Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olga132 napisał(a):
mój też drży-szczególnie od momentu gdy na zdjeciach przysłąnych przez Ewę zobaczył swoje buty, które mu jakis czas temu 'Zginęły"

Ale numer :cool3:
moze ja jakoś podam rzeczy do Warszawy, może mąż będzie jechał 4.wrzesnia...to jakoś sie umówimy?

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olga132 napisał(a):
Rajbrot jest niedalek Bochni a Bochnia - pod Krakowem

to moze skonatktwoac sie z dogomaniakami , ktorzy mieszkaja w tych okolicach , moze w jakis sposob dolacza sie do tej akcji?
Znacie kogos ?

Posted

malagos napisał(a):
Ale numer :cool3:
moze ja jakoś podam rzeczy do Warszawy, może mąż będzie jechał 4.wrzesnia...to jakoś sie umówimy?

mam nadzieje ze nam sie uda jakos umówić

Posted

sluchajcie ja mam do bochni jakies 100 120 km........moze zorganizuje sie w przyszlym tyg i podjade do tych ludzi....ewentualne rzeczy moge zabrac od innych mieszkajacych gdzies w okolicy slaska ..........

Posted

zuzolandia napisał(a):
sluchajcie ja mam do bochni jakies 100 120 km........moze zorganizuje sie w przyszlym tyg i podjade do tych ludzi....ewentualne rzeczy moge zabrac od innych mieszkajacych gdzies w okolicy slaska ..........

Super! zbieraj co tam sie da! pościel, koce, ubrania itp. oni wszystkiego potrzebują.
Dziekuje Ci.:loveu:

Posted

Potrzebujemy - Używaną Sprawną Maszynę Walizkową Do Drobnych Poprawek Krawieckich

Nikomu w piwnicy, na stryszku czy w komórce nie zawadza bezużyteczna maszyna? może ktoś ma na zbyciu i zechce podarować?:modla:

Posted

Widzieliście ;-) Olga kazała mi wszystkie zdjęcia obejrzeć... ;-) Ale z Boni się maszyna zrobiła! Widać że ma dużo ruchu, bo nie jedna kobitka pewnie jej takiej zgrabnej pupy może pozazdrościć (jaj zazdroszczę!).
Olga na stronie ocenzurowała ale tu chyba mogę napisać...Boni zjadła żółwia :-/

Posted

Olga132 napisał(a):
zjadła mi żółwia małpa ): ale w sumie nie winię jej, bo to
chyba u psów
standard, że zjadajš żółwie..

Potwierdzam mój kiedyś też o mały włos by zginął...... albo zjedzony , albo zakopany żywcem albo nie wiem co...... w każdym razie śmierć nad nim już była.....;) ale przeżył.

Posted

Ta pamiętam to...moja Hercia (św pamieci) na działce go sobie wzieła jako zabawke a Enia siedziała i się przygladała- i jeszcze mówi do mnie: Patrz jak ona się pieknie kamieniem bawi.
Nie będe juz tu pisała co sie działo jak odkryła, że to jej zółw...psa tylko zestresowała.
Nie mogłysmy Herci złapać bo uciekała a jak sie zorientowała, że za ogrodzenie nie wybiegnie to już mu dziurę kopała żeby go chociaż ukryć

Posted

enia napisał(a):
Potwierdzam mój kiedyś też o mały włos by zginął...... albo zjedzony , albo zakopany żywcem albo nie wiem co...... w każdym razie śmierć nad nim już była.....;) ale przeżył.

Uciekł????

Posted

Zmysł napisał(a):
Ja się boję Ursynowa:smhair2:

a Błonia?;) tam tak sielsko anielsko........:p
ps. no chciał ucieć ale w dole siedział:lol: żółwiczek cały w stresie po tym przeżyciu ledwie doszedł do siebie .
Ale wiecie jak ona sie nim bawiła? on był wielkości talerzyka deserowego , więc ta małpa brała go do pyska i nosiła jak kamień potem podrzucała do góry i łapała w paszczę i od nowa tak wiele razy , biedny musiało mu sie w łebku kręcić.....
a mysmy sie przyglądały jak ona kamyczkiem sie zabawia.....
no a potem dziki wrzask na pół wsi i za nią.....

Posted

Moi działkowi sąsiedzi mieli 2 żółwie i jeden z nich (taki wędrowniczek) ciągle przechodził pod siatką i gdzieś wędrował (nie mieliśmy wtedy pomurówek) i kiedyś pojawił się u mnie. Nie wiedziałabym o tym ale mój rottek był bardzo czujny i zauważył go i przyniósł do mnie (bardzo delikatnie w szczęce trzymał) :lol: Zawołałam do sąsiada, czy czegoś nie zgubił? Złapał się za kieszeń, portfel miał więc stwierdził, że nie:evil_lol: A ja pokazuję na mojego psiaka i mówię:" a Rambusiowi coś wystaje z pyska i nie wiem czyje to" :eviltong:
I żółwik dalej lubił wędrować, nic go nie zraziło :shake: