Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusia napisał(a):
Zdecydowanie wysokopienny, bo niskopienne z DT u Amigi cały wieczór... szaleją i ani im w głowie spanie! :)

Nutusiu niech te niskopienne się trochę przystopują, żeby im się jeszcze bardziej "piennosc" nie zmniejszyła.
A to co wyprawia ta wysokopienna na działce, to co wyprawia wieczorem (bo oczywiście najlepiej się szaleje w mieszkaniu po godz. 23), to co wyprawia w nocy w łóżku, to jet nie do opisania :crazyeye:

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']Nutusiu niech te niskopienne się trochę przystopują, żeby im się jeszcze bardziej "piennosc" nie zmniejszyła.
A to co wyprawia ta wysokopienna na działce, to co wyprawia wieczorem (bo oczywiście najlepiej się szaleje w mieszkaniu po godz. 23), to co wyprawia w nocy w łóżku, to jet nie do opisania :crazyeye: :crazyeye: no, no ....dawaj AMIGA trochę szczegółów:evil_lol:, oprócz tego że Cie wypycha z łóżka :diabloti:

Posted

Ona się chce zamienić w mój szaliczek (dość wagowo przytłaczający), myje mi uszy i to calkiem dokładnie, a co najlepsze, zabiera sie do mycia mi nosa i to do samego środeczka :mad:

Posted

Dzwoniła do mnie byla wlaścicielka Erny, że jednak potwierdza swoją decyzję rezygnacji z sunieczki.

Nasza wieeelka mala jest więc na 100% do wzięcia

Posted

Byłam dzisiaj z "maleństwem" u weta,żeby popytać co i jak z następnymi szczepieniami (gównie p-ko wściekliźnie)
Wetka byla zdziwiona, że mała ma 3 miesiące z kawałkiem, bo ma jeszcze wszystkie mleczne ząbki, a dolne wyglądają jakby się dopiero wyrzynały. Już się nie dziwie, dlaczego ona tak zapamiętale wszystko gryzie.
Tak w ogóle to nasze maleństwo waży 13 kg :crazyeye: i u wetki nie chcialo mi zejść z rączek :loveu:

Posted

a nie wygląda na 13 kg. Ja tez się cieszę, że mała nie wróciła do włascicielki. Ciut podejrzana sie wydawała ta sytuacja. Mała jest przecudna. Amiga jestes the best , że wzięłaś małą na tymczas.

Posted

Jednak musimy szukać małej domku naszymi utartymi szlakami. Mialam nadzieję, że zechce ją zaadoptować pewna przemiła Rodzinka- moi sąsiedzi z działki. Ale rozsądnie porozważali wszystkie za i przeciw i jednak nie moga się teraz zdecydować. Nie ma ich w domu po kilkanaście godzin, a do pracy też jej za bardzo brać nie moga, bo mają za małe pomieszczenia i dodatkowo jest tam pelno środków chemicznych. A wiadomo, że Erna jako ta niszczarka zgryzie i dostanie się do wszystkiego.

Bardzo proszę więc o pomoc w ogłoszeniach, żeby dziewczynka trafiła do pewnego, odpowiedzialnego domku

Posted

Kochane "maleństwo" czuje sie coraz lepiej w domu i na dzialce.
Co robi z Bonusiem? Robi sobie z niego podusię :mad: A Bonuś się denerwuje, wscieka, a ona ma to w.................

I ze mnie też robi podusię, jakze mięciutką

Zapewnia sobie dostęp do internetu i to tv

Ochrzczoną uprzednio wersalkę zajmuje już prawie w całości

Ta zabaweczka też nalezała wcześniej do Amigi

Posted

A teraz mala skarga

Tak było

A tak jest

Mam nadzieję, ze ta mala istotka w kwiatku przeżyła nacisk naszego "maleństwa"

A tu coś specjalnego dla fanek dobkowych łapek

Nie wiem dlaczego wszystkie psy uwielbiają się wylegiwać na klapie od szamba

Posted

[quote name='AMIGA']
Nie wiem dlaczego wszystkie psy uwielbiają się wylegiwać na klapie od szamba
[/QUOTE]

kiedyś miałam teorię, że jest tam cieplej :lol: ale ją obaliłaś wiec teraz mam teorię, że tam im fajnie waniajet :roflt:

aaahahaha no i nie mogę ze skargi :roflt: jakie sobie łoże znalazła

Posted

[quote name='malawaszka']kiedyś miałam teorię, że jest tam cieplej :lol: ale ją obaliłaś wiec teraz mam teorię, że tam im fajnie waniajet :roflt:

aaahahaha no i nie mogę ze skargi :roflt: jakie sobie łoże znalazła[/QUOTE]

Też tak myślę, że to o ten zapaszek chodzi.
A łoże godne damy
Karolinko, seria "łapkowa" jest u mnie dość pokaźna

Posted

[quote name='AMIGA']Też tak myślę, że to o ten zapaszek chodzi.
A łoże godne damy
Karolinko, seria "łapkowa" jest u mnie dość pokaźna[/QUOTE]
Lapcie,lapcie!!Pani Olu ja chce lapcie!!!!:)

Posted

[quote name='Asior']ojtam ojtam, pare kwiatków, które lada chwila i tak by zwiędły... :eviltong:
Amiguś, czy to wielkie bydlątko w ogóle je tą karmę nową?? tak samo myślę, ale wiesz co Oleńka ja Ci chyba napisze na maila co potrafią zwierzaki, które bierze się na tymczas od Asiora:evil_lol:. Twoje straty to 'pikus' w porównaniu z tym co ja zaliczyłam:diabloti: