Mośka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Pozdrowienia dla wszelkich ciotek od Marie Cytuje: " Mimo, ze nie zagladam, to jesli sa jakies konkretne rzeczy do zrobienia itd dawajcie, mi znac - co bede mogla to pomoge. Tak samo "lokal zbiorczy" na Pulawskiej nadal jest do Waszej dyspozycji." Quote
Olga132 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 http://fundacja-emir.org/aktualnosci/EMIR_plakat_przyjaciele.pdf Quote
Mośka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Czy w ostatni weekend byly jakies adopcje :roll: ? Quote
Edyta_D_R Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Mośka napisał(a):Czy w ostatni weekend byly jakies adopcje :roll: ? mojej Sary jeszcze nie- caly czas u mnie:) Poprosilam Ewite o przedluzenie allegro. Quote
Edyta_D_R Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Edyta_D_R napisał(a):mojej Sary jeszcze nie- caly czas u mnie:) Poprosilam Ewite o przedluzenie allegro. noi nie umiem wstawic banerka sary z linkiem do allegro zrobionym przez kolejna psiare z wegrowa:( Quote
Edyta_D_R Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Edyta_D_R napisał(a):noi nie umiem wstawic banerka sary z linkiem do allegro zrobionym przez kolejna psiare z wegrowa:( wiec jescze raz probuje Quote
Edyta_D_R Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Edyta_D_R napisał(a):wiec jescze raz probuje i niebieski juz dziala uff Quote
Ania W Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Działa swietnie! Yoko została adoptowana prosto z kliniki sggw. Quote
evita. Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Ania W'] Na razie ogłoszenia wygladają tak : Grisza (brak ogłoszeń, jest na allegro) Nurka (brak ogłoszeń jest na allegro Bohun((ogłoszony,jest na allegro) Tytus (brak ogłoszeń) Gapcio (ogłoszony,jest na allegro) Mela (ogłoszona, jest na allegro) Trufla (ogłoszona) Tekla (brak ogłoszeń) Ida (brak ogłoszeń) Lisio (brak ogłoszeń) Dusia (ogłoszona, jest na allegro) Draka (ogłoszona) Elza (ogłoszona) Ludka (brak ogłoszeń) !Zibi II (brak ogłoszeń,jest na allegro) Reda (ogłoszona) Reszka (brak ogłoszeń) !Dobra (ogloszona, jest na allegro) Aga ( ogłoszona jest na allegro) Rysiek( ogłoszona jest na allegro) Beza( ogłoszona jest na allegro ) Bambi(brak ogłoszeń) Laszka(ogłoszona, jest na allegro) Troska(brak ogłoszeń) !Basza ogłoszony jest na allegro Bolek(brak ogłoszeń) Gaja ogłoszona Rika(brak ogłoszeń) Placek(brak ogłoszeń) jest na allegro Jacek(brak ogłoszeń) jest na allegro Hajduczek(brak ogłoszeń) Zibi(brak ogłoszeń) Kamaro(brak ogłoszeń) Tomi( ogłoszony jest na allegro !Kropeczka( ogłoszona jest na allegro !Bemo(brak ogłoszeń) Bobo ogłoszona Atena ogłoszona Szczeniaki: Oponka((ogłoszona , jest na allegro ) Szogun(ogłoszony , jest na allegro ) Bianka (ogłoszona jest na allegro) Wiwat (brak ogłoszeń) W domach: Birma, Wolt, Bara, Pin, Jeżynka, Rodo, , Berek, Bonanza, Sułtan, Brava, Wiking,Czarla. Pepsi, Fanta, Bard, Busia, Barney __________________ Mała korekta ;) : Tekla, Ida, Lisio, Ludka, Reszka, Zibi II, Hajduczek, Kamaro mają już ogłoszenia. Część linków było już wklejonych wcześniej ;) Quote
Ania W Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Evita, ale ty masz ze mną utrapienie....Wybacz:modla: Zaraz koryguję!:p Quote
Zmysł Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ania W napisał(a):Działa swietnie! Yoko została adoptowana prosto z kliniki sggw. Brawo:multi: :multi: Quote
Ania W Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Mam sprawę /prośbę. Czy znacie kogoś na Śląsku kto by przewiózł sunię gończego polskiego ze schroniska w Myszkowicach do Gliwic w niedzielę popołudniu/wieczorem? Gończy jest niedużym psem. Sunia ma już zapewniony dom tymczasowy w W-wie i nawet transport Gliwice-W-wa jest . Tylko brakuje tego jednego małego ogniwa.:roll: Quote
Zmysł Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ania W napisał(a):Mam sprawę /prośbę. Czy znacie kogoś na Śląsku kto by przewiózł sunię gończego polskiego ze schroniska w Myszkowicach do Gliwic w niedzielę popołudniu/wieczorem? Gończy jest niedużym psem. Sunia ma już zapewniony dom tymczasowy w W-wie i nawet transport Gliwice-W-wa jest . Tylko brakuje tego jednego małego ogniwa.:roll: Zaraz porozgłaszam. Quote
Zmysł Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Aniu, mam juz pierwszy odzew w sprawie transportu. Zaraz Ci wrzucę na maila. Basia - dziękujemy za szybką reakcję:loveu: Quote
Ania W Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dzięki! Dzisiaj chyba suki szczęśliwy dzień ;-) Quote
Zmysł Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ania W napisał(a):Dzięki! Dzisiaj chyba suki szczęśliwy dzień ;-) Już maila wysłałem. Quote
Ania W Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Mam, na razie nikt nie odbiera ale jestem wytrwała. W razie czego cos jeszcze się kroi. To wątek suni :http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77534 Quote
Zmysł Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Aniu, skontaktuj się jeszcze z bebebe1. Na priv. Quote
Zmysł Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Ania W']Mam, na razie nikt nie odbiera ale jestem wytrwała. W razie czego cos jeszcze się kroi. To wątek suni :http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77534 Wysyłam Ci jeszcze gg i telefon do bebebe1. Quote
baffi2 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Czy nadal potrzebne są drzwi??? U mojej babci w stodole jest 5 drzwi w całkiem dobrym stanie.... A i jakie powinny być wymiary???:razz: pozdrawiam:lol: Quote
Zmysł Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Aniu, czy udało się skontaktować z tymi osobami? Quote
paros Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Jest dom dla rudej (brązowej) jamniczki w wieku około roku. Pani z Żyrardowa miała taką a, że jest miłośniczką rudych jamniczek szuka takiej, nawet dwóch zaprzyjaźnionych :lol: Quote
Olga132 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 baffi2 napisał(a):Czy nadal potrzebne są drzwi??? U mojej babci w stodole jest 5 drzwi w całkiem dobrym stanie.... A i jakie powinny być wymiary???:razz: pozdrawiam:lol: chyba te drzwi to już nieaktualna sprawa Quote
Mośka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Paros, rudej jamniczki w fundacji niet :roll: nawet 1 egzemplarza ;) Quote
Ania W Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ale sa rude jamnikopodobne ;-) Milka - wieczorem wstawie zdjęcie :-) Quote
Recommended Posts