Zmysł Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Przepraszam, pierwszy raz byłem w czerwcu Quote
Zmysł Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Tam też niektóre łażą. ale za teren nie ma wyjścia Quote
Mośka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 trudna sprawa. Olga, ale Ty sokole oko jestes ;) Na śledczą bys sie nadała :evil_lol: Ciekawe czy Pani w ramach "wspolpraco-pomocy" wydawałaby psy ( jezeli trzebaby leczyc czy znalazlby sie chetny po ogloszeniu/allegro). Czasami takie Panie lubia miec... i nie potrafia oddac psa do adopcji :roll: Quote
emir Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='baffi2']eniu może zamów na adres P. Ewy bezpłatną paczkę dla psa i dla kota? (jest to jedzenie dla zwierzaków poniżej 12 miesięcy ale lepiej żeby jadły to niż np. suchy chleb...) Co ty na to:cool3::cool3:?? KOTEK UTOPIONY DLA POTRZEB FILMIKU!!! http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67337 Podpisujcie wszyscy petycję !!! Posyłajcie dalej !!! Nie można pozostawać obojętnym wobec takich zbrodni !!! EMIR Quote
emir Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='paros']Grisza ma domek :multi: :multi: To ostatni z psiaków Emir, któremu robiłam allegro ;) Allegro jeszcze nie skończyło się i którego psiaka wstawić na podmiankę Allegro Griszy Z psiaków ogłaszanych przeze mnie w necie jeszcze domku nie znalazły :-( Bobo, Atena, Beza, Rysiek, Tomi i Oponka. Które psiaki potrzebują jeszcze ogłoszeń?? Gdzie jest aktualna lista?? Prosze usilnie ogłaszajcie BEZĘ ( choć nie wiem jaki dom byłby dla niej optymalny i bezpieczny); są z nią problemy; wczoraj b. dotkliwie pogryzła Perłę ( trzeba było zalożyć 16 szwów i omal nie straciła ucha) Beza ucieka z wszystkich boksów; pozostawiona w domu "załatwiła" ludziom boazerię; ma ju z za soba jedna nieudana adopcje; może ktoś ma pomysł, bo ja przyznaję jestem bezradna EMIR Quote
Olga132 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 z Bezą jest faktycznie problem...powinna trafić do domu gdzie bedzie miała boks (najlepiej zadaszony - bo się wspina po ogrodzeniu) wtedy jej opiekun na czas swojej nieobecności mógłby ją tam zamykać nie narażając sie na straty materialne. Beza to taki energiczny pełen życia psiak. Idealnie nadawałaby sie dla osoby lubiącej aktywny tryb życia i lubiącą pracę z psami. Myślę, że przy odpowiednim treningu i sporej dozie ruchu i innych zajęć jeszcze mogą z tej Bezy być -psy. A taka osoba mając Bezunie za przyjaciela na pewno by się nie nudziła. Quote
paros Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Ania W']No jak go zobaczyłam to od razu pomyślałam " Paros jak nic! " Jakieś ogłoszonko oczywiscie by się przydało ale nie czuj się zobowiązana ;-) Może Folen na onki wrzuci? To fajny pies............... Ania W, Ty to masz wzrok ;) I sama zadbałam o swojego chrześniaka PAROSA:lol: bo nie ma ogłoszeń :shake: allegro eoferty 4lapy ale.gratka psy forum.gazeta kupiepsa bono-polska gumtree 24polska dwukropek :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: I pozostałe ogłoszenia Arii :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy forum.gazeta kupiepsa bono-polska gumtree 24polska dwukropek :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: [quote name='medar']Chciałbym wyjaśnić kilka kwestii: 1. Zamieszczone powyżej zdjęcia przedstawiają 3-letniego .......... Medar, kogo by to nie były zdjęcia to wyszło na to, że mój chrześniak :lol: nie Twój :nono: Przypomnę, że Twój chrześniak Bernardyn Medar ma domek :lol: Quote
Olga132 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Paros a czy mogłabym się do Ciebie uśmiechnąć o ogłoszenia dla Bezy? Bo wydaje mi się że ich nie ma: http://www.allegro.pl/item230249371_jestes_aktywna_osoba_to_jest_pies_dla_ciebie.html to jest jej allegro więc tekst możesz z allegro skopiować - tylko trzeba zaznaczyć, że sunia nie nadaje sie do mieszkania Quote
paros Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Olga132']Paros a czy mogłabym się do Ciebie uśmiechnąć o ogłoszenia dla Bezy? Bo wydaje mi się że ich nie ma: http://www.allegro.pl/item230249371_jestes_aktywna_osoba_to_jest_pies_dla_ciebie.html to jest jej allegro więc tekst możesz z allegro skopiować - tylko trzeba zaznaczyć, że sunia nie nadaje sie do mieszkania Dam nowe ogłoszenia Bezy :lol: Ale Beza, tak jak Rysiek, Tomi, Atena i Bobo mają jeszcze moje wcześniejsze ogłoszenia. Może inne też sukcesywnie wznowię :lol: Czytałam, że Bobo to raczej już tylko do adopcji wirtualnej:roll: Quote
Olga132 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6757051#post6757051 Enia czy to jest zdjęcie Biszkpicika któremu Pajunia w Niemczech znalazła dom? Quote
paros Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Aria na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=243097564 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Ania W Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Dzięki paros! :-) Trochę mnie rozbawiło słowo "szczeniaczek" ;-) Quote
enia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Beza jest ogłaszana przez Evite od "początku" jak zawitała jako "labek" do Fundacji. Była w gazecie itp. nie wiem może foty trzeba wymienić na bardziej aktualne lub ogólnie "odświeżyć " ogłoszenia? Ale Paros niech ogłasza im więcej tym lepiej:lol: Emir a czy były telefony w sprawie Gapcia??? bo on też sie reklamował w gazecie, i na innych portalach ogłoszeniowych, Gapuś musi mieć własną kanapę i ukochaną pańcie do głaskania.Jestem ciekawa czy ktokolwiek pyta o niego. Quote
enia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Olga132']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6757051#post6757051 Enia czy to jest zdjęcie Biszkpicika któremu Pajunia w Niemczech znalazła dom? Poprosze na poczte, bo na forum fot nie widze w pracy. Ale wiem, że jest piękny biszkoptowy i baaaardzo wyrósł:lol: foty Pajunia pokazywała na jakimś wątku. Quote
Folen Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ten szczeniak na zdjęciu to Bezik (brat Szarotki), owszem syn Dusi , ale on chyba nie pojechał do Niemiec o ile coś mi gdzieś świta.. Quote
enia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Folen napisał(a):Ten szczeniak na zdjęciu to Bezik (brat Szarotki), owszem syn Dusi , ale on chyba nie pojechał do Niemiec o ile coś mi gdzieś świta.. Bo Bezik i Biszkopcik to dwa rózne psiaki. Bezik bardzo do Szarlotki podobny:loveu:jak był mały oczywiście.Biszkopcik co pojechal do Pajuni byl nie od Dusi tylko z innymi maluchami co ich bylo tyle ..... Bezika wziął pan z synem co do schronu przyjechali - pamiętam. Quote
Ania W Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 No wiedziałam, że coś na B!!!! Dzwoniło, ale nie w tym kościele. To Bezik! Pomyliło się bo on biszkoptowy był ;-) Quote
evita. Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 enia napisał(a):Beza jest ogłaszana przez Evite od "początku" jak zawitała jako "labek" do Fundacji. Była w gazecie itp. nie wiem może foty trzeba wymienić na bardziej aktualne lub ogólnie "odświeżyć " ogłoszenia? Ale Paros niech ogłasza im więcej tym lepiej:lol: Emir a czy były telefony w sprawie Gapcia??? bo on też sie reklamował w gazecie, i na innych portalach ogłoszeniowych, Gapuś musi mieć własną kanapę i ukochaną pańcie do głaskania.Jestem ciekawa czy ktokolwiek pyta o niego. Rzeczywiście Beza miała i ma całe mnóstwo ogłoszeń i jest ogłaszana od samego początku jak tylko jako słodki, przestraszony i niewinny "labek" pojawiła się z Fundacji ;). Była też 2 razy w Wyborczej i Ofercie. Ale chyba trzeba powtórzyć kampanię reklamową żeby ktoś w końcu "na poważnie" się w niej zakochał :p P.S. Ja też ciekawa jestem co z Gapciem bo jego ogłoszenia mają sporą oglądalność. Ciekawe czy ktoś o niego pyta ? Quote
Mośka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Enia, a czy ja bym mogla w tym tygodniu umowic sie z Twoim TZ na przekazanie ubran ;) ? Widzialam na Emirze, ze Jet dostal srebrna bizuterie z Lublina (na licytację, nie dla jeta osobiscie ;)). Podarowala ją ALA - opiekunka MELI wyciagnietej z Wegrowa :p ALU , dziekujemy :loveu: Quote
enia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Mośka napisał(a):Enia, a czy ja bym mogla w tym tygodniu umowic sie z Twoim TZ na przekazanie ubran ;) ? Widzialam na Emirze, ze Jet dostal srebrna bizuterie z Lublina (na licytację, nie dla jeta osobiscie ;)). Podarowala ją ALA - opiekunka MELI wyciagnietej z Wegrowa :p ALU , dziekujemy :loveu: A umawiaj sie:eviltong: dzieki. ps. te srebra to gdzie można oglądać? Quote
emir Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 1)O Gapcia nikt nie pyta; 2)srebra są naprawdę ślicznie i oryginalne u Olgi i bedą na allegro; 3)Tekla i Milka - po sterylce 4)Tekla ma na całym ciele paciorkowca - jest duża szansa, że pozarażaLa pozostałe psy 5) Trusia oszczeniła sie dzisiejszej nocy - ma 2 całkiem białe (??!!) dzieciaki i broni ich z wielką zajadlością choć sama się boi ! 6)prosze usuńcie z gratki, allegro i innych te psiaki, które poszły do adopcji : Bara, Szogun, Dunaj, Grisza, Tonik 7)b. potrzebujemy wolontariuszy do przeprowadzania kontroli postadopcyjnych ( zgloszenia do mnie tel.) pozdrawiam i dziekuję EMIR Quote
Ania W Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Trusia????:crazyeye: Czy Tekla ma jakieś objawy? Ona po tym wyłysieniu w Węgrowie tak ładnie zarosła... Ja zacznę kontrole w drugiej połowie września. Na pierwszy front idą "moje" szczeniaki, potem mogę wziąć jeszcze jakieś psy. Quote
Olga132 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No to mamy w Fundacji dzieci:diabloti: a tak cichutko (jak trusia) ta Trusia siedziała...nic się nie chwaliła, że mamą będzie!! Quote
paros Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dostałam maila od pana z Wrocławia w sprawie Parosa :lol: pytał gdzie jest? Odpisałam, aby zadzwonił pod nr telefonu podany w ogłoszeniu. :roll: Quote
Recommended Posts