Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jezuuuu.... to czemu nie piszesz?! na kilku wątkach widziałam info, od rana latam po stronach "znaleziono" zdjęcia przeglądam, maile rozsyłam... :mdleje:

super! szczęście że się znalazła!!! :) :) :)

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jambi_']Jezuuuu.... to czemu nie piszesz?! na kilku wątkach widziałam info, od rana latam po stronach "znaleziono" zdjęcia przeglądam, maile rozsyłam... :mdleje:

super! szczęście że się znalazła!!! :) :) :)

A wystarczyło wejść na wątek powyżej... ;)
ale skopiuje Ci :)

LUSIA SIĘ ODNALAZŁA!!!
Gówniara przeszła na drugie osiedle, po drodze pozostawiając gdzieś obróżkę. Ktoś wieczorem wpuścił ją do klatki, poszła na drugie piętro i wykrzyczała pod czyimiś drzwiami nocleg tańcząc oczywiście!!!
Ludzie wzięli ją na noc i jak siostra dziewczyny, która dzwoniła miała wroćić ze szkoły chciały zająć się plakatami!!!

Płakała przez całą noc, moja biedaczka.... Jest zestresowana, cała w łupieżu a włosy garściami jej wychodzą. Leży teraz na swoim posłaniu między poduszkami i odsypia stres.A ja idę zrywać całą masę plakatów. I zrobie wieczorem komiks. NA BANK!!!!

DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC. DZIEKUJĘ ZA WIARĘ W TO, ŻE SIE ODNAJDZIE MAŁY UCIEKINIER. DZIĘKUJĘ!

acha. gdzie można kupić jednego pustaka lub oponę?

Posted

no niby wystarczyło.... ;) grunt, że sie odnalazła :)

a pustaka można kupić chyba nawet niedaleko na Bartyckiej, co do opony moge użyczyć mam 2 zbędne :grins:

• 5 weeks later...
Posted

Pamiętacie tą ślicznotkę? ;) Jesteśmy w kontakcie z Państwem, tylko czasu brak,żeby napisać:( Milunia lada dzień będzie miała sterylizację, sprawa się nieco przesunęla, ze względu na zapalenie pęchęrza, ale już jest ok:) uff...

U Sziszuni (no nie mogę, ale dla mnie to ona zawsze będzie Sziszą :D ) wszystko ok, Pańciostwo zakochani, ona zakochana, po prostu bajka :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Andzike'] U Sziszuni (no nie mogę, ale dla mnie to ona zawsze będzie Sziszą :D ) wszystko ok, Pańciostwo zakochani, ona zakochana, po prostu bajka :) [/QUOTE]

Fantastycznie!! :) :) :)

• 9 months later...
Posted

Pamiętacie tą panienkę ? :D

Spotkałyśmy się w niedzielę z Sziszunią w rocznicę naszego rozstania :) Oczywiście nawet mnie nie poznała :D :D :D
Jest szczęśliwa ze swoją nową rodziną, ma tam jak pączek w maśle, hmmm... widać ;)