Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jak zwykle z poślizgiem ;) ...

ania ja mam troche miśków w domu, nie dużo ale mam, mogłabym ci wyslac :) noi jakies serduszka z takiego materiału jak miśki :) zobacze, pozbieram i wyśle ci fotke, to mi powiesz czy się nadają do czegoś ;)

Posted

Przeczytałam, że Aria też znalazła domek (szczeniaczek Aria ;) ) ale nic nie ma na stronie Emira o moim chrześniaku Parosie :shake::-( i nie wiem co z nim dzieje się, czy znalazł domek..... Zainteresowanym podałam namiary do Emir i nie wiem czy ktoś odezwał się :shake:

Posted

Mośka napisał(a):
O Zmysł, jesteś ? ;) Twój podopieczny Zorro poszedł do adopcji ,wiesz ? ;)

Paros - dziewczyny jutro bedą w fundacji, pewnie dadzą Ci znać.

Jestem bardzo szczęśliwy z powodu tej adopcji.

Posted

No tak to jest...jak się w "to" wdepnie to już potem nie tylko się widzi takie bidy ale jakby one się pchały pod nogi.
Ja w ostatni weekend zrobiłam prawie 1 000 km po Polsce i nawet nie zliczę psów, które widziałam po drodze w miejscach, w których nie powinny być...

Posted

Ania W napisał(a):
No proszę zmysł wrócił ! I to jaki opalony!
Gdzieś ty chłopie był ?:cool3:

Trochę się musiałem oderwać, może niedaleko, ale zupełnie odcięty.

Posted

Ania W napisał(a):
W październiku znowu planuję " Tydzień Pomocy Zwierzętom" i loterię.

Przywiozę Ci w pierwszym tygodniu pazdziernika trochę maskotek i innych gadżetów na loterię.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]23.09.2007: Cezar i Paros razem pojechaly ze swoimi nowymi opiekunami do domu z ogrodem w Warszawie.
Ludzie o wielkich sercach i wrazliwosci, kiedy dowiedzieli sie, ze psy sa nierozlaczne zdecydowali sie zabrac oba. [/FONT]

Na razie nie mam dostępu do komputera z programem do obrabiania zdjęć więc ciocia paros zobaczy swojego podopiecznego na ostatnich fotkach z fundacji troszkę później....a może wcześniej na zdjęciach z nowego domu? :loveu:

Posted

[quote name='Ania W'][FONT=Comic Sans MS]23.09.2007: Cezar i Paros razem pojechaly ze swoimi nowymi opiekunami do domu z ogrodem w Warszawie.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ludzie o wielkich sercach i wrazliwosci, kiedy dowiedzieli sie, ze psy sa nierozlaczne zdecydowali sie zabrac oba. [/FONT]

Na razie nie mam dostępu do komputera z programem do obrabiania zdjęć więc ciocia paros zobaczy swojego podopiecznego na ostatnich fotkach z fundacji troszkę później....a może wcześniej na zdjęciach z nowego domu? :loveu:
Brawo:multi::multi::multi:Bo Ciocia Paros już się zaczynała martwić

Posted

[quote name='Ania W'][FONT=Comic Sans MS]23.09.2007: Cezar i Paros razem pojechaly ze swoimi nowymi opiekunami do domu z ogrodem w Warszawie.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ludzie o wielkich sercach i wrazliwosci, kiedy dowiedzieli sie, ze psy sa nierozlaczne zdecydowali sie zabrac oba. [/FONT]

Paros ma przyjaciela i mają dom :multi::multi::multi::multi::multi:

To może dostanę fotki na maila?? :roll:

[quote name='Zmysł']Brawo:multi::multi::multi:Bo Ciocia Paros już się zaczynała martwić

Ale już jest zadowolona :multi::multi::multi:

Posted

[FONT=Times New Roman]!!! UWAGA !!!!![/FONT]

[FONT=Times New Roman]W nadchodzącym miesiącu będziemy organizowały aż 2 loterie !!![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Tym razem nie tylko w szkole podstawowej ale też w gimnazjum dlatego ogromna prośba do wszystkich o pomoc w zbieraniu fantów !!!![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Słodycze, pluszakii, książki, albumy, akcesoria szkolne – wszystko,wszystko !!![/FONT]

[FONT=Times New Roman]PAMIĘTAJCIE TYLKO ŻE TYM RAZEM POSZUKUJEMY FANTÓW TEŻ DLA DZIECI STARSZYCH a właściwie młodzieży – do 18 lat !!!![/FONT]

[FONT=Times New Roman]POMÓŻCIE W KOLEJNEJ ZBIÓRCE FANTÓW !!!![/FONT]

[FONT=Times New Roman]Sprawa pilna – pierwsza loteria ruszy w przyszłym tygodniu więc sprawa pilna!! [/FONT]