Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

enia napisał(a):
Chodzi mi o to ,czy warto rozbijać glosy , jesli można co glosowanie wspólnie pomóc najbardziej potrzebującemu schronisku.
Teraz właśnie Fundacja Emir jest w potrzebie.

Z tą jednością to słabo. Poza tym każdy, kto śledzi co miesiąc głosowanie w Krakvecie wie, że to jest "duża dawka adrenaliny"-pod wieloma względami:roll:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No aukcje mają niezłą oglądalność ;)

OLGA, a nie należałoby umieścić linka tej aukcji ENI/Evity na stronie EMIRA? wystawiane jako EMIR, zeby nie bylo, ze na stronie nie wymieniona.

Guest Elżbieta481
Posted

Tak jest specyficzny,ale co do Emira nie można mieć dwóch zdań.
Jesli więc Uciechów nie będzie startował w głosowaniu to moblizować wszystkich dla Emira!
Ja tam go poprę.
Elżbieta

Posted

waldi481 napisał(a):
Tak jest specyficzny,ale co do Emira nie można mieć dwóch zdań.
Jesli więc Uciechów nie będzie startował w głosowaniu to moblizować wszystkich dla Emira!
Ja tam go poprę.
Elżbieta

ale przecież Uciechów startuje w głosowaniu.

Guest Elżbieta481
Posted

Uciech ów walczy o przetrwanie.Nie ma przecież pewności,że wogóle będzie istniał.
Ela

Posted

UUUUU, Uciechow ma pond 200 glosow :roll:

Oni są w bardzo trudnej sytuacji - pomozmy im teraz. W naszej fundacji chwilowo mamy karme - wsparlo nas pewne Stowarzyszenie :p

Posted

[quote name='Mośka']UUUUU, Uciechow ma pond 200 glosow :roll:

Oni są w bardzo trudnej sytuacji - pomozmy im teraz. W naszej fundacji chwilowo mamy karme - wsparlo nas pewne Stowarzyszenie :p
Prawdę mówiąc zgłaszając Emir do głosowania na krakvecie nie miałam pojęcia, że tam są takie "układy" i "ustawione" głosowania. W swojej naiwności myślałam, że wygrywa ten kto zmobilizuje jak najwięcej osób, które zechcą zagłosować itp ;). Teraz już zupełnie "zgłupłam" na kogo zagłosować w listopadzie i czy kiedyś uda się "przeforsować" Fundację Emir i czy jak poprzemy teraz kogoś to ten ktoś się nam odwdzięczy kiedyś w głosowaniu :roll:. Hmmm- średnio to wszystko ogarniam :roll:
P.S. Przypomnę, że na allegro trwa "emirowa" aukcja cegiełkowa :cool3: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=269666090 . Może tym razem też uda nam się wszystko sprzedać ;)

Posted

No Evita, jeszcze 6 dni aukcji więc nie martw sie na zapas. Faktycznie poprzednie cegiełki sprzedałaś w niecałe 5 dni.
Pewien pan dziekuje Ci za foty z allegro.
To jak z tym krakvetem na kogo w końcu głosujemy?

Posted

Enia, ja chcialam nawet zaglosowac - ale nie udaje mi sie zalogowac od 2 dni. Moim zdaniem nic nie zwojujemy w tym miesiacu - moze lepiej wesprzyjmy ten Uciechow :roll:

Posted

UWAGA! wszyscy, którzy dokonują wpłat pieniężnych na EMIRA!!!

Wpisujcie w treści przelewu: DAROWIZNA,
a bedziecie mogli odliczyć to od dochodu !!!

Kwota darowizn nie może przekroczyć 6% dochodu rocznego.
A do PITu wystarczy załaczyc dowod przelewu - ze slowem darowizna!
Nawet jak wplacacie na konkretnego psiaka: piszcie np.DAROWIZNA (Frodo) .