Mośka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Mycha, odłóż mi 1 czerwona psia bandanke! Odbiore jak sie spotkamy wiesz kiedy ;) Quote
mycha101 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Mośka napisał(a):Mycha, odłóż mi 1 czerwona psia bandanke! Odbiore jak sie spotkamy wiesz kiedy ;) Się robi, wkładam do biurka, przypomnij żebym ją zabrała, wiesz kiedy:cool3: Zmysł, dziękuję. Czy znowu posłańca przyślesz?:cool3: Quote
Zmysł Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 mycha101 napisał(a):Się robi, wkładam do biurka, przypomnij żebym ją zabrała, wiesz kiedy:cool3: Zmysł, dziękuję. Czy znowu posłańca przyślesz?:cool3: A za co mi dziękujesz? Quote
mycha101 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Zmysł napisał(a):A za co mi dziękujesz? Za oferowane fanty:p Quote
mycha101 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Tak sobie pomyślałam, że słodycze w tym przypadku wchodza w grę, bo będzie możliwość przechowania ich w chłodnym miejscu. Quote
Zmysł Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 mycha101 napisał(a):Tak sobie pomyślałam, że słodycze w tym przypadku wchodza w grę, bo będzie możliwość przechowania ich w chłodnym miejscu. Czyli dostarczyć? A co by wchodziło w grę? Co cieszyło się jako takim zainteresowaniem w niedzielę? Żelki, "zwierzęce" lizaczki? Quote
mycha101 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Zmysł napisał(a):Czyli dostarczyć? A co by wchodziło w grę? Co cieszyło się jako takim zainteresowaniem w niedzielę? Żelki, "zwierzęce" lizaczki? Wszystko co dla dzieci. Quote
Zmysł Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 mycha101 napisał(a):Wszystko co dla dzieci. I gdzie Ci to dostarczyć? Bo nie wiem, kogo wysłać:diabloti: Quote
mycha101 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Zmysł napisał(a):I gdzie Ci to dostarczyć? Bo nie wiem, kogo wysłać:diabloti: Masz pw. Dziewczyny ten Dobry Duszek-Zmysł jest strasznie tajemniczy:evil_lol: Quote
Zmysł Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 mycha101 napisał(a):Masz pw. Dziewczyny ten Dobry Duszek-Zmysł jest strasznie tajemniczy:evil_lol: Ja? Dlaczego? Dzięki za pw. Rozumiem, że w grę wchodzi tylko jutro lub pojutrze? Dobry Duszek :loveu: Super. To nawet lepsze, niż Raczkujący Dogomaniak. Quote
Olga132 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 KOLEJNA LOTERIA NA RZECZ NASZYCH SIERŚCIUCHÓW !!! Wszystkich tych, którzy mogą przekazać fanty : słodycze (lizaki, gumy, paluszki itp) maskotki, długopisy, gumki, ksiązki itd, itd prosimy o kontakt z Mycha101. Sprawa pilna - loteria odbędzie się z okazji Dnia Dziecka w tą niedzielę !!! Quote
Zmysł Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Olga132']KOLEJNA LOTERIA NA RZECZ NASZYCH SIERŚCIUCHÓW !!! Wszystkich tych, którzy mogą przekazać fanty : słodycze (lizaki, gumy, paluszki itp) maskotki, długopisy, gumki, ksiązki itd, itd prosimy o kontakt z Mycha101. Sprawa pilna - loteria odbędzie się z okazji Dnia Dziecka w tą niedzielę !!! Wy wiecie, co się cieszyło powodzeniem bardziej a co mniej. Bo od tego dostawa jest uzależniona. Np. więcej żelków z pieskami, mniej orzeszków, więcej lizaczków z figurkami zwierzątek, mniej paluszków itp. Quote
mycha101 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Zmysł napisał(a):Wy wiecie, co się cieszyło powodzeniem bardziej a co mniej. Bo od tego dostawa jest uzależniona. Np. więcej żelków z pieskami, mniej orzeszków, więcej lizaczków z figurkami zwierzątek, mniej paluszków itp. Zmysł, tym razem będzie to loteria fantowa, dzieciaki będą losowały losy, więc ich zawartość to niespodzianka. Oczywiście uważam, że takie lizaki są lepsze od orzeszków.:eviltong: Quote
Zmysł Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 mycha101 napisał(a):Zmysł, tym razem będzie to loteria fantowa, dzieciaki będą losowały losy, więc ich zawartość to niespodzianka. Oczywiście uważam, że takie lizaki są lepsze od orzeszków.:eviltong: Mówisz-masz! Quote
mycha101 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Zmysł napisał(a):Mówisz-masz! I niech ktoś mi powie, że Ty Dobry Duszek nie jesteś.:ghost_2:Dzięki. Quote
Mośka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Przydaloby sie tytul watku zmienic, cioteczki. CO proponujecie?:cool3: Quote
Zmysł Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ja nieśmiało(a nawet bardzo, bo nie cioteczka, ani nawet wujaszek, jedynie raczkujący): może - "Likwidują nasze schronisko....." czy coś w tym stylu. :oops: Quote
Ania W Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ja myślę, że z loterią mychy dami radę sami... DObry byłby jakiś alarmujący tytuł poruszający problem samego schroniska... Został miesiąc i tak naprawdę nie wiadomo co dalej.. Quote
Paulina. Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Kolejna nieudana wizyta w schronisku: Po drodze złapała mnie burza, ale stwierdzialam ze pojde, bo moze ta kierowniczka czeka skoro sie umówilysmy. I co? Oczywiscie pani nie bylo. /coz za zbieg okolicznosci, ktory to juz raz?:shake: / Zastałam jakiegos pijanego faceta. No ale chcialam sie czegoś dowiedziec, wiec poprosiłam go zeby mnie oprowadził. Pokazywał mi niektóre psy, szczegolnie takie, które sie czymś wyrózniają. Zatrzymał sie przy takim duzym czarnym psie, zacząl go glaskac. Okazało sie ze ten pies jest ślepy.. Dokladnie bylo widac ze ma cos z oczkami. Zapytałam sie czy są jakies szczeniaki. Zaprowadzil mnie do "boksu", w którym był jeden. I na piersz rzut oka widac bylo, ze jest dziwny. Dziwnie wyglądal, dziwnie chodzil i ogolnie byl inny. Piesek ma okolo 2-3 miesięcy jest raczej w typie takiego potęznego jamnika. Facet powiedzial, ze ktos im go podrzucil jakis tydzien temu. Zapytałam sie czy zadna suka w schronisku nie urodzila. Powiedział, ze nie.... Zatrzymałam sie jeszcze przy malym psie, ktory tulił sie do siatki. Zaczelam go glaskac przez siatke a ten pan na to "zostaw go, to starocie..". Rzeczywiscie mial siwiutką mordkę i chyba tez cos z oczkami. Jeszcze co do tego chorego psa, o ktorym kiedys mowilam. Sierśc mu odrosla, ale nie podchodzilam blizej bo deszcz juz sie calkiem rozpadal. Podsumowując moja wiztyta w schronisku trwała niecale 10 min, z czego znowu nie spotkałam sie z kims kompetentnym, kto by mi cos konkretnego powiedzial, ale sama moglam zobaczyc, ze psy są w strasznym stanie:-( Quote
paros Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Osiolek']Za chwilk wstawie na stronie Emira zdjecia z imprezy, ktore mi podeslala Ania. Mnie strasznie meczy Beza - taki mlody, fantastyczny pies i nikt go nie zauwaza :-( Paros i Evita, "oglaszacze naczelne" - moglybyscie wybrac jakies jej dynamiczne zdjecia stad: http://picasaweb.google.com/hanna.michnik/BezaEmir Znow Ania jako naczelny fotograf sie postarala, a ja nie umialam ich wkleic na watku wiec wkleilam tam. Mnie urzeklo to zdjecie w pedzie na budzie i to rozciagniete na ziemi... Ale ona musi trafic na "swojego czlowieka" (tak jak zreszta kazdy inny psiak). Tyle energii....... Osiolek specjalnie dla Ciebie Beza, chcesz i masz :lol: drugie zdjęcie, które mnie też podoba się Quote
paros Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Zmysł']Ja nieśmiało(a nawet bardzo, bo nie cioteczka, ani nawet wujaszek, jedynie raczkujący): może - "Likwidują nasze schronisko....." czy coś w tym stylu. :oops: A może taki tytuł: :roll: Likwidują schronisko z końcem czerwca - co z jego mieszkańcami!!!! Quote
Osiolek Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='paros']Osiolek specjalnie dla Ciebie Beza, chcesz i masz :lol: drugie zdjęcie, które mnie też podoba się Paros, wielkie DZIEKI!!!!!!! To jest to!!!! Quote
Ania W Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Paulina bardzo mnie zmarwtił twój post... Co to znaczy , że psy są w złym stanie? Mogłabyś opisać bardziej tego szczeniaka? Dziwny był bo zalękniony czy wyglądał na chorego? Ten niewidomy pies to pewnie Smok, dobrze , że chociaż żyje. Dobrze też , że chory psiak zarasta. I to chyba tyle dobrego.. A tak poza tym - zawzięta z ciebie dziewczyna, nie ma co ! ;-) Dzięki, za wieści! Quote
Olga132 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ania W napisał(a):Ten niewidomy pies to pewnie Smok, dobrze , że chociaż żyje. wiesz co aniu....nie wiem czy dla niego nie byłoby lepiej gdyby już nie żył....bo co teraz z nim bedzie , najpierw tyle lat na łańchu a teraz to go albo uśpią (będzie miał szczęscie jak środkiem usypiajacym nie bedzie łopata) albo wywiozą do jakiegoś "schroniska" gdzie go inne psy zagryzą Quote
Recommended Posts