Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja może coś o Węgrowie..zdaje się,że któraś z Was pisała kiedyś o psach przebywających przy rondzie od strony wjazdu z Wawy..one nadal tam są..dziś je widziałam, dwa czarne zwinięte w trawie kłebki..to chyba spore psy są.. w Ruchnie też się sporo bezdomnych psów włóczy..

Posted

To ja widziałam - serce się kraje :placz:
One strasznie się ludzi boją :shake:

Czarna sunia jest raczej mała, młody a la ON jest spory i ma podkuloną przednia łapkę, kuleje.

Szkoda,że tylko my to widzimy...

Posted

Folen napisał(a):
To ja może coś o Węgrowie..zdaje się,że któraś z Was pisała kiedyś o psach przebywających przy rondzie od strony wjazdu z Wawy..one nadal tam są..dziś je widziałam, dwa czarne zwinięte w trawie kłebki..to chyba spore psy są.. w Ruchnie też się sporo bezdomnych psów włóczy..

one zamarną :placz:
w weekend będę w Węgrowie, chociaż je nakarmie, ale niewiem o które rondo wam chodzi...??

Posted

pierwsze rondo przy wjezdzie do Wegrowa od strony LIWA (liwskich mostow).

Baffi uwazaj, jak bedziesz do nich podchodzic, zeby w panice nie wpadły pod samochód. Może jakąś fotkę uda CI się zrobić...
Wg mnie mniejsza sunia była jakiś miesiąc temu w ciąży :placz:

Posted

Mośka napisał(a):
pierwsze rondo przy wjezdzie do Wegrowa od strony LIWA (liwskich mostow).

Baffi uwazaj, jak bedziesz do nich podchodzic, zeby w panice nie wpadły pod samochód. Może jakąś fotkę uda CI się zrobić...
Wg mnie mniejsza sunia była jakiś miesiąc temu w ciąży :placz:

będę ostrożna.
jeśli rzeczywiście miała szczeniaki to wolę nie myśleć co się z nimi stało:-(
jeśli je spotkam to fotka napewno będzie.

Posted

chyba nie jestem w stanie przeczytać 585 stron, bo informacja o tych psineczkach z Węgrowa już mnie wystarczająco dobiła :(

będę z całych sił trzymać kciuki, żeby chociaż udało się im dać troszkę jedzonka...

Posted

[quote name='Mośka']Dziewczyny jesli wysyłacie do znajomych wirtualne kartki to prosze wyslijcie tą
http://animalia.pl/choinka.php
ubieramy po swojemu choinke
Za kazda kartke przekazuja 10g karmy dla schroniska.

A jesli nie wysyłacie wirtualnych kartek to moze czas wysłac?
Chłopaki też niech wysyłają, liczy się tak samo.

Posted

chyba rozesłałam kartkę już do wszystkich których znam.... :)

słuchajcie a co z gazetami typu Cztery Łapy, albo inne echo miasta, ktoś z Was próbował zamieszczać tam jakieś info np o wirtualnych adopcjach?

Posted

kurcze, to może warto uderzyć do nich?

Może oni coś napiszą, albo może uda nam się tam zamieści info?

w zamian za logo na ulotkach albo innych rzeczach? bo chyba nic innego im nie możemy dać :( mam nadzieje, ze się nie wyrywam przed szereg... jeśli tak to przepraszam.

Posted

Co Ty, każdy pomysł się liczy! Problem tylko w tym, że niestety potrzebny jest jakis punkt zaczepienia (czyt. ktoś sprzyjający zwierzętom ) w danej gazecie...