Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DoPi napisał(a):

Acha Asiorku teraz ja będę w kolejce do Amigi się uśmiechać. Więc proszę sobie nie ostrzyć zębali.:eviltong:

Dopiero teraz doczytalam, że tu jakieś kolejki do mnie się ustawiają. A komitet kolejkowy to gdzie
Pożyczyłam Ernie (tfuuuuuuuuu że się tak brzydko wyrazę) szelki Amigowe i nastąpiła ewidentna poprawa w kwestii wychodzenia na spacerki. Dzięki szelkom mogę teraz wychodzić z dwojką na spacery, bo przedtem wciąż musialam uważać, żeby mała mi się nie rozebrala z łańcuszka. Przy Amidze czy przy Bonusiu nie ma żadnych problemów z wparowywaniem do windy, czy z powrotem po schodach do bloku.
Ale w mieszkaniu to zaczyna się z niej robić niezła niszczarka. Kabelki, końcówki do odkurzacza, legowisko, rogi wersalki, biurka, czy cokolwiek innego.
Oooo teraz właśnie patrząc mi głęboko w oczy zaczęłą sikać na wersalkę, a przecież jakies pół godziny temu z nią bylam i było sioo i koooo na spacerku

Posted

Amiga , przy lękach najlepiej działa przykład innego psa . Bierz ich razem do windy , jak zobaczy , że Amiga i Bonus wchodzą , to sie przełamie .Mój Roki przegryzał szelki i smycze w sekundę , Uważaj . One mają długie ryjki , i są w stanie przegrysć szelki z taśmy w moment .

Posted

No właśnie to zauważyłam i muzę jej po każdym spacerze rozbierać te szelki, bo przecież nie mogę mojej Amisi zrobić takiej przykrośći, żeby jej jakiś obcy pies jej ulubione (hmmmmmmm) szelki zdewastował.
A co do windy, to już właśnie przecież napisalam, że wpada do windy za Amiga czy Bonusiem bez problemów

Posted

AMIGA napisał(a):
W ogóle to mi sie wydaje, że ona często sika. Żeby w pół godziny po spacerku zalać całą kuchnię??
Może dużo pije , a może ma cos z pęcherzem , albo nerkami .Byś jej musiała zrobić badanie moczu . A sikała na spacerku ? Bo może woli w domu .

Posted

Jeśli chodzi o posikiwanie, to dzisiaj sie to juz nie zdarzyło. A wiem dokładnie, bo cały wieczór mala przespala na moich kolanach. Taki milusi nakolankowy piesek. A jak mnie przywalia, to ani dychnęłam. Jutro wstawię zdjęcia

Posted

[quote name='AMIGA']Jeśli chodzi o posikiwanie, to dzisiaj sie to juz nie zdarzyło. A wiem dokładnie, bo cały wieczór mala przespala na moich kolanach. Taki milusi nakolankowy piesek. A jak mnie przywalia, to ani dychnęłam. Jutro wstawię zdjęcia Oleńko, przecież trzymanie takiego maleństwa na kolankach nie może wywoływać bezdechu u takiej solidnej kobitki:evil_lol:. Toż to kruszynka ...... taki jamniczek 'wysokopienny':diabloti:

Posted

Nutusia napisał(a):
Zdecydowanie wysokopienny, bo niskopienne z DT u Amigi cały wieczór... szaleją i ani im w głowie spanie! :)
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a skąd Ty masz takie bieżące żeby nie powiedzieć prywatne informacje :cool3:

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: a skąd Ty masz takie bieżące żeby nie powiedzieć prywatne informacje :cool3:

Z własnego podwórka, że się tak wyrażę! :)