Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zawsze można wpłacić na nasz Alarmowy Fundusz

Numer konta:
31 1140 2017 0000 4902 0527 0923

MultiBank

Dorota Romaniuk
Karabeli 4 m 97
01-313 Warszawa

z dopiskiem "połamane psiaki"

pozdrawiam

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SzOlka napisał(a):
Dziewczyny dajcie namiary, gdzie wysylac pieniazki, bo nie kazdy sledzi PwP, ja np tu weszlam z innego watku i jestem chetna do wplacenia kasy, ale nie wiem gdzie:niewiem:

SzOlka wielkie dzięki - wpłać na konto które podała Aga_Mazury :loveu:

Posted

Dzisiaj kaska pojdzie, co prawda jestem teraz ograniczona ale 100 deklaruje, wlasnie wypelniam blankiet pocztowy, bo lubie miec takie cos pod reka (jeszcze za bardzo nie ufam przekazom netowym:lol:), a same zdecydujecie, czy na polamancowa sunie, czy na sznauceropodobnego

Posted

nosz kur....wreszcie jestem mam net tylko w pracy bo burza mi domowy zalatwila, stad z mojej strony brak zdjec- dzieki Ambra i jotka za wstawienie za mnie, Blagam o jakiekolwiek wplaty na psiaki z ol w tym rowniez onke u Gajowej, czyli teraz wiemy ze szcepienia i osobna klatka nie daje gwarancji ze pies bedzie zdrowy, Boze widzisz i nie grzmisz???

Posted

Mam nr konta Missieek. Mogę wysłać kasę na to konto? Jest nadal aktualne?
Wieczorem będę na dogo, dajcie znać, to jutro wyślę stówę.

Mam ochotę nabluzgać w tym poście, więc lepiej zniknę z dogo, aż mi nie przejdzie :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Beria tak - aktualne :loveu: DZIĘKI!!!

Sunia dziś wstała :multi: zrobiła kilka kroczków - więc jest ogromna szansa że sięwyliże - oczywiście nie bez operacji, ale widać, że ona była strasznie wycieńczona. Do ortopedy zabierzemy ją do Krakowa prawdopodobnie w sobotę bo nie ma na co czekać - sunia ma wielką wolę walki, apetyt - ona chce chodzić!!!! Boże jaka jestem szczęśliwa :loveu: jak zobaczyłam dziś, że wstaje i idzie powolusieńku i chwiejnie to prawie się popłakałam :oops:

Czarnucha dziś ogoliłam :lol: wygląda prawie jak sznaucer :lol: był niedobry i wiercił się okrutnie i panikował więc nie jest ogolony dokładnie - niestety nie jest już pod naszą opieką bo nie dałybyśmy rady czasowo i kasowo :-( strasznie mi szkoda, bo podobał mi się ten burasek :placz: ale jest pod dobrą opieką - pojechał do hotelu do Krakowa pod pieczę krakowskiego TOZ i Frotki - bardzo dziękujemy!!!!

Mam zdjęcia więc jak tylko się ogarnę to wstawię

Posted

A może wysłać pw do Rybon36 może mogłaby rzucić okiem na zdjęcia?
jest lekarzem weterynarii, chirurgiem i juz nie raz dziagnozowała psiaki na odległość:evil_lol: .

Posted

beka napisał(a):
jest lekarzem weterynarii, chirurgiem i juz nie raz dziagnozowała psiaki na odległość:evil_lol: .

chirurgiem ale czy ortopedą? mimo wszystko wyślę - dzięki

i mały Off topic - BŁAGAM POMÓŻCIE SZUKAĆ DOMÓW DLA KOCIAKÓW RÓŻNEJ MAŚCI KTÓRE SĄ U MISSIEEK - do wyboru, do koloru - wszystkie uratowane z O* - buraski, whiskaski, czarnuszki, łaciatki różnych kolorów - nic tylko wybierać :loveu:

Posted

Dziewczyny ja też wam cos wysle ;)
tylko usicie poczekać, az mi pensje wpłacą:evil_lol:, czyli max do 2 dni ;)
Waszka mam jakies Twoje konto, mam nadzieję, ze się nie zmienilo i tam moge przeslać ??? :razz:

i mały Off topic - BŁAGAM POMÓŻCIE SZUKAĆ DOMÓW DLA KOCIAKÓW RÓŻNEJ MAŚCI KTÓRE SĄ U MISSIEEK - do wyboru, do koloru - wszystkie uratowane z O* - buraski, whiskaski, czarnuszki, łaciatki różnych kolorów - nic tylko wybierać :loveu:

dajcie to na miau.pl

Posted

[quote name='Aga_Mazury']zawsze można wpłacić na nasz Alarmowy Fundusz
Numer konta:
MultiBank

Dorota Romaniuk
Karabeli 4 m 97
01-313 Warszawa

PIKA lepiej tu niż na moje żeby nie było bałaganu - ew. na konto missieek - może masz jej nr? Dzięki wielkie

Posted

ale cudowne wieści! czyli nie ma uszkodzenia kregosłupa...uff!!

jeśli chodzi o leczenie, to przypominam że naszych trzech orzeszowski weterynarzy zaproponowało pomoc w leczeniu, poskładaniu i operowaniu suczki. Podejrzewam, że koszta będą niższe niż w krakowie, o czy Ela miała okazję się przekonać. Oni są na miejscu i jest tam rowniez hotel więc...:cool3:

Posted

Cena cena - ale co chyba wazniejsze - przynajmniej przy leczeniu Fuksika chyba zdali egzamin. Bylo bardzo ciezko a dzis slodziak sie troche rozbrykal na spacerze i skakal do gory jak szalony :)) Wspominalam doktorowi o polamanych pieskach w trakcie wtorkowej wizyty i faktycznie mowil ze spokojnie mozna przywiezc do Orzesza. Nie wiem tylko jak tam z ortopedia u nich - na razie w sumie tylko choroby zakazne przerabialismy. Moge tylko potwierdzic ze wet ma cierpliwosc do moich niezliczonych telefonow w sprawie Fuksa i zawsze jest bardzo ucieszony jak dzwonimy :)

Posted

[quote name='Aga_Mazury']zawsze można wpłacić na nasz Alarmowy Fundusz
Numer konta:
MultiBank

Dorota Romaniuk
Karabeli 4 m 97
01-313 Warszawa

prosimy tutaj i dziękujemy

Posted

Malawaszko - nie martw się Fuksem. W samochodzie jechał u mnie na kolanach, obserwował świat przez szybę, machał ogonkiem, uśmiechał się i puszczał do mnie oko. W boksie, w hotelu bawił się misiem od Ciebie, a potem zawijał go w kocyk.:lol: Jutro idę do dr. Bakowskiego. Pokażę mu zdjęcia rtg.

Posted

Frotka napisał(a):
Malawaszko - nie martw się Fuksem. W samochodzie jechał u mnie na kolanach, obserwował świat przez szybę, machał ogonkiem, uśmiechał się i puszczał do mnie oko. W boksie, w hotelu bawił się misiem od Ciebie, a potem zawijał go w kocyk.:lol: Jutro idę do dr. Bakowskiego. Pokażę mu zdjęcia rtg.

:multi: to prezenty podarowane przez jotkę :multi: cudownie że ma się dobrze :loveu:

Wielkie dzięki za pomoc :loveu: i mam nadzieję, że będą dobre wieści od Pana dra :kciuki:

Posted

Ale one fajniusie :loveu:

Waszka do Misiek chyba mam konto, musze sprawdzic, czy nie usunelam ;)
Na razie nie mam karty kodów jednorazowych do konta,:lol: więc nie mogę wysylac kasy na konta, ktorych nie mam jeszcze wprowadzonych "do pamięci" :lol:
Takze na teraz zostaje albo Misiek, albo Ty ;)

Posted

Ta sunia chyba młodziutka jest? Ząbki ma bielutkie, pyszczydło uśmiechnięte :loveu:
Mam nadzieję, że miednicę ma tylko potłuczoną i osłabiona była dlatego nie chodziła :roll:
Ale jej przednia łapka :shake: W kawałkach :-( Pewnie bardzo ją boli :-(