jotka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 A ja zapytam, co u Agata. On też przeciez dokłada do ratowania suni swój komfort i codzienne mizianie co prawda nie przez docelowego, ale jednak przyjaznego człowieka. Agat pojechał do Krakowa tozowskim transportem po to, żeby wszystkie środki finansowe można było przeznaczyć na sunie. Agat też zasługuje na uwagę. Gdzie jest, jak musie tam wiedzie i czy chociaz raz na jakiś czas jest wymiziany? Kto to wie???:roll: Quote
malawaszka Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 JA WIEM :loveu: Frotka nazwała go Fuksik więc niech tak zostanie - ma się świetnie - łapka zdrowieje, psiul jest miziany i jest pod dobrą opieką - teraz tylko pozostaje nam szukać dla niego domku :cool1: Wet w Krakowie widział jego rtg łapki i potwierdził, że ładnie się zrasta więc Fuksik jest na dobrej drodze do zdrowia :loveu: Quote
przyjaciel_koni Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='malawaszka']JA WIEM :loveu: Frotka nazwała go Fuksik więc niech tak zostanie - ma się świetnie - łapka zdrowieje, psiul jest miziany i jest pod dobrą opieką - teraz tylko pozostaje nam szukać dla niego domku :cool1: Wet w Krakowie widział jego rtg łapki i potwierdził, że ładnie się zrasta więc Fuksik jest na dobrej drodze do zdrowia :loveu: Powodzenia życzę Fuksikowi. To niewielki psiaczek, może łatwiej znajdzie dom. A suczeńka też będzie zdrowa, nie dopuszczam innej możliwości. HAVANA PROSI O POMOC !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Havana troszkę poleży sobie na 1 stronie. Nawet pobiegać biedna nie może. To takie nieszczęście. HAVANA PROSI O POMOC !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Havana wraca szybciutko na 1 stronę. W poniedziałek jest jej ważny dzień, ale może już teraz ktoś bardzo się wzruszy takim nieszczęściem i pomyśli o zabraniu psinki do siebie. Biedactwo liczy na pomoc !!!!! Jest bardzo nieszczęśliwym pieskiem !!!!! HAVANA PROSI O POMOC !!!! Quote
Maga100 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 ja wysłałam pieniądz na to konto, co było podane tutaj. Mam nadzieję, ze dobrze i że dotarło Quote
Frotka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Miśku i Malawaszko - zbierajcie pieniądze, bo pomyślałam sobie, że może być potrzebne śrubowanie a wtedy koszty mogą wzrosnąć. Quote
przyjaciel_koni Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 I ja tak myślę, że koszt będzie duży !!!! Wyższy niż się wydaje w tej chwili !!!! HAVANA PROSI O POMOC !!!! Również finansową !!!!! Quote
malawaszka Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='Maga100']ja wysłałam pieniądz na to konto, co było podane tutaj. Mam nadzieję, ze dobrze i że dotarło Madziu dotarło i pieniążki już są u missieek :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1855203&postcount=219 tu jest napisane :multi: Zbieramy, zbieramy - ARKA obiecała 500 zł, 300 jest ze zbiórki, więc już 800 :multi: myślę, że na śrubowanie tyż starczy ;) Quote
Maga100 Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 a to dobrze, bo już się martwiłam, ze znowu coś pomyliłam :cool1: Quote
przyjaciel_koni Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='malawaszka']Madziu dotarło i pieniążki już są u missieek :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1855203&postcount=219 tu jest napisane :multi: Zbieramy, zbieramy - ARKA obiecała 500 zł, 300 jest ze zbiórki, więc już 800 :multi: myślę, że na śrubowanie tyż starczy ;) Biorąc pod uwagę ceny w Warszawie (nie wiem jaki są w Krakowie), może to być dużo za mało !!!! Przecież dochodzą koszty RTG, diagnozowania i różne drobne nieprzewidziane sprawy. W Warszawie stanowczo by nie wystarczyło na operację i te pozostałe. Jeśli cokolwiek zostanie, to przecież jeszcze wizyty kontrolne no i potem za jakiś czas zdjęcie tego wszystkiego. No i suczeńka potrzbuje dobrej karmy (Eukanuba lub Royal by lepiej zrastały się kości), a to droga sprawa. Myślę, że tak jak napisała Frotka zbierać należy nadal. HAVANA PROSI O POMOC !!!! Również finansową !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Wejdź Havanko na 1 stronę. Poproś o jeszcze troszkę pomocy !!! Quote
Frotka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Rozmawiałam z dr. B. i powiedział, że niezależnie od tego co by to nie było i jak bardzo by nie było skomplikowane to całość leczenia (od operacji do pełnego wyzdrowienia) nie przekroczy 800-1.000 zł (przy założeniu, że sprawa okaże się bardzo skomplikowana). Wstępnie szacował na 250, ale nie wiem czy miednicę i nogi czy tylko miednicę czy tylko nogę:oops: . On nie liczy dużo, przynajmniej mnie. Wycinał kiedyś mojemu psu guza na uchu i wziął 50 zł. Teraz robił wycinanie listwy i kosztowało 200 za operację, leki przeciwbólowe, antybiotyki i wyciąganie szwów. Jak z transportem? Macie kogoś na jutro na 13 czy mam szukać? Quote
malawaszka Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Dzięki Frotko Kochana :loveu: transport jest - mogę jechać :multi: Quote
Frotka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 No to trzymam kciuki jutro o 13:loveu: i zbierajcie dalej, bo jeszcze karma specjalna dla rekonwalescenta. Agat szaleje. Gips mu wogóle nie przeszkadza. Najbardzoiej lubi bawić się misiem od Was. Ciągle go ze sobą nosi. Jutro powinnam mieć zdjęcia. Gdyby nie znalazł domu w ciągu następnego tygodnia to być może wezmę go do siebie (oczywiście tylko na przechowanie). Quote
ARKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Frotka napisał(a):Teraz robił wycinanie listwy i kosztowało 200 za operację, leki przeciwbólowe, antybiotyki i wyciąganie szwów. No to noscie go na rekach!! Ja, dwa lata temu, za taka operacje placilam 500zl. Quote
Frotka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 a ja w tych 200 miałam jeszcze pooperacyjny kaftanik:multi: Quote
missieek Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Frocia powiedz jeszcze jak sie placi u dr Bakowskiego? cala sume trzeba od razu? gotowka czy mozna przelac na konto? Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Puscilam Wam małą kaske na konto missiek, niestety dopiero dzisiaj :roll: ale moze się przyda na później jak do jutra nie dotrze ;) Quote
muro Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 taaak, kciuki , kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!trzymaj sie malenka!!!!!!!!!! Quote
masienka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 :kciuki: :kciuki: :kciuki: musi byc dobrze:razz: Quote
przyjaciel_koni Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 I jak z Havanką, czy już coś wiadomo ??? Quote
Recommended Posts