Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Andzike napisał(a):
Nie no, dam jej szanse na dom lepszy niż u mnie ;) ale oddam ją dopiero do takiego do którego sama bym się chciała wyadoptować :D

To już chyba w takim jednym mieszkasz, nie ?

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Spodziewałam się takiej odpowiedzi ;)
Ja też, kurcze jestem po jej stronie...

Otóż to. To prosimy o zdjęcia z DS, myślę, że od razu image szok pójdzie jak burza :D

Posted

Andzike napisał(a):
Nie no, dam jej szanse na dom lepszy niż u mnie ;) ale oddam ją dopiero do takiego do którego sama bym się chciała wyadoptować :D

Kropka znalazła taki dom.. Taki z którego się samemu nie chce wychodzić, można się zasiedzieć do późna, taki kocio-psi ciepły domek-marzenie. Może i na eS taki czeka

Posted

E-S napisał(a):
:D :D :D posikam się ze śmiechu zaraz a w pracy jestem :D

Ja też !!!! ;)
Słuchajcie rzuciłam trzy tygodnie temu palenie, a wzbudzacie we mnie ogromną chęć zadymienia ;)

leni356 napisał(a):
Kropka znalazła taki dom.. Taki z którego się samemu nie chce wychodzić, można się zasiedzieć do późna, taki kocio-psi ciepły domek-marzenie. Może i na eS taki czeka

Ale ES ma już domek... u Bugiego ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Ja też !!!! ;)
Słuchajcie rzuciłam trzy tygodnie temu palenie, a wzbudzacie we mnie ogromną chęć zadymienia ;)

Ale ES ma już domek... u Bugiego ;)

Nie chodzi o dużą, tylko o małą eS ;)

Posted

jambi_ napisał(a):
no na tybetana to jednak troche za malutka ;)

Oj kochana a co Ty możesz wiedzieć jak nam psa dokładnie przedstawić nie chcą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciągle jakieś uniki, zaraz, za chwilę, wieczorem :x a kto to wie jak wygląda w ogóle:roflt::roflt::roflt:

Posted

Wisełka napisał(a):
Oj kochana a co Ty możesz wiedzieć jak nam psa dokładnie przedstawić nie chcą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciągle jakieś uniki, zaraz, za chwilę, wieczorem :x a kto to wie jak wygląda w ogóle:roflt::roflt::roflt:

Otóż to, otóż to :D

Jak nie tybetan to może mix hawańczyka, co ? Ostatnio wysyp takich kudłaczek właśnie ... :( pożądana rasa. I opinia "najprzyjaźniejszych piesków świata".

Posted

ilez jeszcze tych Zdrapek w świece jest ....

między hawańczykiem a tybetańczykiem jest jakieś 15-20 cm różnicy - więc Andzike - przychodzisz do domu bierzesz miarkę i mierzysz kudłatą w kłębie ;)

Posted

Malwi napisał(a):

Nie wiadomo ... może w końcu w Krzesimowie udało im się jakieś rozmnożyć .... ze Zdrapką nie wyszło, bo była po sterylce, ale na pewno jakieś kolejne trafiły.

Posted

Malwi napisał(a):

między hawańczykiem a tybetańczykiem jest jakieś 15-20 cm różnicy - więc Andzike - przychodzisz do domu bierzesz miarkę i mierzysz kudłatą w kłębie ;)

Sziszun jest malutka, sięga głową pod kolano, ale ile ma w kłębie nie wiem - sprawdzę :)

Posted

no tak, hawańczyk to być może ;) ale o tym to się przekonamy jak nam faktycznie zostaną pokazane zdjęcia... o ile zostaną, bo jak rozumiem to Szisza fotogeniczna po prostu nie jest tak?

Posted

jambi_ napisał(a):
no tak, hawańczyk to być może ;) ale o tym to się przekonamy jak nam faktycznie zostaną pokazane zdjęcia... o ile zostaną, bo jak rozumiem to Szisza fotogeniczna po prostu nie jest tak?

Ale no paszczur przeokropny niefotogeniczny.