Malwi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Andzike napisał(a):Dzięki Sziszy, wszechobecnej Madallenie, Adze35 i Kasi Julka jest właśnie w drodze do DS :) Państwo byli u mnie, poznali Julkę i zakochali się od pierwszego wejrzenia, chociaż Julka niespecjalnie to ułatwiała :) Hmm.... Julkę tymczasowalam całą godzinę - zdecydowanie lepiej tak niż przyzwyczaić się tak jak do Sziszy po dwóch tygodniach ;) nie no .... ja rozumiem tydzień tymczasu .. ale godzine ? tego już chyba nikt nie pobije :P to już LIJO vel Fado byl u mnie dluzej :P Quote
Andzike Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Malwi napisał(a):nie no .... ja rozumiem tydzień tymczasu .. ale godzine ? tego już chyba nikt nie pobije :P to już LIJO vel Fado byl u mnie dluzej :P Wiesz, to byla zorganizowana dograna akcja, więc w sumie moje mieszkanie było tylko punktem przerzutowym :P najważniejsze, że między Julką a Pańciostwem zaiskrzyło :) A Pańciostwo z Cmentarza... :D Quote
leni356 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Rekord pobiła Madallena, suczkę z Tomaszowa wyadoptowała w drodze do Wwy, ja na szybko robiłam wizytę, a sunia nawet nie dotarła do dt :) Quote
Malwi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 u mnie Lijo czekał na Przyjazd Pańciostwa ze szczecina ... jakieś 4 godziny o ile dobrze liczę :P a jak tam jej szwy ? bo slyszalam ze małpa narozrabiała :mad: Quote
Andzike Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Malwi napisał(a):u mnie Lijo czekał na Przyjazd Pańciostwa ze szczecina ... jakieś 4 godziny o ile dobrze liczę :P a jak tam jej szwy ? bo slyszalam ze małpa narozrabiała :mad: Mając takie wzorce mam do czego dążyć :) Narozrabiała skubana, trochę jej się to sączyło, Pańciostwo jutro udadzą się do weta celem obejrzenia czy aby wszystko ok z ich pieszczotką ;) I jeszcze Gaja dziś poszla do domku, przy moim małym udziale :D :D :D Dobry dzień dla piesków :) Quote
Malwi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 nie no to my od Ciebie musimy sie uczyc :P nie pamietam ile czasu Kita byla u Madalleny , muszę sprawdzić dokladniej ... Quote
Andzike Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Słuchajcie zakochałam się... Szisza z długimi kudełkami i jeszcze z jajkami... http://www.dogomania.pl/threads/194035-Miki-cudny-m%C5%82ody-kud%C5%82acz-szuka-kochaj%C4%85cego-domu! Quote
Malwi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 n to bierz na DT :P za jednym zamachem pojdą trzy ;p;p Quote
Andzike Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Malwi napisał(a):n to bierz na DT :P za jednym zamachem pojdą trzy ;p;p leni356 napisał(a):Jajka masz jako bonus :D Ale dowcipnisie... ;) wziełabym, ale coś mam dostać w niedzielę z Bialej Podlaskiej ... On pójdzie prosto z ogłoszeń... ktoś chętny do zrobienia? Napisałam już do Akrum :) Quote
Akrum Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 hehe, się udało tej suni z Klembowa :) To jak laleczka z Białej Podlaskiej pójdzie do szybkiej adopcji (skoro tak krótko tymczasowicze u Ciebie siedzą :P), to może kolejną wieźmiesz do siebie Franie, która jeszcze do wczoraj była uważana za Frania z jajkami ;), ona taka malutka jest, już trochę w przytulisku w Dopiewie siedzi... Quote
jambi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Andzike']Słuchajcie zakochałam się... Szisza z długimi kudełkami i jeszcze z jajkami... http://www.dogomania.pl/threads/194035-Miki-cudny-m%C5%82ody-kud%C5%82acz-szuka-kochaj%C4%85cego-domu! ja Ci sie nie dziwię! piękny jest! :) Quote
Andzike Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Akrum napisał(a):hehe, się udało tej suni z Klembowa :) To jak laleczka z Białej Podlaskiej pójdzie do szybkiej adopcji (skoro tak krótko tymczasowicze u Ciebie siedzą :P), to może kolejną wieźmiesz do siebie Franie, która jeszcze do wczoraj była uważana za Frania z jajkami ;), ona taka malutka jest, już trochę w przytulisku w Dopiewie siedzi... Akrum, czytasz mi w myślach :D o Frani też myślałam ;) Quote
mshume Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Hehehe Ja chyba pobiję, wyadoptowałam Sisi z Tomaszowa, jak była w drodze do mnie. Mieszka sobie nieopodal, w Ursusie :)Malwi napisał(a):nie no .... ja rozumiem tydzień tymczasu .. ale godzine ? tego już chyba nikt nie pobije :P to już LIJO vel Fado byl u mnie dluzej :P Quote
Andzike Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 mshume napisał(a):Hehehe Ja chyba pobiję, wyadoptowałam Sisi z Tomaszowa, jak była w drodze do mnie. Mieszka sobie nieopodal, w Ursusie :) Cooo ??? Do Pana z cmentarza??? Quote
divia_gg Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Wiem, ze watek radosny jest, ale chcialam Wam pokazac od czego uratowalyscie kudlatego potwora. "Rewelacje" z wczorajszej - niezapowiedzianej - kontroli wielu osob, bioracych udzial we wczorajszej konferencji na temat tego przybytku. Uwaga drastyczne: http://img94.imageshack.us/img94/6840/1003345h.jpg A to link do wątku o tym schronie , możecie poczytać o dzisiejszej akcji: http://www.dogomania.pl/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odesz%C5%82a-za-TM-*-*-*-czy-inne-te%C5%BC-odejd%C4%85/page150 Tym bardziej dziekujemy Wam za uratowanie psiakow, a wlasciwie to juz stada calego :) Quote
E-S Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Andzike jak masz domki w spadku po Sziszy to pamiętasz o Idze? http://www.dogomania.pl/threads/186015-Kud%C5%82ate-sunie-szukamy-domku-dla-Igi to ta kudłaczka, która siedziała z Kropką i Ines w Krotoszynie. Quote
jambi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='E-S']Andzike jak masz domki w spadku po Sziszy to pamiętasz o Idze? http://www.dogomania.pl/threads/186015-Kud%C5%82ate-sunie-szukamy-domku-dla-Igi to ta kudłaczka, która siedziała z Kropką i Ines w Krotoszynie. a właśnie, przy okazji - ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA IGI! http://www.dogomania.pl/threads/193936-Spinki-amp-extra-bajer-na-szminkę-dla-igi-do-15.10-godz.16 Quote
Andzike Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='E-S']Andzike jak masz domki w spadku po Sziszy to pamiętasz o Idze? http://www.dogomania.pl/threads/186015-Kud%C5%82ate-sunie-szukamy-domku-dla-Igi to ta kudłaczka, która siedziała z Kropką i Ines w Krotoszynie. Pamiętam - ją też wysyłam "w pakiecie" ;) Quote
leni356 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Iga coś nie ma szczęścia do fajnego domku przez tą złamaną łapkę ludzie się wycofują :( A taka fajna z niej sunia, śliczna i słodziutka. Chociaż z innymi psami się dogaduje dobrze to czasami jest zazdrosna i szczypie je po tyłku.. chyba najlepiej by było gdyby znalazła domek jako jedynaczka-księżniczka Quote
AGA35 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 witam wszystkich i bardzo , bardzo dziękuję za pomoc i zaangażowanie się andzike i madalleny w adopcje julki .Nie było łatwo i nie obyło sie bez niespodzianek ale na szczęście my z sunią dotrałyśmy , zaiskrzyło i julka est w ds.:-) tutaj jula jeszcze u fryzjera ;-) a tu już w dt ( nie całą godzinke ) Quote
AGA35 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 jukla była bardzo niecierpliwą modelką i bała się aparatu więc i zdjęć nadających się do opublikowania jest nie wiele :-) Quote
jostel5 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Przyszłam sobie "po śladzie" od Andzike i jestem zachwycona!!!:) Sziszą i Julką oczywiście ;),ale też i tym,że tak EFEKTYWNIE ;) i z wielką miłością działacie,a psiaki tak szybko idą do domków stałych! Poza tym jestem przeszczęśliwa,że Andzike jakimś cudem dostrzegła bialski schron i chce nam pomóc! Zaraz zabieram się za wklejanie na naszym wątku fotek psiaków z B.P. TAKIEJ WSPANIAŁEJ WSPÓŁPRACY NIE MOŻNA ZAPRZEPAŚCIĆ!:) Quote
Andzike Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='jostel5']Przyszłam sobie "po śladzie" od Andzike i jestem zachwycona!!!:) Sziszą i Julką oczywiście ;),ale też i tym,że tak EFEKTYWNIE ;) i z wielką miłością działacie,a psiaki tak szybko idą do domków stałych! Poza tym jestem przeszczęśliwa,że Andzike jakimś cudem dostrzegła bialski schron i chce nam pomóc! Zaraz zabieram się za wklejanie na naszym wątku fotek psiaków z B.P. TAKIEJ WSPANIAŁEJ WSPÓŁPRACY NIE MOŻNA ZAPRZEPAŚCIĆ!:)[/QUOTE] To nie ja wypatrzyłam, tylko E-S, która też uwielbia szorściaki i podesłała mi wątek Sary ;) a ze banitka Madallena i tak będzie w weekend w schronie, więc transport aż się prosi, żeby nim coś przewieźć do Warszawy... ;) Mam nadzieję, że szybko uda nam się znaleźć domek dla kolejnego pieska :) Quote
Recommended Posts