Olga132 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Mośka napisał(a): A propos adopcji - jest juz ta lista adresow do kontroli poadopcyjnych? Akurat w weekend wykroilabym troche czasu ;) napisz do emir niech ci poda Quote
carmen888 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ja jak zwykle z poślizgiem ;) ... ania ja mam troche miśków w domu, nie dużo ale mam, mogłabym ci wyslac :) noi jakies serduszka z takiego materiału jak miśki :) zobacze, pozbieram i wyśle ci fotke, to mi powiesz czy się nadają do czegoś ;) Quote
Zmysł Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ania W napisał(a):U mnie w szkole jest jeszcze paczka od zmysła do odebrania... To ja pędzę na złamanie karku.... i chyba dwie paczki? mam nadzieję Quote
paros Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Przeczytałam, że Aria też znalazła domek (szczeniaczek Aria ;) ) ale nic nie ma na stronie Emira o moim chrześniaku Parosie :shake::-( i nie wiem co z nim dzieje się, czy znalazł domek..... Zainteresowanym podałam namiary do Emir i nie wiem czy ktoś odezwał się :shake: Quote
Mośka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 O Zmysł, jesteś ? ;) Twój podopieczny Zorro poszedł do adopcji ,wiesz ? ;) Paros - dziewczyny jutro bedą w fundacji, pewnie dadzą Ci znać. Quote
Zmysł Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Mośka napisał(a):O Zmysł, jesteś ? ;) Twój podopieczny Zorro poszedł do adopcji ,wiesz ? ;) Paros - dziewczyny jutro bedą w fundacji, pewnie dadzą Ci znać. Jestem bardzo szczęśliwy z powodu tej adopcji. Quote
Ania W Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 No proszę zmysł wrócił ! I to jaki opalony! Gdzieś ty chłopie był ?:cool3: Quote
Olga132 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 No mi to wygląda na opaleniznę prosto z Cypru !!! Czyż nie?!!!:lol: Quote
mycha101 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82991 chyba trzeba mnie gdzieś zamknąć, k... mam dosyć. Quote
Olga132 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='mycha101']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82991 chyba trzeba mnie gdzieś zamknąć, k... mam dosyć. cholera... Quote
mycha101 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 zawsze na mojej drodze.. już nie wiem co robić:placz: Kolejny kochany psiak, bardzo podobny do Fanty:roll: Quote
Ania W Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 No tak to jest...jak się w "to" wdepnie to już potem nie tylko się widzi takie bidy ale jakby one się pchały pod nogi. Ja w ostatni weekend zrobiłam prawie 1 000 km po Polsce i nawet nie zliczę psów, które widziałam po drodze w miejscach, w których nie powinny być... Quote
Zmysł Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ania W napisał(a):No proszę zmysł wrócił ! I to jaki opalony! Gdzieś ty chłopie był ?:cool3: Trochę się musiałem oderwać, może niedaleko, ale zupełnie odcięty. Quote
ciemny Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ania W napisał(a):W październiku znowu planuję " Tydzień Pomocy Zwierzętom" i loterię. Przywiozę Ci w pierwszym tygodniu pazdziernika trochę maskotek i innych gadżetów na loterię. Quote
Zmysł Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ciemny napisał(a):Przywiozę Ci w pierwszym tygodniu pazdziernika trochę maskotek i innych gadżetów na loterię. Ja również się skromnie dorzucę Quote
Olga132 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Draka (piesek z banerka Stop okrucieństwu..) Kawka Tytus Quote
Zmysł Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Olga132'] No to się Mośka ucieszy Quote
Ania W Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [FONT=Comic Sans MS]23.09.2007: Cezar i Paros razem pojechaly ze swoimi nowymi opiekunami do domu z ogrodem w Warszawie. Ludzie o wielkich sercach i wrazliwosci, kiedy dowiedzieli sie, ze psy sa nierozlaczne zdecydowali sie zabrac oba. [/FONT] Na razie nie mam dostępu do komputera z programem do obrabiania zdjęć więc ciocia paros zobaczy swojego podopiecznego na ostatnich fotkach z fundacji troszkę później....a może wcześniej na zdjęciach z nowego domu? :loveu: Quote
Zmysł Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Ania W'][FONT=Comic Sans MS]23.09.2007: Cezar i Paros razem pojechaly ze swoimi nowymi opiekunami do domu z ogrodem w Warszawie.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ludzie o wielkich sercach i wrazliwosci, kiedy dowiedzieli sie, ze psy sa nierozlaczne zdecydowali sie zabrac oba. [/FONT] Na razie nie mam dostępu do komputera z programem do obrabiania zdjęć więc ciocia paros zobaczy swojego podopiecznego na ostatnich fotkach z fundacji troszkę później....a może wcześniej na zdjęciach z nowego domu? :loveu: Brawo:multi::multi::multi:Bo Ciocia Paros już się zaczynała martwić Quote
paros Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Ania W'][FONT=Comic Sans MS]23.09.2007: Cezar i Paros razem pojechaly ze swoimi nowymi opiekunami do domu z ogrodem w Warszawie.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ludzie o wielkich sercach i wrazliwosci, kiedy dowiedzieli sie, ze psy sa nierozlaczne zdecydowali sie zabrac oba. [/FONT] Na razie nie mam dostępu do komputera z programem do obrabiania zdjęć więc ciocia paros zobaczy swojego podopiecznego na ostatnich fotkach z fundacji troszkę później....a może wcześniej na zdjęciach z nowego domu? :loveu: Paros ma przyjaciela i mają dom :multi::multi::multi::multi::multi: To może dostanę fotki na maila?? :roll: [quote name='Zmysł']Brawo:multi::multi::multi:Bo Ciocia Paros już się zaczynała martwić Ale już jest zadowolona :multi::multi::multi: Quote
Olga132 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [FONT=Times New Roman]!!! UWAGA !!!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]W nadchodzącym miesiącu będziemy organizowały aż 2 loterie !!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Tym razem nie tylko w szkole podstawowej ale też w gimnazjum dlatego ogromna prośba do wszystkich o pomoc w zbieraniu fantów !!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Słodycze, pluszakii, książki, albumy, akcesoria szkolne – wszystko,wszystko !!![/FONT] [FONT=Times New Roman]PAMIĘTAJCIE TYLKO ŻE TYM RAZEM POSZUKUJEMY FANTÓW TEŻ DLA DZIECI STARSZYCH a właściwie młodzieży – do 18 lat !!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]POMÓŻCIE W KOLEJNEJ ZBIÓRCE FANTÓW !!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Sprawa pilna – pierwsza loteria ruszy w przyszłym tygodniu więc sprawa pilna!! [/FONT] Quote
Mośka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 :loveu: Dlaczego tak mało fotek ??? Gapciuszkowi się przytyło :pOlga132 napisał(a): Quote
Ania W Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Przytył i na reszcie wygląda jak mężczyzna a nie jak gapa! Bioderek nie widać i jaki połysk na sierści! No w każdym razie jest to słodki ciężar :-) Quote
Recommended Posts