AMIGA Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Nutusia napisał(a):Zdecydowanie wysokopienny, bo niskopienne z DT u Amigi cały wieczór... szaleją i ani im w głowie spanie! :) Nutusiu niech te niskopienne się trochę przystopują, żeby im się jeszcze bardziej "piennosc" nie zmniejszyła. A to co wyprawia ta wysokopienna na działce, to co wyprawia wieczorem (bo oczywiście najlepiej się szaleje w mieszkaniu po godz. 23), to co wyprawia w nocy w łóżku, to jet nie do opisania :crazyeye: Quote
marysia55 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='AMIGA']Nutusiu niech te niskopienne się trochę przystopują, żeby im się jeszcze bardziej "piennosc" nie zmniejszyła. A to co wyprawia ta wysokopienna na działce, to co wyprawia wieczorem (bo oczywiście najlepiej się szaleje w mieszkaniu po godz. 23), to co wyprawia w nocy w łóżku, to jet nie do opisania :crazyeye: :crazyeye: no, no ....dawaj AMIGA trochę szczegółów:evil_lol:, oprócz tego że Cie wypycha z łóżka :diabloti: Quote
AMIGA Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Ona się chce zamienić w mój szaliczek (dość wagowo przytłaczający), myje mi uszy i to calkiem dokładnie, a co najlepsze, zabiera sie do mycia mi nosa i to do samego środeczka :mad: Quote
Nutusia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Czystość przede wszystkim - higienistka! :) Quote
AMIGA Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Dzwoniła do mnie byla wlaścicielka Erny, że jednak potwierdza swoją decyzję rezygnacji z sunieczki. Nasza wieeelka mala jest więc na 100% do wzięcia Quote
AMIGA Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Byłam dzisiaj z "maleństwem" u weta,żeby popytać co i jak z następnymi szczepieniami (gównie p-ko wściekliźnie) Wetka byla zdziwiona, że mała ma 3 miesiące z kawałkiem, bo ma jeszcze wszystkie mleczne ząbki, a dolne wyglądają jakby się dopiero wyrzynały. Już się nie dziwie, dlaczego ona tak zapamiętale wszystko gryzie. Tak w ogóle to nasze maleństwo waży 13 kg :crazyeye: i u wetki nie chcialo mi zejść z rączek :loveu: Quote
Nutusia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 13 kg?!?!?!? O matko, wysokopienność jednak swoje musi ważyć :) Quote
DoPi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 a nie wygląda na 13 kg. Ja tez się cieszę, że mała nie wróciła do włascicielki. Ciut podejrzana sie wydawała ta sytuacja. Mała jest przecudna. Amiga jestes the best , że wzięłaś małą na tymczas. Quote
AMIGA Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Jednak musimy szukać małej domku naszymi utartymi szlakami. Mialam nadzieję, że zechce ją zaadoptować pewna przemiła Rodzinka- moi sąsiedzi z działki. Ale rozsądnie porozważali wszystkie za i przeciw i jednak nie moga się teraz zdecydować. Nie ma ich w domu po kilkanaście godzin, a do pracy też jej za bardzo brać nie moga, bo mają za małe pomieszczenia i dodatkowo jest tam pelno środków chemicznych. A wiadomo, że Erna jako ta niszczarka zgryzie i dostanie się do wszystkiego. Bardzo proszę więc o pomoc w ogłoszeniach, żeby dziewczynka trafiła do pewnego, odpowiedzialnego domku Quote
BIANKA1 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 No szkoda bardzo , że tak to sie ułożyło . U córki nowy nabytek tez wcina wszystko jak leci ,a leje jak polewaczka .Bardzo szkoda , ale cóż , stało sie . Quote
Irek Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jako nowicjusz na forum: witam wszystkich. Amiga - mam parę pytań. W jaki sposób możemy się skontaktować PM ? Quote
AMIGA Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Irek']Jako nowicjusz na forum: witam wszystkich. Amiga - mam parę pytań. W jaki sposób możemy się skontaktować PM ? Proszę o maila na [email protected] albo o tel. 697966551 Quote
AMIGA Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Kochane "maleństwo" czuje sie coraz lepiej w domu i na dzialce. Co robi z Bonusiem? Robi sobie z niego podusię :mad: A Bonuś się denerwuje, wscieka, a ona ma to w................. I ze mnie też robi podusię, jakze mięciutką Zapewnia sobie dostęp do internetu i to tv Ochrzczoną uprzednio wersalkę zajmuje już prawie w całości Ta zabaweczka też nalezała wcześniej do Amigi Quote
karusiap Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 stopki stopki,najpiekniejsze stopeczki:) Quote
AMIGA Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 A teraz mala skarga Tak było A tak jest Mam nadzieję, ze ta mala istotka w kwiatku przeżyła nacisk naszego "maleństwa" A tu coś specjalnego dla fanek dobkowych łapek Nie wiem dlaczego wszystkie psy uwielbiają się wylegiwać na klapie od szamba Quote
malawaszka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='AMIGA'] Nie wiem dlaczego wszystkie psy uwielbiają się wylegiwać na klapie od szamba [/QUOTE] kiedyś miałam teorię, że jest tam cieplej :lol: ale ją obaliłaś wiec teraz mam teorię, że tam im fajnie waniajet :roflt: aaahahaha no i nie mogę ze skargi :roflt: jakie sobie łoże znalazła Quote
karusiap Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='AMIGA'] A tu coś specjalnego dla fanek dobkowych łapek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='malawaszka']kiedyś miałam teorię, że jest tam cieplej :lol: ale ją obaliłaś wiec teraz mam teorię, że tam im fajnie waniajet :roflt: aaahahaha no i nie mogę ze skargi :roflt: jakie sobie łoże znalazła[/QUOTE] Też tak myślę, że to o ten zapaszek chodzi. A łoże godne damy Karolinko, seria "łapkowa" jest u mnie dość pokaźna Quote
BIANKA1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Oj , nie narzekaj . Pare połamanych kwiatków :evil_lol: Roki jak był mały , to mi powyrywał wszystkie iglaki z korzeniami , i poprzynosił do domu :roll::evil_lol: Quote
Asior Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 ojtam ojtam, pare kwiatków, które lada chwila i tak by zwiędły... :eviltong: Amiguś, czy to wielkie bydlątko w ogóle je tą karmę nową?? Quote
AMIGA Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Je? To słabo powiedziane. Ona to pochłania jak odkurzacz Quote
karusiap Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='AMIGA']Też tak myślę, że to o ten zapaszek chodzi. A łoże godne damy Karolinko, seria "łapkowa" jest u mnie dość pokaźna[/QUOTE] Lapcie,lapcie!!Pani Olu ja chce lapcie!!!!:) Quote
marysia55 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Asior']ojtam ojtam, pare kwiatków, które lada chwila i tak by zwiędły... :eviltong: Amiguś, czy to wielkie bydlątko w ogóle je tą karmę nową?? tak samo myślę, ale wiesz co Oleńka ja Ci chyba napisze na maila co potrafią zwierzaki, które bierze się na tymczas od Asiora:evil_lol:. Twoje straty to 'pikus' w porównaniu z tym co ja zaliczyłam:diabloti: Quote
Recommended Posts