Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E-S napisał(a):
A ile razy miałaś baniaka za to sadzenia k#@)*!& ? :D :D :D

miałam to szczęscie, że jeszcze ani razu..ale przyjdzie kryska na matyska:)a ku...w tu sie nie da uniknąć...w moim przypadku, bo wk...wia mnie, jak ktoś siedzi i tylko komentuje a nic nie robi, stąd moje nerwy...heheh
mam nadzieję, ze mnie nie wywalą..oj strata dla zwierzaków by była, poewnie jak i z Tobą
pozdrawiam i sadź dalej, jak
cię ktos wkurzy.,..nie trzeba odpuszczać>>>>hhehehe

Posted

Cały czas czekam na ostateczną decyzję, wiem, że pani dziś była u weterynarza i z nim rozmawiała, a potem dzwoniła do kierownika wypytać o szczegóły.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Cały czas czekam na ostateczną decyzję, wiem, że pani dziś była u weterynarza i z nim rozmawiała, a potem dzwoniła do kierownika wypytać o szczegóły.

Dostałam wiadomość od Pani Krystyny.
W całości cytuję Ci na PW.

Posted

Przepraszam,
to nie tjemnice tylko wiadomość jest długa i właściwie nic nie wiadomo.
Pani Krystyna napisała że nie rezygnuje ale bardzo się boi.

Posted

Przepraszam
nie tajemnice tylko dalej nic nie wiadomo.
Wiadomość od p.Krystyny jest długa:
Ingrid44 - wysłałam Ci ją na PW.
E-S masz zapchana skrzynkę.

Posted

Problemy są w zasadzie dwa. Cinek ciągle choruje - stąd chudnie - ale nie wiadomo, czy na 100% miał tylko nosówkę, czy też inne wirusy go gnębią, bo nie były robione teksty. Druga sprawa - Cinek się rozbestwił, mnie kierownik mówił tylko, że niszczy - a tu się okazuje, że podgryza inne psy, nawet suczki, ponoć złapał zębami nawet Grześka, który się nim opiekował bardzo. I to jest prawdziwy problem, bo kierownik odradził Cinka do domu, gdzie jest inny pies - i Cinek nadaje się tylko do domu, gdzie właściciel ma silny charakter, czyli coś jak Maniek. Deja vu. Masakra...

Posted

[quote name='Shania']patrzcie jaki mały no...jak czytam wątki, to rzeczywiście tylko chyba z jamniorami jest tyle problemów..to cholery jakie:shake::shake::shake:

Jeśli ktoś twierdzi, że osioł jest najbardziej upartym stworzeniem na świecie widać nie miał do czynienia z jamnikiem...

i tego się trzymajmy, a ja za to je kocham

Posted

[quote name='Isadora7']Jeśli ktoś twierdzi, że osioł jest najbardziej upartym stworzeniem na świecie widać nie miał do czynienia z jamnikiem...

i tego się trzymajmy, a ja za to je kocham

[quote name='Mika31']po prostu jamnik będzie tak jak on chce albo wcale

O to, to, święta racja.

Ale uparciuch pomóc sobie nie da przed zimą tymi wybrykami ....