AMIGA Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='BIANKA1']Bo dobermany to cykory :cool3:Roki kiedyś na spacerze zrobił ogromny łuk , żeby obejść reklamówkę powieszona przez wiatr na drzewie :evil_lol:[/QUOTE] Taak? A ja myślałam, że sznupki to największe cykory.Kiedyś złomiarze ukradli kratkę ściekową przy krawężniku na ulicy i ktoś dla bezpieczeństwa postawił na dziurze trojkąt z drewnianych kołków. Trzeba bylo widziec co Amiga wyprawiala - to byl pokaz "chcialabym a boję się" Quote
DoPi Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Amiga , jak możesz tak mówić!!! sznupki sa waleczne i obronne. jsoiopppppppppppppppppppp , no tak Daga pisze ze mną.f=04urhhyyy43 , no normalnie nie daje mi poonwersować. A ja tam u Etny ze sprawami łazienkowymi?? Bo jak coś to przywioze Ci specjalne prześcieradło na łóżko. Moje szczeniorki jeszcze długo nie beda wskaiwać na Łóżko więc mi niepotrzebne. Daj znać Quote
AMIGA Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Waleczne sznupki są, ale nie po ciemku, nie w innych niż codzienne sytuacjach, nie jak ktoś idzie z parasolem, nie jak ktoś idzie z jakąś dużą siatką. Ale tak ogólnie to waleeeeeczne sąąąąąąąą. A co do siurania, to niestety oprocz pięknego zalatwiania sie na trawniczku dom jest nadal baaaaaaaaardzo dobrym miejscem do siurania. Niestety wersalka też. DoPi - Twoje szczeniorki może jeszcze długo nie będą wskakiwać na łóżko, ale czy nie będą na łóżko wnoszone? Quote
Nutusia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ależ ona się błyszczy! Smalcem ją smarujesz, czy olejem?... :) Quote
AMIGA Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Ja ją po prostu zacałowuję po calym cielsku i stąd to błyszczenie, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii - to tajemnica Agamika, wielkie dzięki za zdjęcia :-) Quote
Nutusia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 AMIGA napisał(a):Ja ją po prostu zacałowuję po calym cielsku i stąd to błyszczenie, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii - to tajemnica Beeee tam, żadna tajemnica - Kreśka też się tak błyszczy! :) Tylko, że ja mam zdecydowanie mniejszą powierzchnię do zacałowywania... :) Quote
BIANKA1 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Dziewucha dobrze odżywiona . Kluchowata zaczyna się robic :cool3::evil_lol: Quote
AMIGA Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Ona je jak odkurzacz. A misek Amigi i Bonusia muszę bronić jako ta lwica Quote
BIANKA1 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 AMIGA napisał(a):Ona je jak odkurzacz. A misek Amigi i Bonusia muszę bronić jako ta lwica Bo rośnie . Są specjalne karmy dla takich szczeniąt . Quote
AMIGA Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Dzisiaj byli u nas Państwo z Tychów i Etna podbiła ich serca. Już mam zalatwioną wizytę przedadopcyjną w najbliższym tygodniu i jak wszystko dobrze pójdzie, to mała stanie się Ślązaczką. A żeby byoo śmieszniej, to jutro też mają przyjechać Państwo z Katowic żeby małą poznać. Jak ja nie lubię takich sytuacji - jak ja nie lubię odmawiać i sprawiać komuś przykrości :-( Bianko mam tu naocznych świadkow że Etna wcale nie jest kluchowata. Tak tylko się wydaje na zdjęciach Quote
malawaszka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 no to w końcu z Zabrza czy z Tychów?????? Quote
AMIGA Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 malawaszka napisał(a):no to w końcu z Zabrza czy z Tychów?????? Z Tychow - mialam same telefony ze Śląska i mi się pomikicilo. Juz lecę poprawiać Quote
Nutusia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ha, będzie Ślązaczką, jak nasz Krecik - na śluski kląskie przejdzie i wtedy dopiero będzie... klusia! :) Quote
AMIGA Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Dzisiaj mieli nas odwiedzić Panstwo z Katowic, ale jakoś nie dojechali. Oj ona i bez klusek śląskich za chwilę zrobi się kluchą jak będzie dalej robić za odkurzacz Quote
BIANKA1 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dzień dobry długoucha , długonoga , krótko ogoniasta pannico . Quote
AMIGA Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Wizyta przedadopcyjna w Tychach w czwartek. Proszę o kciuki Quote
Nutusia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 I ja trzymam! Za każdym razem, gdy tu wchodzę i na pierwszej stronie widzę na zdjęciu "każący palec sprawiedliwości", humor mi się poprawia! :) Quote
Recommended Posts