leni356 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Andzike napisał(a):No jak nic, zajaram... ;) To weź od razu trawke :mad: Nie pękaj Quote
Malwi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 trawka dobra rzecz na uspokojenie ;p lepsza niż tytoń :P Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Malwi napisał(a):trawka dobra rzecz na uspokojenie ;p lepsza niż tytoń :P tak a propos - a "Lampę" ostatnią kupiła, a? Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Malwi napisał(a):a po co komu lampa ? :P Nie lampa tylko "Lampa", czasopismo, bo jest tam mój artykuł o trawce ;) Quote
leni356 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Malwi napisał(a):trawka dobra rzecz na uspokojenie ;p lepsza niż tytoń :P Do Sziszy :D Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 leni356 napisał(a):Do Sziszy :D Hehe :) w sumie to w domu mam dwie Szisze - jedną przywiozłam z Egiptu ;) Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Andzike napisał(a):Hehe :) w sumie to w domu mam dwie Szisze - jedną przywiozłam z Egiptu ;) Ja się domyślam zgodnie z konwencją tego wątku - przywiozłaś sziszę z Egiptu także nie po to, żeby ją komuś oddać ? :D Nomen omen. Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 E-S napisał(a):Ja się domyślam zgodnie z konwencją tego wątku - przywiozłaś sziszę z Egiptu także nie po to, żeby ją komuś oddać ? :D Nomen omen. No w sumie... Kupiłam ja dla TZa... ;) ale zostaje u mnie ;) Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Andzike napisał(a):No w sumie... Kupiłam ja dla TZa... ;) ale zostaje u mnie ;) O, o, o, czyli historia się jakby powtarza :D Quote
Malwi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 E-S napisał(a):Nie lampa tylko "Lampa", czasopismo, bo jest tam mój artykuł o trawce ;) aaaa ta Lampa :P ... nie nie kupiłam bo do empiku musze lecieć na drugi koniec miasta ... Quote
jambi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 wiecie co? bardzo ciekawy wątek ;) niezwykle pouczający przy tym... przebrnęłam przez 14 stron wątku, poskakałam po innych linkowanych i odbanerzonych i po niemal całym dniu spędzonym "z wami" wiem, że nadal nie wiem, szuka ta Szisza domu czy nie szuka? Quote
eve-w Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 nadrobiłam zaległości i chciałam powiedzieć, że po pierwsze WIECZÓR JEST a zdjęć jak nie ma tak nie ma !!! Po drugie z Sziszy taki hawańczyk i tybet jak z Nelki jamnior :D:D Szisza to rasa kudłacz i nie porównywać jej tu z niczym innym. Ona nie ma włosa a ten jej "włos" nie jest wcale długi i długi nie będzie :eviltong: ZDJĘCIA!!!!! ps. Jade Gabiśkę (Kielczanka stanie się prażanką) zawieźć do DS zaraz ;) Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Zdjęcia w trzecim poście ;) To jeszcze takie Wam pokaże ;) I moje ulubione ;) I Szisza w pościeli :) Quote
mamanabank Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Zmieniam zdanie, Szisza jest super :-D Mój TZ, gdy zobaczył jej zdjęcia na początku wątku, powiedział "Psst... śmiechu warte", a to oznacza, że bardzo mu się podoba i wzruszył się na jej widok :-D Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Dzie tam, paszczur ... :D A te foty z Czaputkiem których było tyyyyleee i taaaakie piękne ? Nie ma ? Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='E-S']Dzie tam, paszczur ... :D A te foty z Czaputkiem których było tyyyyleee i taaaakie piękne ? Nie ma ? Najładniejsze z Czaputkiem już jest na wątku ;) A jak Wam się podobają te z pierwszej strony? Moim zdaniem jest cudna :) Quote
eve-w Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 No dobra, wstawiła.... ale ... Nelka i Czapi mają ładniejsze!! Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 eve-w napisał(a):No dobra, wstawiła.... ale ... Nelka i Czapi mają ładniejsze!! Ale Nelka i Czapi są z nami od roku, a ona, no coz... ;) Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Andzike napisał(a):Ale Nelka i Czapi są z nami od roku, a ona, no coz... ;) Wstawisz lepsze za rok ? :D Quote
jambi Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 To jest BOSKIE!!! jakie oko strzeliła! ona jest cuuuudna! :loveu: [quote name='Andzike'] Quote
Andzike Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 No jest cudna, jest :) Poprosiłam cioteczkę Akrum o zrobienie ogłoszeń - obiecała, że zrobi :) Jakby ktoś się specjalizował w allegro ;) to bardzo chętnie przyjmiemy :] Szisza idzie w poniedziałek na sterylkę (negocjuję cenę z chirurgiem, który sterylizował Nelkę i do którego mam pełne zaufanie, ale niestety najtańszy nie jest, więc jakby ktoś chciał dorzucić grosik będziemy zobowiązane - póki co mam 50zł i nadzieję, że skarpeta kudłaczy pomoże ;) Quote
Wisełka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/SZISZA,23154 to na cafe ją wrzuciłam bo akurat byłam ;) Quote
Andzike Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='Wisełka']http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/SZISZA,23154 to na cafe ją wrzuciłam bo akurat byłam ;) Super, dziękuje :) Ogłoszenia od Akrum już aktywowane -no to czekam na telefony... ;) Quote
Recommended Posts