Jump to content
Dogomania

>>>KRZYCZKI-obóz śmierci dla psów-WIELKI SUKCES- zapadł precedensowy wyrok !!!<<<

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='enia']ja tez poprosze plakat, on bedzie do rozwieszenia publicznie tak?
Upublicznianie plakatu jak najbardziuej wskazane :lol:

Plakat z namiarami na Emir

Plakat do uzupełnienia(w puste miejsca można wpisać swój nr tel i e-mail)

Ulotki do uzupełnienia("plakat" w formie mniejszych ulotek. Po wpisaniu namiarów na siebie można je wrzucać np. do skrzynek pocztowych, zostawiać w sklepach zoologicznych, lecznicach itp.)

Posted

[quote name='evita.']Upublicznianie plakatu jak najbardziuej wskazane :lol:

Plakat z namiarami na Emir

Plakat do uzupełnienia(w puste miejsca można wpisać swój nr tel i e-mail)

Ulotki do uzupełnienia("plakat" w formie mniejszych ulotek. Po wpisaniu namiarów na siebie można je wrzucać np. do skrzynek pocztowych, zostawiać w sklepach zoologicznych, lecznicach itp.)

czy wyslałas do Emir i czy ona zaakceptowała?

Posted

I ja zagrałam a Totka!!! :lol: Gdybym wygrała.......:evil_lol:

Mogę porozgłaszać plakaciki o domki, ale potrzebuję zdjęć piesków, może piesków Emir, dla których możnaby znaleźć domki już. Teraz okres wakacyjny...... ale jak ktoś zobaczy, że piesek podobny do jego nieżyjącego szuka domu to szybciej przygarnie sierotkę!!!:razz:

Posted

sorry, nie było nas przez moment bo komp sie wysypał

nawet jesli tak nie wyglada to sprawy posuwają się do przodu

wczoraj była w schronie w Krzyczkach kontrola z Urzędu w Nasielsku

wszystko wygląda ok - przynajmniej tyle dobrze

dzięki za akcję plakatową
ładujcie akumulatory, bo niedługo wszyscy się mocno spocimy
bardziej szczegółowe info na privie lub mój tel. 0-609 036 046
K.

Posted

wiecie te kontorle teraz są powrzechne, jak byłam w węgrowskim schronie to mówili że po akcji w Krzyczkach też mieli kontrole weta pow. i wszystkich świętych!

Posted

wiecie te kontorle teraz są powrzechne, jak byłam w węgrowskim schronie to mówili że po akcji w Krzyczkach też mieli kontrole weta pow. i wszystkich świętych!

Józefow koło Legionowa - równiez

Posted

enia napisał(a):

Tyle ze te kontrole powszechne NIC nie daja. Przyjda posprawdzaja 'ksiegi weterynaryjne' -wpisy szczepieni p/ wciekliznie,eutanazje. Zapytaja kierownika jaki jest stan psow-nawet sami nie policza- zanotuja i pojda.

Nie maja zadnych danych z jakich gmin i ile psow przybywa i w ogole, do takiego schroniska.

Sprawdza ewentulanie czy z bakutilem umowa podpsiana ale juz nie beda mieli mozliwosci weryfikacji,czy bakutil zabiera tyle zwlok ile jest naprawde czy tez mniej.
I biznes hadlu psimi zwlokami rozkwita!!

Takie to sa kontrole weterynaryjne. Gdyby byly inne, to juz po pierwszym polroczu dzialalnosci komercyjnego schronu wykryli by, ze psy masowo padaja lub sa usmiercane, a tak dzialalnosc mordercza, przestepstwo gospodarcze, latami sie rozwija.

Posted

I nadal schronisko w Krzyczkach działa , jedynie Gminy w których bywają ludzie o dobrycvh sercach- wycofały się z tej mordowni. Jednak większa część Gmin chce mieć problem z głowy i to nie ma znaczenia kto i w jaki sposób "usunie" psy z ulicy.

Posted

aldonda napisał(a):
I nadal schronisko w Krzyczkach działa , jedynie Gminy w których bywają ludzie o dobrycvh sercach- wycofały się z tej mordowni. Jednak większa część Gmin chce mieć problem z głowy i to nie ma znaczenia kto i w jaki sposób "usunie" psy z ulicy.

Aldonda- gminy, które wycofały się z odwożenia psów do Krzyczek nie zrobiły tego niestety z dobrego serca, ale pod presją mediów i opini publicznej. W rzeczywistości marzą o tym żeby sprawa trochę przycichła i Krzyczki znowu stały sie prostą i tanią metodą rozwiązywania problemu bezdomnych psów. Dlatego moja prośba- dzwońcie do swoich gmin, które odwoziły psy do Krzyczek, pytajcie, przypominajcie- ta sprawa nie może ucichnąć. Nie dopuśćmy do "reaktywacji" tej mordowni.

Posted

kahoona napisał(a):
w piątek prokurator i policja wykopywały nastepne psy
nie wiadomo czy to koniec
jutro będzie wiadomo coś więcej

Czy coś wiadomo? :roll:
My się już postaramy, żeby sprawa nie ucichła :angryy: .