enia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ja tez poprosze plakat, on bedzie do rozwieszenia publicznie tak? Quote
evita. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 [quote name='enia']ja tez poprosze plakat, on bedzie do rozwieszenia publicznie tak? Upublicznianie plakatu jak najbardziuej wskazane :lol: Plakat z namiarami na Emir Plakat do uzupełnienia(w puste miejsca można wpisać swój nr tel i e-mail) Ulotki do uzupełnienia("plakat" w formie mniejszych ulotek. Po wpisaniu namiarów na siebie można je wrzucać np. do skrzynek pocztowych, zostawiać w sklepach zoologicznych, lecznicach itp.) Quote
kasiaprodex Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='evita.']Upublicznianie plakatu jak najbardziuej wskazane :lol: Plakat z namiarami na Emir Plakat do uzupełnienia(w puste miejsca można wpisać swój nr tel i e-mail) Ulotki do uzupełnienia("plakat" w formie mniejszych ulotek. Po wpisaniu namiarów na siebie można je wrzucać np. do skrzynek pocztowych, zostawiać w sklepach zoologicznych, lecznicach itp.) czy wyslałas do Emir i czy ona zaakceptowała? Quote
evita. Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 kasiaprodex napisał(a):czy wyslałas do Emir i czy ona zaakceptowała? Tak, wszystko jest już po akceptacji :lol: . Quote
enia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 domków ok. 300 potrzeba! lub przytułek tymczasowy zakładamy! Quote
Kar0la Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jak dzisiaj trafię w totka ;) to przytułek zakładam od razu Quote
paros Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 I ja zagrałam a Totka!!! :lol: Gdybym wygrała.......:evil_lol: Mogę porozgłaszać plakaciki o domki, ale potrzebuję zdjęć piesków, może piesków Emir, dla których możnaby znaleźć domki już. Teraz okres wakacyjny...... ale jak ktoś zobaczy, że piesek podobny do jego nieżyjącego szuka domu to szybciej przygarnie sierotkę!!!:razz: Quote
Aligator Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 potrzeba mnóstwo domków i ludzi do pomocy. To ważna sprawa, dlatego podnoszę do góry....:multi: Quote
kahoona Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 sorry, nie było nas przez moment bo komp sie wysypał nawet jesli tak nie wyglada to sprawy posuwają się do przodu wczoraj była w schronie w Krzyczkach kontrola z Urzędu w Nasielsku wszystko wygląda ok - przynajmniej tyle dobrze dzięki za akcję plakatową ładujcie akumulatory, bo niedługo wszyscy się mocno spocimy bardziej szczegółowe info na privie lub mój tel. 0-609 036 046 K. Quote
Aligator Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Przynajmniej jest dobrze, że wyglada dobrze. Sprawa jest ważna.... więc podnoszę w górę :multi: Quote
enia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 wiecie te kontorle teraz są powrzechne, jak byłam w węgrowskim schronie to mówili że po akcji w Krzyczkach też mieli kontrole weta pow. i wszystkich świętych! Quote
Irkowa Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 wiecie te kontorle teraz są powrzechne, jak byłam w węgrowskim schronie to mówili że po akcji w Krzyczkach też mieli kontrole weta pow. i wszystkich świętych! __________________ Józefow koło Legionowa - równiez Quote
ARKA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 enia napisał(a):wiecie te kontorle teraz są powrzechne, jak byłam w węgrowskim schronie to mówili że po akcji w Krzyczkach też mieli kontrole weta pow. i wszystkich świętych! Tyle ze te kontrole powszechne NIC nie daja. Przyjda posprawdzaja 'ksiegi weterynaryjne' -wpisy szczepieni p/ wciekliznie,eutanazje. Zapytaja kierownika jaki jest stan psow-nawet sami nie policza- zanotuja i pojda. Nie maja zadnych danych z jakich gmin i ile psow przybywa i w ogole, do takiego schroniska. Sprawdza ewentulanie czy z bakutilem umowa podpsiana ale juz nie beda mieli mozliwosci weryfikacji,czy bakutil zabiera tyle zwlok ile jest naprawde czy tez mniej. I biznes hadlu psimi zwlokami rozkwita!! Takie to sa kontrole weterynaryjne. Gdyby byly inne, to juz po pierwszym polroczu dzialalnosci komercyjnego schronu wykryli by, ze psy masowo padaja lub sa usmiercane, a tak dzialalnosc mordercza, przestepstwo gospodarcze, latami sie rozwija. Quote
Izabella Hossa Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 I nadal schronisko w Krzyczkach działa , jedynie Gminy w których bywają ludzie o dobrycvh sercach- wycofały się z tej mordowni. Jednak większa część Gmin chce mieć problem z głowy i to nie ma znaczenia kto i w jaki sposób "usunie" psy z ulicy. Quote
kahoona Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 w piątek prokurator i policja wykopywały nastepne psy nie wiadomo czy to koniec jutro będzie wiadomo coś więcej Quote
evita. Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 aldonda napisał(a):I nadal schronisko w Krzyczkach działa , jedynie Gminy w których bywają ludzie o dobrycvh sercach- wycofały się z tej mordowni. Jednak większa część Gmin chce mieć problem z głowy i to nie ma znaczenia kto i w jaki sposób "usunie" psy z ulicy. Aldonda- gminy, które wycofały się z odwożenia psów do Krzyczek nie zrobiły tego niestety z dobrego serca, ale pod presją mediów i opini publicznej. W rzeczywistości marzą o tym żeby sprawa trochę przycichła i Krzyczki znowu stały sie prostą i tanią metodą rozwiązywania problemu bezdomnych psów. Dlatego moja prośba- dzwońcie do swoich gmin, które odwoziły psy do Krzyczek, pytajcie, przypominajcie- ta sprawa nie może ucichnąć. Nie dopuśćmy do "reaktywacji" tej mordowni. Quote
enia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Boże znowu działają??????!!!!!!!! w glowie sie nie mieści.......:-(:-(:-( Quote
Izabella Hossa Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 evita ja to wiem, jednak mam nadzieję, że choć w jednej Gminie- urzędnicy są ludźmi. Quote
Ksera Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 kahoona napisał(a):w piątek prokurator i policja wykopywały nastepne psy nie wiadomo czy to koniec jutro będzie wiadomo coś więcej Czy coś wiadomo? :roll: My się już postaramy, żeby sprawa nie ucichła :angryy: . Quote
Recommended Posts