Asior Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Amigus, a dało by się podesłać im naszą umowę ktoz-owska??? Bo ona "wisi" na naszym stanie... Nie spisywaliśmy umowy na DT żeby nie było potrzeba pisać pisma o jakieś dofinansowanie w razie gdyby było potrzeba.. Suknia tak jak by była pod naszą opieką.. Quote
AMIGA Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Asior napisał(a):Amigus, a dało by się podesłać im naszą umowę ktoz-owska??? Bo ona "wisi" na naszym stanie... Nie spisywaliśmy umowy na DT żeby nie było potrzeba pisać pisma o jakieś dofinansowanie w razie gdyby było potrzeba.. Suknia tak jak by była pod naszą opieką.. Jak mi podrzucisz, bo ja nie mam takiej, to by się dalo napewno. Po drugie - zostało jeszcze mniej więcej pół worka karmy dla szczeniaków - komus sie pewnie przyda Quote
Asior Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 oj tak :) przyda się na pewno.. właśnie dawałam DoPi od nas karmę szczeniakową... ale wciąż przychodzą ludzie a nie mieliśmy do tej pory juniorowej karmy Quote
weszka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Jeśli do tego pięknego ogródka są fajni ludzie to koniczek nie mógł lepiej trafić :) Quote
Nutusia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 No... wygląda na zadowoloną! Może dlatego, że z nią Amigo... w piłę nie grałaś! :) Fajnie jej się trafiło i oby tak dalej. I żarty żartami, ale Bonusiowi rzeczywiście potrzebny jest spokój i trochę własnej Pańci na wyłączność... Quote
AMIGA Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Robiłam porządki w aparacie fotograficznym i odkrylam jeszcze parę wieeeelkich łapsk (to na pżegnanie dla karusip) Hej małyyyyyyyy rusz się trochę Zmieścimy się razem? Quote
AMIGA Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 A teraz się pochwalę, że parę dni temu dostałam maila od Państwa Etny = Miby ze zdjęciami Teraz wstawiam na razie tylko tekst, a ze zdjęciami się moze jutro pojawię "Miba po chwilowym stresie związanym ze zmianą rodziny szybko stałą się sobą. To jest rzeczywiście wulkan energii, jak się rozkręci w zabawie staje się nie do powstrzymania (Jest w tym przesłodka). Uwielbia zabawy w ogródku i na łące, gdzie może się wybiegać do woli (a na łąkę wychodzi ładnie na smyczy). Poznała całą rodzinę(niestety starszego syna dopiero na święta), wszystkich sąsiadów i ma już po sąsiedzku przyjaciela Labradora. Synom Miba bardzo się podoba, młodszego przywitała tak, jakby wiedziała, że to rodzina. A starszemu musimy na bieżąco posyłac zdęcia, filmy i urządzać sesje wideo na skype. Mamy tylko jeden problem, Miba chce być stale z nami, nie spuszcza z nas oczu, chodzi za nami jak cień, więc jak na razie zabieramy ją wszędzie ze sobą. Pozdrawiamy i posyłamy parę fotek" Quote
karusiap Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Łapcie, łapusie,podusie:loveu::loveu::loveu: Super wiesci:)ale kurcze trzeba by ja bylo przyzwyczajac pomalu do samotnego zostawania,bo moze byc kiedys duzy problem.... Quote
AMIGA Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Właśnie im to napisałam,żeby powoli ją zostawiali na momencik i za każdym razem nagradzali ją jak nie szczeka., I odpisali mi, że wlaśnie tak robią Quote
Nutusia Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Serce rośnie jak się takie wieści czyta! Quote
marysia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 to że nie piszę nie znaczy, że mnie tu nie ma i że nie czytam :) Quote
AMIGA Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Skoro widzę, że Etna = Miba ma nadal fanki, to specjalnie dla nich sesja zdjęciowa Na spacerku Jakieś dwa duchy mnie pilnują Quote
AMIGA Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 cd W pięknych okolicznościach jesiennej przyrody No gdzie ta bramka? No gdzieee? Uwagaaaaaaaaaaa pędzęęęęęęę Quote
AMIGA Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Pograsz ze mną? Skoro nie ma drużyny piłkarskiej to ja sobie inaczej poradzę z tą piłką Quote
AMIGA Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 A będzie jakaś nastęopna pileczka? Bo z tej to już hmmmmmmmmmmmmm niewiele zostalo A po szaleństwach trzeba trochę poemablowac Pana Quote
AMIGA Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Ufffffffffffff ale się zmęczylam A tu jest odpowiedź na moją propozycję uczenia Miby zostawania samej w domku "Jak tylko będą jakieś nowe i ciekawe zdjęcia to nie omieszkamy posłać załączając dopiski o tym, jak się rozwija i psoci. A z dzisiejszego dnia byłyby wspaniałe. To co ona wyprawiała na łące ze wspomnianym labradorem nawet sie nie da opisać. Ale nie wzieliśmy aparatu. Co do nauki zostawania w domu, to robimy dokładnie tak, jak Pani proponuje i chyba przyniesie to efekty. Pozdrawiamy wszyscy." Quote
Nutusia Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Jejciu, jaka ona cudna! I wiesz co, Amigo... jakby tak przymrużyć oczy i czarne na rude zamienić, wypisz-wymaluj Krecha! :) Widocznie już takie są te Twoje tymczasy (szczególnie jeśli chodzi o szybkość w biegach, niszczenie piłek i... emablowanie Państwa!) :) Quote
AMIGA Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 No przeciż wiadomo,że to jamnik po solarium i po kuracji drożdżowej :-) Quote
marysia55 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 AMIGA napisał(a):No przeciż wiadomo,że to jamnik po solarium i po kuracji drożdżowej :-) o ile dobrze pamiętam to jest 'jamnik wysokopienny' :) Quote
irenaka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 marysia55 napisał(a):o ile dobrze pamiętam to jest 'jamnik wysokopienny' :) Amiga udaje, że o tym nie pamięta:evil_lol:. Quote
AMIGA Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Pamięta, pamięta i chyba musi wreszcie zmienić tytuł wątku Quote
2411magdalenka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 rewelacyjny domek, wspaniała rodzina! Gratuluje Ciotki! Quote
Evelka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Domek faktycznie wyjątkowy, a Panienka widać, że szczęśliwa:multi: Gratuluję AMIGA takiej cudownej adopcji:) Quote
AMIGA Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Dzięki wielkie, ale to nie tylko moja zasluga Quote
Recommended Posts