karusiap Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 No wlasnie.....bo ludziom sie zakodowalo,ze labki to psy rodzinne i mysla,ze kupia sobie labka to sie sam wychowa na przyjaciela ludzi,dzieci i wszystkich dookola.... Quote
AMIGA Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 DoPi napisał(a): Acha Asiorku teraz ja będę w kolejce do Amigi się uśmiechać. Więc proszę sobie nie ostrzyć zębali.:eviltong: Dopiero teraz doczytalam, że tu jakieś kolejki do mnie się ustawiają. A komitet kolejkowy to gdzie Pożyczyłam Ernie (tfuuuuuuuuu że się tak brzydko wyrazę) szelki Amigowe i nastąpiła ewidentna poprawa w kwestii wychodzenia na spacerki. Dzięki szelkom mogę teraz wychodzić z dwojką na spacery, bo przedtem wciąż musialam uważać, żeby mała mi się nie rozebrala z łańcuszka. Przy Amidze czy przy Bonusiu nie ma żadnych problemów z wparowywaniem do windy, czy z powrotem po schodach do bloku. Ale w mieszkaniu to zaczyna się z niej robić niezła niszczarka. Kabelki, końcówki do odkurzacza, legowisko, rogi wersalki, biurka, czy cokolwiek innego. Oooo teraz właśnie patrząc mi głęboko w oczy zaczęłą sikać na wersalkę, a przecież jakies pół godziny temu z nią bylam i było sioo i koooo na spacerku Quote
BIANKA1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Amiga , przy lękach najlepiej działa przykład innego psa . Bierz ich razem do windy , jak zobaczy , że Amiga i Bonus wchodzą , to sie przełamie .Mój Roki przegryzał szelki i smycze w sekundę , Uważaj . One mają długie ryjki , i są w stanie przegrysć szelki z taśmy w moment . Quote
AMIGA Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 No właśnie to zauważyłam i muzę jej po każdym spacerze rozbierać te szelki, bo przecież nie mogę mojej Amisi zrobić takiej przykrośći, żeby jej jakiś obcy pies jej ulubione (hmmmmmmm) szelki zdewastował. A co do windy, to już właśnie przecież napisalam, że wpada do windy za Amiga czy Bonusiem bez problemów Quote
irenaka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Czy ja mogę wskoczyć:oops: z propozycją bazarkową? Pachnidełko do kupienia dziewczyny, może ktoś chce powalczyć;) z Marysią 55? http://www.dogomania.pl/threads/193669-5th-Avenue-Nights-Elizabeth-Arden-kupować-grosza-nie-żałować-dla-Patoska-do-06.10.?p=15462952#post15462952 Quote
Nutusia Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Żeby tak sikać na wersalkę na oczach Pańci?!?!?! Niezła tupeciara! :) Quote
AMIGA Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 W ogóle to mi sie wydaje, że ona często sika. Żeby w pół godziny po spacerku zalać całą kuchnię?? Quote
BIANKA1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 AMIGA napisał(a):W ogóle to mi sie wydaje, że ona często sika. Żeby w pół godziny po spacerku zalać całą kuchnię??Może dużo pije , a może ma cos z pęcherzem , albo nerkami .Byś jej musiała zrobić badanie moczu . A sikała na spacerku ? Bo może woli w domu . Quote
AMIGA Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Pięknie na każdym spacerku się załatwia Quote
BIANKA1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 AMIGA napisał(a):Pięknie na każdym spacerku się załatwia No to może znaczy teren w domu :cool3: Zaczyna dorastać i chce zademonstrować swoją obecność . Quote
AMIGA Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Oj to jej się udaje, nie powiem, bo jak kucnie, to caly ocean się z niej wylewa na pół kuchni :mad: Quote
BIANKA1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 AMIGA napisał(a):Oj to jej się udaje, nie powiem, bo jak kucnie, to caly ocean się z niej wylewa na pół kuchni :mad::evil_lol: Dobra jest . Quote
2411magdalenka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 hehehe.. no to se dziewczyna wersalkę oznaczyła, Pańcia won! ;) Quote
Asior Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Amiguś.. "twoja niedoszła" chyba (bo chyba Ci jej nie oddam :p malizna :) http://www.dogomania.pl/threads/193625-WESTIK-niewidomy-9-TYGODNIOWY-szczeniak-PILNIE-prosimy-o-DT?p=15466528#post15466528 Quote
AMIGA Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Zauwazyłyśmy dzisiaj z agamiką (a wlaściwie to ona zauważyła), że mala popuszcza przez sen kropelki siusiu. Quote
AMIGA Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Jesteśmy miotane z agamiką sprzecznościami. Mała jeszcze u mnie. Jutro koniecznie chciałabym porozmawiać na ten temat Quote
malawaszka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 AMIGA napisał(a):Zauwazyłyśmy dzisiaj z agamiką (a wlaściwie to ona zauważyła), że mala popuszcza przez sen kropelki siusiu. zróbcie jej badanie moczu - może przeziębiła pęcherz Quote
Evelka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 I co z Małą? Wiadomo już coś? Trzymam kciuki, żeby nie było żadnych problemów... Quote
AMIGA Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Jeśli chodzi o posikiwanie, to dzisiaj sie to juz nie zdarzyło. A wiem dokładnie, bo cały wieczór mala przespala na moich kolanach. Taki milusi nakolankowy piesek. A jak mnie przywalia, to ani dychnęłam. Jutro wstawię zdjęcia Quote
marysia55 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='AMIGA']Jeśli chodzi o posikiwanie, to dzisiaj sie to juz nie zdarzyło. A wiem dokładnie, bo cały wieczór mala przespala na moich kolanach. Taki milusi nakolankowy piesek. A jak mnie przywalia, to ani dychnęłam. Jutro wstawię zdjęcia Oleńko, przecież trzymanie takiego maleństwa na kolankach nie może wywoływać bezdechu u takiej solidnej kobitki:evil_lol:. Toż to kruszynka ...... taki jamniczek 'wysokopienny':diabloti: Quote
Nutusia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Zdecydowanie wysokopienny, bo niskopienne z DT u Amigi cały wieczór... szaleją i ani im w głowie spanie! :) Quote
marysia55 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Nutusia napisał(a):Zdecydowanie wysokopienny, bo niskopienne z DT u Amigi cały wieczór... szaleją i ani im w głowie spanie! :):crazyeye::crazyeye::crazyeye: a skąd Ty masz takie bieżące żeby nie powiedzieć prywatne informacje :cool3: Quote
Nutusia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 marysia55 napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a skąd Ty masz takie bieżące żeby nie powiedzieć prywatne informacje :cool3: Z własnego podwórka, że się tak wyrażę! :) Quote
2411magdalenka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 zapraszam na bazarek imieninkowy dla innych krakowskich szczeniorów na dt u DoPi... http://www.dogomania.pl/threads/193873-CHRZCINY-tj-bazarek-imieninkowy-dla-4-malc%C3%B3w-i-mamy-do-10.10-godz-22?p=15481410#post15481410 Quote
Recommended Posts