Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emir napisał(a):
podaj mi, prosze na PW dane tego "fachowca od siedmiu boleści" - chcę wiedzieć, przed kim mam ostrzegać ludzi proszących mnie o namiary na dobrego weta
EMIR

Dobra, ale muszę się jeszcze dopytać o nazwisko tego osła. Na razie wrzucam dane kliniki i tego "dobrego".

Posted

carmen888 napisał(a):
czy ktoś z was dodaje ogłoszenia na serwisie 4łapy? jeśli nie, to ja mogę się tym też zając. Robiłabym aukcje na interpressie i 4łapach

Chyba Evita 'obstawiała" 4łapy, ale nie jestem pewien. Myślę, że każde odciążenie Cioteczki przyjmą z radością.

Posted

No to cioteczki dajcie znac, bo coś się mi wydaje, że sam jeden interpress to jednak za mało, żeby te adopcje jeszcze przyśpieszyc. Patrzyłam i takich serwisów z darmowymi ogłoszeniami jest naprawde bardzo dużo. No oczywiscie allegro i alegratka tu przodują, ale warto obstawic wszystkie wyjścią, nie wiadomo, a nóż ktoś warty tego psiaka szuka go na innym końcu internetu.

Chciałabym się przyczynic do jakiejś adopcji. Byłoby mi cieplej na duszy. A czy może jakiś psiak z tej listy którą podałam znalazł już dom?

Posted

Sara zostala dzis zaszczepiona przeciw wirusowkom, szczepienie na wscieklzne za 2 tygodnie. Byla bardzo dzielna, pomimo niesprzyjajacego zapachu gabinetu weta, na zastrzyk zareagowala bardzo lagodnie.
Jutro sprobuje przeslac nowe zdjecia, mysle ze ania w, lub enia pomoga mi je wstawic na dogo. Rreszta wisci na mailu.

Posted

carmen888 napisał(a):
Edyto wybacz niewiedzę, ale na jakim mailu?

przeslalam wiesci o sarze do osob z watku , ktorych mam maile.
Ale ogolnie najwazniejsze wzmianki daje tu na watku.

Posted

Weszlam dzis z rana na Emirowe dobre wiesci (jak zwykle na poprawe humoru) i powiem Wam, ze jak przeczytalam info o Halszce to sobie pomyslalam:
dla takich emaili WARTO to robić, to naprawde ma sens

Miala sunia ogromne szczescie- tak szybko znalazla cudny domek. :loveu:

Posted

UWAGA !UWAGA!
Myślę , że zmasowany atak na ogłoszeniowe portale internetowe zaczyna przynosić efekty :cool3: Tzn. podpowiada mi to kobieca intuicja bo pewności jeszcze nie mam...
ze strony Emir:

[SIZE=3][SIZE=4] 16.08.2007: Volt, Pin, Rodo - pojechaly do swoich domow
:multi::multi::multi:

Posted

Pin, Oponka i Bara mają ogłoszenia w necie :lol: nie zdążyłam jeszcze podać linków i Pin znalazł domek :multi: :multi:

To może poczekam z linkami i Bara i Oponka tez pojadą do domku :lol:

Posted

Folen napisał(a):
Czy to znaczy, że Barusia pojechała do swojego domku?

Tak i juz są zdj. z nowego domu; Hania pewnie zaraz je zamieści w Dobrych Wieściach - pozdówko
Emir

Posted

mało obyta jestem więc mnie poinstruujcie :) ile obecnie jest psów w fundacji Emir? już zauważyłam, że nowe psiaki są na stronie fundacji, a opisy aukcji mam brac z tych podpisów poniżej zdjęcia? Tak żeby bylo w porządku pytam, plus oczywiście dodatek o tym gdzie znajduje się pies, jaki cel ma aukcja, adresy itd?

Posted

carmen ja będę starała się na bieżąco przygotowywać informacje o psach do adopcji. Pewnie wkrótce wystawię nowe allegro. Teraz w Fundacji jest ponad 100 psów ale to się ciągle zmienia więc trudno podać konkretną liczbę...

Słuchajcie wszyscy a zwłaszcza "ogłaszacze" !
:p
W ciągu ostatnich kilku dni nowe domy znaleźli:
BARA, RODO, BIRMA, PIN, WOLT i JEŻYNKA.
Tyle czasu był zastój, a wystarczyło ruszyć z ogłoszeniami i już efekty.
Dziękuję wszystkim w imieniu psiaków :loveu:

To chyba przeskoczona została wysoko umieszczona przez Olgę poprzeczka ;)

Posted

[quote name='Ania W']
To chyba przeskoczona została wysoko umieszczona przez Olgę poprzeczka ;)

te adopcje przeszły moje najśmielsze oczekiwania
BRAWA DLA WSZYSTKICH !!! I wielkie dzięki za ogłaszanie psiaków!