Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BIANKA1']Bo dobermany to cykory :cool3:Roki kiedyś na spacerze zrobił ogromny łuk , żeby obejść reklamówkę powieszona przez wiatr na drzewie :evil_lol:[/QUOTE]
Taak? A ja myślałam, że sznupki to największe cykory.Kiedyś złomiarze ukradli kratkę ściekową przy krawężniku na ulicy i ktoś dla bezpieczeństwa postawił na dziurze trojkąt z drewnianych kołków. Trzeba bylo widziec co Amiga wyprawiala - to byl pokaz "chcialabym a boję się"

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amiga , jak możesz tak mówić!!! sznupki sa waleczne i obronne. jsoiopppppppppppppppppppp , no tak Daga pisze ze mną.f=04urhhyyy43 , no normalnie nie daje mi poonwersować. A ja tam u Etny ze sprawami łazienkowymi?? Bo jak coś to przywioze Ci specjalne prześcieradło na łóżko. Moje szczeniorki jeszcze długo nie beda wskaiwać na Łóżko więc mi niepotrzebne. Daj znać

Posted

Waleczne sznupki są, ale nie po ciemku, nie w innych niż codzienne sytuacjach, nie jak ktoś idzie z parasolem, nie jak ktoś idzie z jakąś dużą siatką. Ale tak ogólnie to waleeeeeczne sąąąąąąąą.
A co do siurania, to niestety oprocz pięknego zalatwiania sie na trawniczku dom jest nadal baaaaaaaaardzo dobrym miejscem do siurania. Niestety wersalka też.
DoPi - Twoje szczeniorki może jeszcze długo nie będą wskakiwać na łóżko, ale czy nie będą na łóżko wnoszone?

Posted

Ja ją po prostu zacałowuję po calym cielsku i stąd to błyszczenie, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii - to tajemnica

Agamika, wielkie dzięki za zdjęcia :-)

Posted

AMIGA napisał(a):
Ja ją po prostu zacałowuję po calym cielsku i stąd to błyszczenie, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii - to tajemnica

Beeee tam, żadna tajemnica - Kreśka też się tak błyszczy! :) Tylko, że ja mam zdecydowanie mniejszą powierzchnię do zacałowywania... :)

Posted

Dzisiaj byli u nas Państwo z Tychów i Etna podbiła ich serca. Już mam zalatwioną wizytę przedadopcyjną w najbliższym tygodniu i jak wszystko dobrze pójdzie, to mała stanie się Ślązaczką. A żeby byoo śmieszniej, to jutro też mają przyjechać Państwo z Katowic żeby małą poznać. Jak ja nie lubię takich sytuacji - jak ja nie lubię odmawiać i sprawiać komuś przykrości :-(
Bianko mam tu naocznych świadkow że Etna wcale nie jest kluchowata. Tak tylko się wydaje na zdjęciach

Posted

malawaszka napisał(a):
no to w końcu z Zabrza czy z Tychów??????

Z Tychow - mialam same telefony ze Śląska i mi się pomikicilo. Juz lecę poprawiać

Posted

Dzisiaj mieli nas odwiedzić Panstwo z Katowic, ale jakoś nie dojechali.
Oj ona i bez klusek śląskich za chwilę zrobi się kluchą jak będzie dalej robić za odkurzacz