Aga_Mazury Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 zawsze można wpłacić na nasz Alarmowy Fundusz Numer konta: 31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 MultiBank Dorota Romaniuk Karabeli 4 m 97 01-313 Warszawa z dopiskiem "połamane psiaki" pozdrawiam Quote
malawaszka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 SzOlka napisał(a):Dziewczyny dajcie namiary, gdzie wysylac pieniazki, bo nie kazdy sledzi PwP, ja np tu weszlam z innego watku i jestem chetna do wplacenia kasy, ale nie wiem gdzie:niewiem: SzOlka wielkie dzięki - wpłać na konto które podała Aga_Mazury :loveu: Quote
SzOlka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Dzisiaj kaska pojdzie, co prawda jestem teraz ograniczona ale 100 deklaruje, wlasnie wypelniam blankiet pocztowy, bo lubie miec takie cos pod reka (jeszcze za bardzo nie ufam przekazom netowym:lol:), a same zdecydujecie, czy na polamancowa sunie, czy na sznauceropodobnego Quote
malawaszka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 :multi: ogromnie dziękujemy!!!! kaska będzie potrzebna na operację suni Quote
muro Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 nosz kur....wreszcie jestem mam net tylko w pracy bo burza mi domowy zalatwila, stad z mojej strony brak zdjec- dzieki Ambra i jotka za wstawienie za mnie, Blagam o jakiekolwiek wplaty na psiaki z ol w tym rowniez onke u Gajowej, czyli teraz wiemy ze szcepienia i osobna klatka nie daje gwarancji ze pies bedzie zdrowy, Boze widzisz i nie grzmisz??? Quote
muro Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 moze dzisiaj cos weci powiedza nowego..............czekamy na wiesci, jak nozki:( Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 to jest rtg psiaka http://img49.imageshack.us/img49/8031/rtgpies18vg.jpg a to suni - jak macie jakichś znajomych weterynarzy którzy mogliby zerknąć to byłoby świetnie, bo nie wiemy czy zostać w lecznicy w dąbrowie czy szukać kogoś w krakowie http://img230.imageshack.us/img230/6470/rtgsunia15vw.jpg Quote
beria Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Mam nr konta Missieek. Mogę wysłać kasę na to konto? Jest nadal aktualne? Wieczorem będę na dogo, dajcie znać, to jutro wyślę stówę. Mam ochotę nabluzgać w tym poście, więc lepiej zniknę z dogo, aż mi nie przejdzie :angryy: :angryy: :angryy: Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Beria tak - aktualne :loveu: DZIĘKI!!! Sunia dziś wstała :multi: zrobiła kilka kroczków - więc jest ogromna szansa że sięwyliże - oczywiście nie bez operacji, ale widać, że ona była strasznie wycieńczona. Do ortopedy zabierzemy ją do Krakowa prawdopodobnie w sobotę bo nie ma na co czekać - sunia ma wielką wolę walki, apetyt - ona chce chodzić!!!! Boże jaka jestem szczęśliwa :loveu: jak zobaczyłam dziś, że wstaje i idzie powolusieńku i chwiejnie to prawie się popłakałam :oops: Czarnucha dziś ogoliłam :lol: wygląda prawie jak sznaucer :lol: był niedobry i wiercił się okrutnie i panikował więc nie jest ogolony dokładnie - niestety nie jest już pod naszą opieką bo nie dałybyśmy rady czasowo i kasowo :-( strasznie mi szkoda, bo podobał mi się ten burasek :placz: ale jest pod dobrą opieką - pojechał do hotelu do Krakowa pod pieczę krakowskiego TOZ i Frotki - bardzo dziękujemy!!!! Mam zdjęcia więc jak tylko się ogarnę to wstawię Quote
beka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 A może wysłać pw do Rybon36 może mogłaby rzucić okiem na zdjęcia? jest lekarzem weterynarii, chirurgiem i juz nie raz dziagnozowała psiaki na odległość:evil_lol: . Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 beka napisał(a):jest lekarzem weterynarii, chirurgiem i juz nie raz dziagnozowała psiaki na odległość:evil_lol: . chirurgiem ale czy ortopedą? mimo wszystko wyślę - dzięki i mały Off topic - BŁAGAM POMÓŻCIE SZUKAĆ DOMÓW DLA KOCIAKÓW RÓŻNEJ MAŚCI KTÓRE SĄ U MISSIEEK - do wyboru, do koloru - wszystkie uratowane z O* - buraski, whiskaski, czarnuszki, łaciatki różnych kolorów - nic tylko wybierać :loveu: Quote
PIKA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Dziewczyny ja też wam cos wysle ;) tylko usicie poczekać, az mi pensje wpłacą:evil_lol:, czyli max do 2 dni ;) Waszka mam jakies Twoje konto, mam nadzieję, ze się nie zmienilo i tam moge przeslać ??? :razz: i mały Off topic - BŁAGAM POMÓŻCIE SZUKAĆ DOMÓW DLA KOCIAKÓW RÓŻNEJ MAŚCI KTÓRE SĄ U MISSIEEK - do wyboru, do koloru - wszystkie uratowane z O* - buraski, whiskaski, czarnuszki, łaciatki różnych kolorów - nic tylko wybierać :loveu: dajcie to na miau.pl Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='Aga_Mazury']zawsze można wpłacić na nasz Alarmowy Fundusz Numer konta: 31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 MultiBank Dorota Romaniuk Karabeli 4 m 97 01-313 Warszawa z dopiskiem "połamane psiaki" PIKA lepiej tu niż na moje żeby nie było bałaganu - ew. na konto missieek - może masz jej nr? Dzięki wielkie Quote
Ambra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ale cudowne wieści! czyli nie ma uszkodzenia kregosłupa...uff!! jeśli chodzi o leczenie, to przypominam że naszych trzech orzeszowski weterynarzy zaproponowało pomoc w leczeniu, poskładaniu i operowaniu suczki. Podejrzewam, że koszta będą niższe niż w krakowie, o czy Ela miała okazję się przekonać. Oni są na miejscu i jest tam rowniez hotel więc...:cool3: Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Wrzuciłam część fotek do pierwszego postu - reszta tutaj powinien się nazywać pershing ;-) ślicznie zasuwam :-) i zmęczona CUDO!!!! Quote
Ela_and_Krzys Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Cena cena - ale co chyba wazniejsze - przynajmniej przy leczeniu Fuksika chyba zdali egzamin. Bylo bardzo ciezko a dzis slodziak sie troche rozbrykal na spacerze i skakal do gory jak szalony :)) Wspominalam doktorowi o polamanych pieskach w trakcie wtorkowej wizyty i faktycznie mowil ze spokojnie mozna przywiezc do Orzesza. Nie wiem tylko jak tam z ortopedia u nich - na razie w sumie tylko choroby zakazne przerabialismy. Moge tylko potwierdzic ze wet ma cierpliwosc do moich niezliczonych telefonow w sprawie Fuksa i zawsze jest bardzo ucieszony jak dzwonimy :) Quote
Oliwka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 o Boze, straszne biedaki.... wyleczcie je!!!!!!!!!! gdzie mozna wplacac pieniadze???? Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='Aga_Mazury']zawsze można wpłacić na nasz Alarmowy Fundusz Numer konta: 31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 MultiBank Dorota Romaniuk Karabeli 4 m 97 01-313 Warszawa z dopiskiem "połamane psiaki" prosimy tutaj i dziękujemy Quote
Frotka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Malawaszko - nie martw się Fuksem. W samochodzie jechał u mnie na kolanach, obserwował świat przez szybę, machał ogonkiem, uśmiechał się i puszczał do mnie oko. W boksie, w hotelu bawił się misiem od Ciebie, a potem zawijał go w kocyk.:lol: Jutro idę do dr. Bakowskiego. Pokażę mu zdjęcia rtg. Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Frotka napisał(a):Malawaszko - nie martw się Fuksem. W samochodzie jechał u mnie na kolanach, obserwował świat przez szybę, machał ogonkiem, uśmiechał się i puszczał do mnie oko. W boksie, w hotelu bawił się misiem od Ciebie, a potem zawijał go w kocyk.:lol: Jutro idę do dr. Bakowskiego. Pokażę mu zdjęcia rtg. :multi: to prezenty podarowane przez jotkę :multi: cudownie że ma się dobrze :loveu: Wielkie dzięki za pomoc :loveu: i mam nadzieję, że będą dobre wieści od Pana dra :kciuki: Quote
PIKA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ale one fajniusie :loveu: Waszka do Misiek chyba mam konto, musze sprawdzic, czy nie usunelam ;) Na razie nie mam karty kodów jednorazowych do konta,:lol: więc nie mogę wysylac kasy na konta, ktorych nie mam jeszcze wprowadzonych "do pamięci" :lol: Takze na teraz zostaje albo Misiek, albo Ty ;) Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 PIKA napisał(a):Takze na teraz zostaje albo Misiek, albo Ty ;) jakby nie było będzie dobrze :Rose: Quote
BasiaD Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ależ piękne foty.Jestem pod wrażeniem. Cudowne psy Quote
beria Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ta sunia chyba młodziutka jest? Ząbki ma bielutkie, pyszczydło uśmiechnięte :loveu: Mam nadzieję, że miednicę ma tylko potłuczoną i osłabiona była dlatego nie chodziła :roll: Ale jej przednia łapka :shake: W kawałkach :-( Pewnie bardzo ją boli :-( Quote
Recommended Posts