Ania W Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 To pewnie po pani... Mój też tak ma ale ja skromna jestem to się nie chwalę. Quote
Olga132 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 UWAGA !!!! Wstepny termin wyjazdu mojego i Eni do Rajbrotu został ustalony na dzień 29.09.2007 Tak więc kochani - proszę się ogarnąć- kto co tam uzbierał i chce nam przekazać, żeby potem nie było za późno. Z mojego rozeznania wynika, że paczki są do odebrania od: - Ciemny -Ania W (paczki Zmysła i to co daje Ania) -Beka -Emir (najgorzej bo najdalej) I ponawiam pytanie: nIkt nie ma maszyny na zbyciu DZIAŁAJĄCEJ!!!! dla Ewy żeby mogła robić poprawki krawieckie? Quote
enia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Mycha ogarnełaś sie????:helo:z tymi rzeczami co wspominałaś oczywiście....:p Quote
malagos Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 To ja jeszcze zapytam w Instytucie, czy ktoś coś już przyniósł, albo czy ma zamiar. O tę maszynę tez zapytam. Odbiór byłby na Woli. Quote
Mośka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Enia, ja jutro bym sie chciala umowic na przekazanie :roll: Miejsce znasz, krotki tel do mnie i wyskakuje z pracy z tobołami :p Zescie mnie ubawiły tą licytacją o mądrych i inteligentnych :lol: Quote
mycha101 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 w czwartek będę już ogarnięta:eviltong: w samochodzie wożę część rzeczy:lol: Quote
Mośka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Olga, ciągle zapominam Ci to powiedziec - Emi na tym zdjęciu poniżej to wypisz-wymaluj PANKRACY (dawny program dla dzieci). No nie? Quote
Ania W Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Mnie zawsze Pankracy bardziej spaniela przypominał, ale niech ci będzie:evil_lol: Quote
Olga132 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ania W napisał(a):Mnie zawsze Pankracy bardziej spaniela przypominał, ale niech ci będzie:evil_lol: mi tez Pankracy spaniela przypominał....a wogóle to myslalam że on jest Pan Kracy...no cóż mój kolega myślał, że Julio Iglesias to są dwie osoby! Quote
Ania W Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ja też się zawahałam z pisownią ale...zciągnęłam z Mośki ;-) A u mnie ostatnio pojawiło się dziecko -Igałucja...;-) Quote
Mośka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ło boze, czegoz ci rodzice z nudow nie wymysla w szoku poporodowym...:crazyeye: Quote
Ania W Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 No tak naprawdę to dziewczynka ma na imię/imiona Iga Łucja ale pani,która to zapisywała napisała razem i potem się zastanawiała co to za dziwaczne imię Quote
malagos Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dziewczyny kochane, jest wielka prosba do Emir o ratowanie suczki bernardynki, potraconej przez samochód w Białobrzegach k. Warszawy...sunia nie daje sie złapać, a jest ranna i zakrwawiona! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81621 Quote
enia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Mośka napisał(a):Enia, ja jutro bym sie chciala umowic na przekazanie :roll: Miejsce znasz, krotki tel do mnie i wyskakuje z pracy z tobołami :p Zescie mnie ubawiły tą licytacją o mądrych i inteligentnych :lol: Dziś po godz.14 , więc szykuj sie:evil_lol: Quote
Ania W Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 U mnie w szkole jest jeszcze paczka od zmysła do odebrania... Quote
enia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 malagos napisał(a):To ja jeszcze zapytam w Instytucie, czy ktoś coś już przyniósł, albo czy ma zamiar. O tę maszynę tez zapytam. Odbiór byłby na Woli. To świetnie bo Wola mi pasuje. Dzięki. Quote
ciemny Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Olga132 napisał(a):Ja odbiorę paczki od Beki i Ania W A ja gdzie mam przywieźć małe "conieco". Quote
Olga132 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ciemny napisał(a):A ja gdzie mam przywieźć małe "conieco". cholera - dzis rano pomyślałam, że chyba nie dopisalam, że tez moge odebrac od Ciebie rzeczy tylko muszę pomyśleć gdzie się umówimy Quote
Mośka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A co u naszego wujaszka ZMYSŁA? :roll: Cisza taka, lesne skrzaciki nie podskakuja nawet.. Quote
Olga132 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Mośka napisał(a):A co u naszego wujaszka ZMYSŁA? :roll: Cisza taka, lesne skrzaciki nie podskakuja nawet.. no ostał się przeciez juz tylko 1 leśny skrzat a właściwie pani skrzatowa Quote
Mośka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Oooooooo, Zorro poszedł do adopcji? Jakos przegapiłam... A propos adopcji - jest juz ta lista adresow do kontroli poadopcyjnych? Akurat w weekend wykroilabym troche czasu ;) Quote
Mośka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ojej, ile dobrych newsow sie na "emirze" naczytalam- na Jeta juz czeka opiekunka, Czacza i Zorro adoptowane, KROPA jedzie do Szwecji :loveu::loveu: Coś się ruszyło ;) A skad ta Szwecja nagle?:crazyeye: TO Hani robota czy co? Quote
Ania W Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 To nie tak nagle...:-) Tylko na badania trzeba było czekać, ale Pani na Kropkę też czekała bardzo długo ;-) Ja trochę żałuję , że Czaczy po zabiegach fryzjerskich nie zobaczyła ;-) W październiku znowu planuję " Tydzień Pomocy Zwierzętom" i loterię. Mam jeszcze sporo fantów z ostatniej ale znając moje dzieciaki nie wystarczy, tym bardziej , że zejdę z 3 zł na 2 za los. Mam mnóstwo długopisów, smyczek i tego typu gadżecików. Byłabym wdzięczna gdybyście znowu rozejrzeli się po domach, chociaż teraz to już chyba muszą być domy sąsiadów, bo we własnych to chyba wszyscy jesteśmy po czystkach ;-) Bardzo mile widziane są maskotki i tego typu zabawki(wiecie coś zupełnie bezużytecznego ;-)). Ja jeszcze zrobię remanent i się odezwę... Na razie wiem, że mam dwie nagrody główne - zegarek i rzutki od olgi. Mam też chyba ze dwie gry komputerowe. Quote
Recommended Posts