Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No super! Zmysł dobrze , że czuwasz ;-) Ty w ogóle jesteś z tymi bazarkami oblatany :-)

Zdjęcia psów(wszystkie, które nadają się do "użytku" są wrzucane na stronę fundacji do galerii. Nie daję rady wklejać ich jeszcze na dogomanię...
Dla zainteresowanych wklejam listę psów z Węgrowa, które nadal przebywają w fundacji (można dopasować do zdjęć w galerii ;-)):

MURKA
ALFA
BETA
COCA
COLA
FELA
FRYGA
TRUSIA
UMKA
IDA
RUDZIA
MILKA
TYTUS
TRUFLA
LUDKA
ELZA
DUSIA
REDA
RESZKA
DRAKA
MELA
RYSIEK
KAWKA

...i czekają na dom.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomoc bardzo by się przydała...:help1:
Niestety ostatnio adpcje "stanęły". Jest jeszcze kilka psów, które do tej pory miały kwarantannę i teraz mogą już być ogłaszane (w fundacji były zanim zapadła decyzja o nieprzyjmowaniu psów). Poza tym nie oszukujmy się - zawsze znajdzie się jakaś bida, której po prostu nie można zostawić ....
Jednym słowem póki nie ruszą adopcje nie ma większych perspektyw na poprawę sytuacji w schronisku.

Posted

Poza jednym zdjęciem, z którego jakości nie jestem zbyt zadowolona (nie widać tego było na podglądzie ) chyba:cool2:

Ogarze też...Zobaczyłam i od razu zaczęłam żałować, że tak mało zamówiłam ;-)

Sztuki się zgadzają:p

Posted

Ania W napisał(a):
Mówią, ale ja w najbliższym czasie na pewno nie dam rady :-/

ja też odpadam- z niczym sie nie wyrabiam więc kolejnej sprawy sie juz nie podejmę
może ktos inny z wolontariuszy Emira sie tym zajmie?

Posted

Ooo, pewnie! Ja myślałam Zmysł, że Ty dales link do takowego bazarku gdzies ponizej :oops: ( jakos tak mi logicznie sie nasunelo).

Olga - kto zalozy bazarek? Wyznacz jakiegos chętnego ;)

Posted

Mośka napisał(a):
Ooo, pewnie! Ja myślałam Zmysł, że Ty dales link do takowego bazarku gdzies ponizej :oops: ( jakos tak mi logicznie sie nasunelo).

Olga - kto zalozy bazarek? Wyznacz jakiegos chętnego ;)

Ja mogę zrobić bazarek. Tamten powyższy był z koniaczkiem(przykro mi Mośka, że nawet nie zajrzałaś:eviltong:).

Tylko jaka cena, ile mamy do zaoferowania tych kartek i zdjęcia mi wrzuććie na maila

Posted

Zmysł napisał(a):
Tamten powyższy był z koniaczkiem(przykro mi Mośka, że nawet nie zajrzałaś:eviltong:).

Wiedziałam, że mi to wypomnisz :roll: Jakoś ostatnio utrwaliłeś mi się bazarkowo w dziale monopolowym ( i nie myliłam się :p ), a ja tak jakoś rzadko pijam trunki :cool1:

Posted

Mośka napisał(a):
Wiedziałam, że mi to wypomnisz :roll: Jakoś ostatnio utrwaliłeś mi się bazarkowo w dziale monopolowym ( i nie myliłam się :p ), a ja tak jakoś rzadko pijam trunki :cool1:

Hehehe, to przychodzi w wiekiem