!!! Quote
PaulinaT Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Uwaga uwaga prosze wygodnie usiąść. Wklejam zdjęcie. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img59.imageshack.us/img59/1958/szarikzm5.jpg[/IMG][/URL] Quote
PaulinaT Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Noooo cioteczki - nikt sie nie zachwyca??? :angryy: :mad: :mad: :mad: Quote
GoniaP Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Ależ zachwycamy sie iszukamy doceloweo domu bo wiemy jak Ci ciężko!!! Włączysz się do akcji petycjowej??? Quote
PaulinaT Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Tak... miałam przyjść w sobotę i nie dałam rady... przepraszam, ja naprawdę bardzo chciałam... :oops: Quote
GoniaP Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='PaulinaT']Tak... miałam przyjść w sobotę i nie dałam rady... przepraszam, ja naprawdę bardzo chciałam... :oops:[/quote] Akcja trwa... jak możesz pomóc? Quote
Recommended Posts