Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marysia55']tak samo myślę, ale wiesz co Oleńka ja Ci chyba napisze na maila co potrafią zwierzaki, które bierze się na tymczas od Asiora:evil_lol:. Twoje straty to 'pikus' w porównaniu z tym co ja zaliczyłam:diabloti:[/QUOTE]

oszzzz Ty... i Ty Brutusie????

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']tak samo myślę, ale wiesz co Oleńka ja Ci chyba napisze na maila co potrafią zwierzaki, które bierze się na tymczas od Asiora:evil_lol:. Twoje straty to 'pikus' w porównaniu z tym co ja zaliczyłam:diabloti:

Czekam, czekam na wszelkie informacje, żebym mogła się przygotować odpowiednio. Bo widzę, ze Asior zagięła sobie parol na mnie i mojego biednego Bonusia:mad::cool3:

Nakolankowe maleństwo

Karolinko - nie wiem ktore lapsko jest które :lol:

Posted

A w tle sliczne puszki z piwa. Ale to nie dla konsumpcji głównie, tylko trzeba je opróżnić żeby na wiosne mieć straszaki dla kretów :evil_lol:
A tu jeszcze jedna specjalna dedykacja dla karusip

Posted

[quote name='AMIGA']A w tle sliczne puszki z piwa. Ale to nie dla konsumpcji głównie, tylko trzeba je opróżnić żeby na wiosne mieć straszaki dla kretów :evil_lol:
A tu jeszcze jedna specjalna dedykacja dla karusip

:*:*:*:):):)

Posted

Biedne ziemowity... :) Ona nie jest żadna Erna, tylko... Calineczka, co w kwiatkach mieszkała! :) I zacznijcie ją ogłaszać, bo aż żal, że przyszły właściciel traci te piękne chwile z jej dzieciństwa :) Nie mówiąc o tym, że Asior z pewnością ma coś "w zanadrzu" :)

Posted

No własnie - święte słowa Nutusiu. A co do imienia, to ja ją wolam jednak ETNA, bo Erna jakoś strasznie twardo i ciężko mi brzmi. Zresztą nie tylko ja mam takie odczucia.
Czy ktos mi może pomóc w odnalezieniu bazarku ogloszeniowego?
Bo jakoś nikt się mi nie zaofiarowal z pomocą w oglaszaniu małej. Ja nie mam w tym wprawy i każde ogloszenie zajmuje mi tony czasu. A ona powinna jak najszybciej już się "rozbijać" w swoim nowym domku. A dodatkowo jż ze strachem myślę co będzie jak do Wszystkich Świętych mała nie znajdzie domu. Ja muszę jechać do rodziny do Rzeszowa do malutkiego mieszkanka w bloku, gdzie absolutnie z trzema psami w tym z jednym brykającym jak pijany zajac żrebiątkiem się nie pomieścimy

Posted

Ha i ja widziałam zniszczenia naocznie. Pani Amiga raczej ogródka to sobie nie zrobi na tej działce. Zwłaszcza jak psia Amiga sie będzie bawić z Etną. Rzadne rosliny tego nie przetrwają.
Amiga jakbyś wyjeżdżała, to ja mogie zamieszkac u Ciebie we Wszystkich Świętych i powychodzić z Sunią. Tylko nie wiem co Bartek na to hihi:evil_lol:

Posted

[quote name='DoPi']Ha i ja widziałam zniszczenia naocznie. Pani Amiga raczej ogródka to sobie nie zrobi na tej działce. Zwłaszcza jak psia Amiga sie będzie bawić z Etną. Rzadne rosliny tego nie przetrwają.
Amiga jakbyś wyjeżdżała, to ja mogie zamieszkac u Ciebie we Wszystkich Świętych i powychodzić z Sunią. Tylko nie wiem co Bartek na to hihi:evil_lol:[/QUOTE]

Z sunią? A co z pozostalymi dwoma?
Jakby Ci się udalo przez te 3 dni "ustawić" Bartka na wzór Twojego Syna, to byłabym najszczęśliwszą osobą na świecie.
Pytanie tylko co Szantusia na to, że jej Pańcia znika z domu?

Nutusiu, też żałuję, ale Warszawa nam tak troszeczkę nie po drodze

Posted

:glaszcze:No dobra, zostane z wszystkimi zwłaszcza z moim kochanym Bonusiem. A to, że Łukasz lubi zwierzaki nie zależy ode mnie. Zwłaszcza, że nie da się go "ustawić" , bo jest "przeciez dorosły" :eviltong:

Posted

[quote name='BIANKA1']Malutka jeszcze rozrabia u Amigi ? Myślałam , że już znalazła domek . Taka cudna kruszynka nie powinna długo czekać .:lol:[/QUOTE]

No niestety - mała 13 kg-mowa "kruszynka nie miala dotąd ogloszeń. A bez tego to ani rusz.

Malawaszko - wielkie dzięki

Posted

[quote name='AMIGA']No niestety - mała 13 kg-mowa "kruszynka nie miala dotąd ogloszeń. A bez tego to ani rusz.

Malawaszko - wielkie dzięki[/QUOTE]
Co to jest 13 kg.Roki w najlepszych latach ważył 54 :evil_lol: Teraz na stare lata jest na diecie . Strasznie to przeżywa. Cały czas jest głodny :razz: Dajesz jej wapno i witaminki ?Takie szybko rosnące bydlątka musza jeść właściwą karmę i witaminki Jak Roki był mały , to w trakcie jedzenia co jakiś wkładałam mu dłoń do miski , albo zabierałam z przed nosa pełną jeszcze miskę . Dzięki temu nigdy nie było problemów gdy ktoś zbliżał się do michy . Wnuczek mógł bez problemu macać go podczas jedzenia , koty też mogły jeść z jego michy .I po znajomości często chodziliśmy do weta , który go badał i i oglądał . Nigdy nie warknął na weta . Bez kagańca można mu wszystko zrobić .

Posted

Ona jak narazie pozwala sobie zabierać jedzenie, smaczki też.
U weta strasznie się bala ale ani nie warknęła, za to jak miałam ją ściągnąć ze stołu to się do mnie przykleila jak niemowlaczek. Dostaje karmę dla szczeniaków ARION, więc jest w tym chyba odpowiednia dawka witamin a dodatkowo co jakiś czas do gotowanego jedzonka jej dokładam Can-Vit.
Staram się na spacerach podchodzić do wszystkich moich sąsiadów z bloku, żeby ją witali i żeby ona się mogła z nimi witać. Natomiast widzę, że ona sie boi takich nietypowych rzeczy typu wiaderko dozorczyni, czy trzaśnięcie drzwi samochodu.