Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trudna sprawa. Olga, ale Ty sokole oko jestes ;) Na śledczą bys sie nadała :evil_lol:

Ciekawe czy Pani w ramach "wspolpraco-pomocy" wydawałaby psy ( jezeli trzebaby leczyc czy znalazlby sie chetny po ogloszeniu/allegro). Czasami
takie Panie lubia miec... i nie potrafia oddac psa do adopcji :roll:

Posted

[quote name='baffi2']eniu może zamów na adres P. Ewy bezpłatną paczkę dla psa i dla kota? (jest to jedzenie dla zwierzaków poniżej 12 miesięcy ale lepiej żeby jadły to niż np. suchy chleb...)
Co ty na to:cool3::cool3:??

KOTEK UTOPIONY DLA POTRZEB FILMIKU!!!
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67337

Podpisujcie wszyscy petycję !!! Posyłajcie dalej !!!
Nie można pozostawać obojętnym wobec takich zbrodni !!!

EMIR

Posted

[quote name='paros']Grisza ma domek :multi: :multi:

To ostatni z psiaków Emir, któremu robiłam allegro ;) Allegro jeszcze nie skończyło się i którego psiaka wstawić na podmiankę
Allegro Griszy

Z psiaków ogłaszanych przeze mnie w necie jeszcze domku nie znalazły :-( Bobo, Atena, Beza, Rysiek, Tomi i Oponka.
Które psiaki potrzebują jeszcze ogłoszeń?? Gdzie jest aktualna lista??
Prosze usilnie ogłaszajcie BEZĘ ( choć nie wiem jaki dom byłby dla niej optymalny i bezpieczny); są z nią problemy; wczoraj b. dotkliwie pogryzła Perłę ( trzeba było zalożyć 16 szwów i omal nie straciła ucha)
Beza ucieka z wszystkich boksów; pozostawiona w domu "załatwiła" ludziom boazerię; ma ju z za soba jedna nieudana adopcje; może ktoś ma pomysł, bo ja przyznaję jestem bezradna
EMIR

Posted

z Bezą jest faktycznie problem...powinna trafić do domu gdzie bedzie miała boks (najlepiej zadaszony - bo się wspina po ogrodzeniu) wtedy jej opiekun na czas swojej nieobecności mógłby ją tam zamykać nie narażając sie na straty materialne.
Beza to taki energiczny pełen życia psiak. Idealnie nadawałaby sie dla osoby lubiącej aktywny tryb życia i lubiącą pracę z psami. Myślę, że przy odpowiednim treningu i sporej dozie ruchu i innych zajęć jeszcze mogą z tej Bezy być -psy. A taka osoba mając Bezunie za przyjaciela na pewno by się nie nudziła.

Posted

[quote name='Ania W']No jak go zobaczyłam to od razu pomyślałam " Paros jak nic! "
Jakieś ogłoszonko oczywiscie by się przydało ale nie czuj się zobowiązana ;-)
Może Folen na onki wrzuci?
To fajny pies...............

Ania W, Ty to masz wzrok ;)

I sama zadbałam o swojego chrześniaka PAROSA:lol: bo nie ma ogłoszeń :shake:
allegro eoferty 4lapy ale.gratka psy forum.gazeta kupiepsa bono-polska gumtree 24polska dwukropek

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

I pozostałe ogłoszenia Arii :lol:
eoferty 4lapy ale.gratka psy forum.gazeta kupiepsa bono-polska gumtree 24polska dwukropek

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

[quote name='medar']Chciałbym wyjaśnić kilka kwestii:
1. Zamieszczone powyżej zdjęcia przedstawiają 3-letniego ..........

Medar, kogo by to nie były zdjęcia to wyszło na to, że mój chrześniak :lol: nie Twój :nono:
Przypomnę, że Twój chrześniak Bernardyn Medar ma domek :lol:

Posted

[quote name='Olga132']Paros a czy mogłabym się do Ciebie uśmiechnąć o ogłoszenia dla Bezy? Bo wydaje mi się że ich nie ma:
http://www.allegro.pl/item230249371_jestes_aktywna_osoba_to_jest_pies_dla_ciebie.html

to jest jej allegro więc tekst możesz z allegro skopiować - tylko trzeba zaznaczyć, że sunia nie nadaje sie do mieszkania

Dam nowe ogłoszenia Bezy :lol: Ale Beza, tak jak Rysiek, Tomi, Atena i Bobo mają jeszcze moje wcześniejsze ogłoszenia. Może inne też sukcesywnie wznowię :lol: Czytałam, że Bobo to raczej już tylko do adopcji wirtualnej:roll:

Posted

Beza jest ogłaszana przez Evite od "początku" jak zawitała jako "labek" do Fundacji. Była w gazecie itp. nie wiem może foty trzeba wymienić na bardziej aktualne lub ogólnie "odświeżyć " ogłoszenia? Ale Paros niech ogłasza im więcej tym lepiej:lol:
Emir a czy były telefony w sprawie Gapcia??? bo on też sie reklamował w gazecie, i na innych portalach ogłoszeniowych, Gapuś musi mieć własną kanapę i ukochaną pańcie do głaskania.Jestem ciekawa czy ktokolwiek pyta o niego.

Posted

Folen napisał(a):
Ten szczeniak na zdjęciu to Bezik (brat Szarotki), owszem syn Dusi , ale on chyba nie pojechał do Niemiec o ile coś mi gdzieś świta..

Bo Bezik i Biszkopcik to dwa rózne psiaki. Bezik bardzo do Szarlotki podobny:loveu:jak był mały oczywiście.Biszkopcik co pojechal do Pajuni byl nie od Dusi tylko z innymi maluchami co ich bylo tyle .....
Bezika wziął pan z synem co do schronu przyjechali - pamiętam.

Posted

enia napisał(a):
Beza jest ogłaszana przez Evite od "początku" jak zawitała jako "labek" do Fundacji. Była w gazecie itp. nie wiem może foty trzeba wymienić na bardziej aktualne lub ogólnie "odświeżyć " ogłoszenia? Ale Paros niech ogłasza im więcej tym lepiej:lol:
Emir a czy były telefony w sprawie Gapcia??? bo on też sie reklamował w gazecie, i na innych portalach ogłoszeniowych, Gapuś musi mieć własną kanapę i ukochaną pańcie do głaskania.Jestem ciekawa czy ktokolwiek pyta o niego.

Rzeczywiście Beza miała i ma całe mnóstwo ogłoszeń i jest ogłaszana od samego początku jak tylko jako słodki, przestraszony i niewinny "labek" pojawiła się z Fundacji ;). Była też 2 razy w Wyborczej i Ofercie. Ale chyba trzeba powtórzyć kampanię reklamową żeby ktoś w końcu "na poważnie" się w niej zakochał :p
P.S. Ja też ciekawa jestem co z Gapciem bo jego ogłoszenia mają sporą oglądalność. Ciekawe czy ktoś o niego pyta ?

Posted

Enia, a czy ja bym mogla w tym tygodniu umowic sie z Twoim TZ na przekazanie ubran ;) ?

Widzialam na Emirze, ze Jet dostal srebrna bizuterie z Lublina (na licytację, nie dla jeta osobiscie ;)). Podarowala ją ALA - opiekunka MELI
wyciagnietej z Wegrowa :p
ALU , dziekujemy :loveu:

Posted

Mośka napisał(a):
Enia, a czy ja bym mogla w tym tygodniu umowic sie z Twoim TZ na przekazanie ubran ;) ?

Widzialam na Emirze, ze Jet dostal srebrna bizuterie z Lublina (na licytację, nie dla jeta osobiscie ;)). Podarowala ją ALA - opiekunka MELI
wyciagnietej z Wegrowa :p
ALU , dziekujemy :loveu:

A umawiaj sie:eviltong:
dzieki.
ps. te srebra to gdzie można oglądać?

Posted

1)O Gapcia nikt nie pyta;
2)srebra są naprawdę ślicznie i oryginalne u Olgi i bedą na allegro;
3)Tekla i Milka - po sterylce
4)Tekla ma na całym ciele paciorkowca - jest duża szansa, że pozarażaLa
pozostałe psy
5) Trusia oszczeniła sie dzisiejszej nocy - ma 2 całkiem białe (??!!)
dzieciaki i broni ich z wielką zajadlością choć sama się boi !
6)prosze usuńcie z gratki, allegro i innych te psiaki, które poszły do
adopcji : Bara, Szogun, Dunaj, Grisza, Tonik
7)b. potrzebujemy wolontariuszy do przeprowadzania kontroli
postadopcyjnych ( zgloszenia do mnie tel.)
pozdrawiam i dziekuję
EMIR

Posted

Trusia????:crazyeye:

Czy Tekla ma jakieś objawy? Ona po tym wyłysieniu w Węgrowie tak ładnie zarosła...

Ja zacznę kontrole w drugiej połowie września. Na pierwszy front idą "moje" szczeniaki, potem mogę wziąć jeszcze jakieś psy.