jambi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Jezuuuu.... to czemu nie piszesz?! na kilku wątkach widziałam info, od rana latam po stronach "znaleziono" zdjęcia przeglądam, maile rozsyłam... :mdleje: super! szczęście że się znalazła!!! :) :) :) Quote
Andzike Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='jambi_']Jezuuuu.... to czemu nie piszesz?! na kilku wątkach widziałam info, od rana latam po stronach "znaleziono" zdjęcia przeglądam, maile rozsyłam... :mdleje: super! szczęście że się znalazła!!! :) :) :) A wystarczyło wejść na wątek powyżej... ;) ale skopiuje Ci :) LUSIA SIĘ ODNALAZŁA!!! Gówniara przeszła na drugie osiedle, po drodze pozostawiając gdzieś obróżkę. Ktoś wieczorem wpuścił ją do klatki, poszła na drugie piętro i wykrzyczała pod czyimiś drzwiami nocleg tańcząc oczywiście!!! Ludzie wzięli ją na noc i jak siostra dziewczyny, która dzwoniła miała wroćić ze szkoły chciały zająć się plakatami!!! Płakała przez całą noc, moja biedaczka.... Jest zestresowana, cała w łupieżu a włosy garściami jej wychodzą. Leży teraz na swoim posłaniu między poduszkami i odsypia stres.A ja idę zrywać całą masę plakatów. I zrobie wieczorem komiks. NA BANK!!!! DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC. DZIEKUJĘ ZA WIARĘ W TO, ŻE SIE ODNAJDZIE MAŁY UCIEKINIER. DZIĘKUJĘ! acha. gdzie można kupić jednego pustaka lub oponę? Quote
jambi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 no niby wystarczyło.... ;) grunt, że sie odnalazła :) a pustaka można kupić chyba nawet niedaleko na Bartyckiej, co do opony moge użyczyć mam 2 zbędne :grins: Quote
Andzike Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Pamiętacie tą ślicznotkę? ;) Jesteśmy w kontakcie z Państwem, tylko czasu brak,żeby napisać:( Milunia lada dzień będzie miała sterylizację, sprawa się nieco przesunęla, ze względu na zapalenie pęchęrza, ale już jest ok:) uff... U Sziszuni (no nie mogę, ale dla mnie to ona zawsze będzie Sziszą :D ) wszystko ok, Pańciostwo zakochani, ona zakochana, po prostu bajka :) Quote
jambi Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Andzike'] U Sziszuni (no nie mogę, ale dla mnie to ona zawsze będzie Sziszą :D ) wszystko ok, Pańciostwo zakochani, ona zakochana, po prostu bajka :) [/QUOTE] Fantastycznie!! :) :) :) Quote
Andzike Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Śnieżne spacery to żywioł Sziszy ;) Quote
Andzike Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Pamiętacie tą panienkę ? :D Spotkałyśmy się w niedzielę z Sziszunią w rocznicę naszego rozstania :) Oczywiście nawet mnie nie poznała :D :D :D Jest szczęśliwa ze swoją nową rodziną, ma tam jak pączek w maśle, hmmm... widać ;) Quote
Recommended Posts