malawaszka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 miednica raczej też jest uszkodzona bo jest taka jakby luźna, ale całe szczęście, że sunia wstaje :multi: i że jest coraz mocniejsza :loveu: a młodziutka jest i owszem - zastanawiamy się czy to nie jest przypadkiem siostra Arielki którą przygarnęła missieek po tym jak ją wzięłyśmy ledwo żywą ze schronu chorą na nosówkę :-) Quote
muro Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 nie mam netu jeszcze w edomu wiec wreszcie sie w pracy dorwalam: super super , Boze jak sie ciesze ze mała wstaje, bo juz mialam czarne mysli:( dziewczyny wielkie dzieki dla Was za opieke nad nia, i fafel tak pieknie obciety - wyglada jak jakis rozbojnik:) Quote
malawaszka Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 bo to jest rozbójnik straszny! niech go tylko ktoś adoptuje, powwoli się wybiegać to ten pies da mu mnóstwo radości!!!!!! Quote
Ambra Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 coraz milsze wieści! jak cudownie ze sunia o własnych siłach próbuje chodzić! 3mam mocno kciuki!! za wszystkie pociechy:bigok: Quote
przyjaciel_koni Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Przepraszam, może głupio zapytam, ale nie bardzo mogę teraz dokładnie przeczytać całość. Czy wiadomo jaki jest koszt diagnozowania i składania łapek suczki ???? I czy już w tej chwili można tą sprawę załatwić ????? Bardzo proszę o szybką odpowiedź (jeśli to możliwe). Quote
malawaszka Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Przepraszam, może głupio zapytam, ale nie bardzo mogę teraz dokładnie przeczytać całość. Czy wiadomo jaki jest koszt diagnozowania i składania łapek suczki ???? I czy już w tej chwili można tą sprawę załatwić ????? Bardzo proszę o szybką odpowiedź (jeśli to możliwe). narazie nic nie wiadomo - sprawa się wyjaśni dopiero jak zrobimy rtg miednicy, a dlatego nie robiłyśmy od razu, bo sunia była ledwo żywa i nie przeżyłaby premedykacji do rtg :shake: staramy się zrobić tak, żeby w sobotę zdiagnozować ją do końca i być może od razu na opercaję jakby się udało tak z wetem ustawić Quote
przyjaciel_koni Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Malawaszka - dziękuję za odpowiedź. Ustalenie szybko operacji wydaje mi się w tym przypadku koniecznością. Takie obrażenia nie mogą długo czekać. Będę z niecierpliwością oczekiwała na wiadomości dot. zarówno terminu jak i ceny zabiegu. Będzie dobrze. Quote
malawaszka Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Ustalenie szybko operacji wydaje mi się w tym przypadku koniecznością. Takie obrażenia nie mogą długo czekać. to wiemy, tylko, że ona już leżała w schronisku co najmniej dwa tygodnie zanim ją wzięłyśmy :placz: Quote
muro Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 malawaszka nie becz!!! bedzie dobrze, bo nie ma innego wyjscia, sunka juz wstaje,wiec bedzie ok, fafel tez dojdzie do siebie po gipsie Quote
Oliwka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 poszedł przelew na 50zł.niedługo powinny dojsc pieniazki. bedzie dobrze Quote
przyjaciel_koni Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 cyt.) to wiemy, tylko, że ona już leżała w schronisku co najmniej dwa tygodnie zanim ją wzięłyśmy :placz: Mam nadzieję, że znajdziecie dobrego ortopedę, a taki powinien sobie poradzić. Bądzcie dobrej myśli. Musi być dobrze. A pieniądze w takim przypadku napewno też się znajdą. Najważniejsze to teraz szybko działać. Quote
przyjaciel_koni Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Ta operacja zapewne pochłonie sporo pieniędzy i każdy grosz jest w tej chwili ważny. Biedna suczeńka i strasznie cierpi !!!!! Pilnie potrzebna pomoc !!!!! Każda kwota ma ogromne znaczenie - ratuje życie !!!!! Pomóżmy wszyscy na ile kto może !!!!!! Quote
GreenEvil Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Na koncie Alarmowego na dzien dzisiejszy jest 250zl, jak beda potrzbne to prosze o kontakt PW. Czekamy na dalsze wplaty :) Pozdrawiam GreenEvil Quote
malawaszka Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 :multi: cudownie!!!! byłoby dobrze jakby zostały przelane na konto missieek - ponieważ sobotę mogą się przydać jak będziemy sunią w Krakowie u weta Quote
GreenEvil Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 malawaszka napisał(a)::multi: cudownie!!!! byłoby dobrze jakby zostały przelane na konto missieek - ponieważ sobotę mogą się przydać jak będziemy sunią w Krakowie u weta Zapraszam na PW z dokladnymi danymi do przelewu ;) Pzdr GreenEvil Quote
beria Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Przelew poszedł dzisiaj (właściwie wczoraj, bo jest po północy :roll: ) ma być w piątek na koncie Missieek. Trzymam kciuki za sunię :kciuki: Quote
missieek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 dziekiuje beria od Ciebie doszlo 100zl zaraz pisze pw z numerem konta dla AFN (a tak na marginesie beria mialas sie do mnie kiedys wybrac :evil_lol: znowu wakacje, jestem w domu wiec zapraszam) Quote
Ambra Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 jak się piekna dziewczynka czuje? jest jakas poprawa? czy wiadomo kiedy bedzie mozna przeprowadzic ta operacje i czego ona sie bedzie dokadnie tyczyc? prosze ja popiesciuchac delikatnie:roll: Quote
missieek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 czuje sie coraz lepiej coraz czesciej chodzi, glownie po to aby sie zalatwic na stojaco a co do operacji to czekam jeszcze na informacje Quote
muro Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 trzymam kciuki za malutka, nalezy jej sie zdrowko i kochajacy domeczek Quote
muro Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 robimy maslane oczy do wszystkich!!! prosimy o datki na operacje:) Quote
przyjaciel_koni Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Jak patrzę na to zdjęcie, to wstydzę się, że jestem człowiekiem. Przepraszam, ale nie mogłam tego nie napisać. Mam nadzieję, że pomoc będzie możliwa. Gdyby nie Takie Osoby jak Wy, rozmiary tragedii zwierząt błyby jeszcze większe. Koszmar. POMÓŻMY !!!!!! Quote
muro Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 rozmiar jest wielki i nas przerasta:( taka jest prawda wielkie uklony dla osob zajmujacych sie sunia Quote
Oliwka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 wczoraj poszedł przelew od nas (paulina przelała 50zł- ale z poczty wiec to idzie ok.2 dni. Quote
przyjaciel_koni Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Biedna suczeńka bardzo prosi o pomoc w sfinansowaniu operacji !!!! To jeden z tragicznych przypadków, których tak wiele jest na tym forum. Jednak popatrzcie jak bardzo jest już zrezygnowana - serce się kraje !!!! POMÓŻ JEŚLI TYLKO MOŻESZ !!!!!! To będzie naprawdę kosztowna operacja. Każdy grosz się liczy !!!!!!! Quote
Recommended Posts