Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to mamy 2 chrzesniakow gotowych do wziecia :roll:

EMIR -jezeli jakies psy poszly do domow w gminie Wawer - jestem zwarta i gotowa ( Miedzylesie/Anin mi w glowie kolacze, chyba tam cos poszlo)

Posted

[quote name='paros']Dam nowe ogłoszenia Bezy :lol: Ale Beza, tak jak Rysiek, Tomi, Atena i Bobo mają jeszcze moje wcześniejsze ogłoszenia. Może inne też sukcesywnie wznowię :lol: Czytałam, że Bobo to raczej już tylko do adopcji wirtualnej:roll:
Jolu może do ogłoszeń Bezy weź tekst z allegro które Evita jej zrobiła.:lol:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37763 i prosimy o wsparcie Bezowego wątku:p

Posted

a ja mam taką fuchę, że wieczorami wieści wysyłam ;-)

Olga przy okazji przypominam ,że zalegasz z rachunkami za wrzesień, za usługę "wieści z domów mix"...

A o Cichej dokazującej czytaliście ? Widziałam, że Państwu jeszcze stado się powiększyło :-) Ciekawe co u Corgi...

Posted

Olga132 napisał(a):
widzieliśmy!i ja mam nawet taka usługę wykupioną że wieści o Emisi dostaję sms-em na telefon:evil_lol:

a Czarli ta usługa nie obejmuje???

Posted

Słuchajcie! Rozmawiałam sobie wczoraj z Hania (Hanią, a nie osiolkiem ;-) )
Hania jest hodowcą ogarów i gończych, wetem , zajmuje się teraz dogoterapią, szkoli swoje psy metodą klikierową itp. To ona zwoziła do emira Żanetkę, maluchy i Sambę (?)
No, ale do rzeczy! Ona teraz organizuje szkolenia dla wolontariuszy Psiego Anioła. Od razu zapytałam czy emirowych też by przeszkoliła ;-). Teraz wprawdzie nie ma czasu, ale obiecała poddać sprawę pod rozwagę. Przyznaję się bez bicia, że nie dopytałam o szczegóły tego szkolenia ale jest ono wzorowane na programie "Lira"
http://www.wesolalapka.pl/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=11&Itemid=57

Czy bylibyście zainteresowani?

Posted

naprawde szalejecie dziewczyny WSPANIAŁE JESTESCIE :)

a tak na marginesie to dziś wpadłam na to, że ten piesek u Olgi w awatarku to chyba ten piesek o którym rozmawiałyśmy w Brzeźnicy na zaznajamianiu się? :) Jeśli tak to pozdrowionka od Carmen ... szybka jestem :eviltong:

Posted

carmen888 napisał(a):
naprawde szalejecie dziewczyny WSPANIAŁE JESTESCIE :)

a tak na marginesie to dziś wpadłam na to, że ten piesek u Olgi w awatarku to chyba ten piesek o którym rozmawiałyśmy w Brzeźnicy na zaznajamianiu się? :) Jeśli tak to pozdrowionka od Carmen ... szybka jestem :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak to ten piesek- czyż nie śliczny? ;) !!!!
Bardzo dziekujemy za pozdrowienia i też przesyłamy !!!

Posted

Olga132 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak to ten piesek- czyż nie śliczny? ;) !!!!
Bardzo dziekujemy za pozdrowienia i też przesyłamy !!!

A który nie jest śliczny ? ;)

Posted

[quote name='medar']A który nie jest śliczny ? ;)
wszystkie śliczne ale dla mnie mój najśliczniejszy - a z suczek najsliczniejsza Emisia

no patrzę na nią i nadziwić się nie mogę jaka ona śliczna....