Ania W Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 to ja zrobię tylko tak :cool2: i ...trzymam tego kciuka;) Quote
Mośka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No to mamy 2 chrzesniakow gotowych do wziecia :roll: EMIR -jezeli jakies psy poszly do domow w gminie Wawer - jestem zwarta i gotowa ( Miedzylesie/Anin mi w glowie kolacze, chyba tam cos poszlo) Quote
emir Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Przygotuje liste - to sobie wybierzecie, co komu będzie wygodnie ok EMIR Quote
Ania W Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Bardzo Ok! Ja mogę Wola, Bemowo, Ursus, Włochy :-) Quote
enia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='paros']Dam nowe ogłoszenia Bezy :lol: Ale Beza, tak jak Rysiek, Tomi, Atena i Bobo mają jeszcze moje wcześniejsze ogłoszenia. Może inne też sukcesywnie wznowię :lol: Czytałam, że Bobo to raczej już tylko do adopcji wirtualnej:roll: Jolu może do ogłoszeń Bezy weź tekst z allegro które Evita jej zrobiła.:lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37763 i prosimy o wsparcie Bezowego wątku:p Quote
Mośka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 No wzruszyło mi się z rana - widzieliscie wieści od Emisi ? :loveu: Quote
Olga132 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 widzieliśmy!i ja mam nawet taka usługę wykupioną że wieści o Emisi dostaję sms-em na telefon:evil_lol: Quote
Ania W Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 a ja mam taką fuchę, że wieczorami wieści wysyłam ;-) Olga przy okazji przypominam ,że zalegasz z rachunkami za wrzesień, za usługę "wieści z domów mix"... A o Cichej dokazującej czytaliście ? Widziałam, że Państwu jeszcze stado się powiększyło :-) Ciekawe co u Corgi... Quote
enia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Olga132 napisał(a):widzieliśmy!i ja mam nawet taka usługę wykupioną że wieści o Emisi dostaję sms-em na telefon:evil_lol: a Czarli ta usługa nie obejmuje??? Quote
Ania W Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 No właśnie !Nie ma od niej wieści! Faktycznie trzeba ruszyć te poadopcyjne.... Enia a wiesz gdzie ona poszła? Quote
enia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Wiem to co na stronie- gdzieś blisko Krysi czyli również chyba mnie, ja tam się przejadę tylko namiary poproszę. Quote
paros Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='enia']Jolu może do ogłoszeń Bezy weź tekst z allegro które Evita jej zrobiła.:lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37763 i prosimy o wsparcie Bezowego wątku:p Dobrze, pod koniec tygodnia zrobię akcję ogłoszeniową psiaków :lol: Quote
Ania W Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Słuchajcie! Rozmawiałam sobie wczoraj z Hania (Hanią, a nie osiolkiem ;-) ) Hania jest hodowcą ogarów i gończych, wetem , zajmuje się teraz dogoterapią, szkoli swoje psy metodą klikierową itp. To ona zwoziła do emira Żanetkę, maluchy i Sambę (?) No, ale do rzeczy! Ona teraz organizuje szkolenia dla wolontariuszy Psiego Anioła. Od razu zapytałam czy emirowych też by przeszkoliła ;-). Teraz wprawdzie nie ma czasu, ale obiecała poddać sprawę pod rozwagę. Przyznaję się bez bicia, że nie dopytałam o szczegóły tego szkolenia ale jest ono wzorowane na programie "Lira" http://www.wesolalapka.pl/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=11&Itemid=57 Czy bylibyście zainteresowani? Quote
Olga132 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja bym była zainteresowana-bardzo!!! Quote
ciemny Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ania W napisał(a):Czy bylibyście zainteresowani? Tak choć oczywiście nie wiem czy będę dysponować czasem. Quote
emir Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 I ja, i ja też - tylko bardzo ważne kiedy? EMIR Quote
paros Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Beza w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy forum gazeta kupiepsa bono-polska gumtree 24polska dwukropek Tomi w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy forum gazeta kupiepsa bono-polska gumtree 24polska dwukropek Rysiek w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy forum gazeta kupiepsa bono-polska gumtree 24polska dwukropek Atena w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy forum gazeta kupiepsa bono-polska gumtree 24polska dwukropek :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Olga132 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Chyba Paros pracowałaś cały weekend :Rose: Quote
carmen888 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 naprawde szalejecie dziewczyny WSPANIAŁE JESTESCIE :) a tak na marginesie to dziś wpadłam na to, że ten piesek u Olgi w awatarku to chyba ten piesek o którym rozmawiałyśmy w Brzeźnicy na zaznajamianiu się? :) Jeśli tak to pozdrowionka od Carmen ... szybka jestem :eviltong: Quote
Olga132 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 carmen888 napisał(a):naprawde szalejecie dziewczyny WSPANIAŁE JESTESCIE :) a tak na marginesie to dziś wpadłam na to, że ten piesek u Olgi w awatarku to chyba ten piesek o którym rozmawiałyśmy w Brzeźnicy na zaznajamianiu się? :) Jeśli tak to pozdrowionka od Carmen ... szybka jestem :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak to ten piesek- czyż nie śliczny? ;) !!!! Bardzo dziekujemy za pozdrowienia i też przesyłamy !!! Quote
medar Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Olga132 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak to ten piesek- czyż nie śliczny? ;) !!!! Bardzo dziekujemy za pozdrowienia i też przesyłamy !!! A który nie jest śliczny ? ;) Quote
Ania W Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Niektóre nie są piękne ale są inteligentne ;-) Są jeszcze takie brzydkie , że aż piękne :-) Quote
Olga132 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='medar']A który nie jest śliczny ? ;) wszystkie śliczne ale dla mnie mój najśliczniejszy - a z suczek najsliczniejsza Emisia no patrzę na nią i nadziwić się nie mogę jaka ona śliczna.... Quote
Olga132 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ania W napisał(a):Niektóre nie są piękne ale są inteligentne no patrz....a mój i piękny i inteligentny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts