E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Andzike napisał(a):Nie no, dam jej szanse na dom lepszy niż u mnie ;) ale oddam ją dopiero do takiego do którego sama bym się chciała wyadoptować :D To już chyba w takim jednym mieszkasz, nie ? Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 E-S napisał(a):To już chyba w takim jednym mieszkasz, nie ? Ty się zastanów po czyjej jesteś stronie !!! ;) ;) ;) Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Andzike napisał(a):Ty się zastanów po czyjej jesteś stronie !!! ;) ;) ;) Zawsze po stronie psa ! A myślałaś, że po czyjej ? ;) Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 E-S napisał(a):Zawsze po stronie psa ! A myślałaś, że po czyjej ? ;) Spodziewałam się takiej odpowiedzi ;) Ja też, kurcze jestem po jej stronie... Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Andzike napisał(a):Spodziewałam się takiej odpowiedzi ;) Ja też, kurcze jestem po jej stronie... Otóż to. To prosimy o zdjęcia z DS, myślę, że od razu image szok pójdzie jak burza :D Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Wisełka napisał(a):Dawajcie te foty :cool3: :D :D :D posikam się ze śmiechu zaraz a w pracy jestem :D Quote
leni356 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Andzike napisał(a):Nie no, dam jej szanse na dom lepszy niż u mnie ;) ale oddam ją dopiero do takiego do którego sama bym się chciała wyadoptować :D Kropka znalazła taki dom.. Taki z którego się samemu nie chce wychodzić, można się zasiedzieć do późna, taki kocio-psi ciepły domek-marzenie. Może i na eS taki czeka Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Wisełka napisał(a):Dawajcie te foty :cool3: Pisałam juz dziś z 10 razy, że będą wieczorem ;) Jeszcze z DT ;) Na te z DS musicie trochę poczekać ;) Quote
jambi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Malwi napisał(a):a wiecie ze Szisza to terrier tybetański ? no na tybetana to jednak troche za malutka ;) Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 E-S napisał(a)::D :D :D posikam się ze śmiechu zaraz a w pracy jestem :D Ja też !!!! ;) Słuchajcie rzuciłam trzy tygodnie temu palenie, a wzbudzacie we mnie ogromną chęć zadymienia ;) leni356 napisał(a):Kropka znalazła taki dom.. Taki z którego się samemu nie chce wychodzić, można się zasiedzieć do późna, taki kocio-psi ciepły domek-marzenie. Może i na eS taki czeka Ale ES ma już domek... u Bugiego ;) Quote
leni356 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Andzike napisał(a):Ja też !!!! ;) Słuchajcie rzuciłam trzy tygodnie temu palenie, a wzbudzacie we mnie ogromną chęć zadymienia ;) Ale ES ma już domek... u Bugiego ;) Nie chodzi o dużą, tylko o małą eS ;) Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Malwi napisał(a):Nie dym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No nie dymam... ;) w fabryce jestem jakby ktoś nie wiedział po przerzuceniu ostatnich kilku stron wątku ;) Quote
Wisełka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 jambi_ napisał(a):no na tybetana to jednak troche za malutka ;) Oj kochana a co Ty możesz wiedzieć jak nam psa dokładnie przedstawić nie chcą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciągle jakieś uniki, zaraz, za chwilę, wieczorem :x a kto to wie jak wygląda w ogóle:roflt::roflt::roflt: Quote
Malwi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='jambi_']no na tybetana to jednak troche za malutka ;) no dobra , pomylilam sie wielkością .... za to biszon hawański pasuje Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Wisełka napisał(a):Oj kochana a co Ty możesz wiedzieć jak nam psa dokładnie przedstawić nie chcą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciągle jakieś uniki, zaraz, za chwilę, wieczorem :x a kto to wie jak wygląda w ogóle:roflt::roflt::roflt: Otóż to, otóż to :D Jak nie tybetan to może mix hawańczyka, co ? Ostatnio wysyp takich kudłaczek właśnie ... :( pożądana rasa. I opinia "najprzyjaźniejszych piesków świata". Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Minęłyśmy się z Malwi postami :D o tej samej rasie pieska. Kolejnej Zdrapce. Quote
Malwi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 ilez jeszcze tych Zdrapek w świece jest .... między hawańczykiem a tybetańczykiem jest jakieś 15-20 cm różnicy - więc Andzike - przychodzisz do domu bierzesz miarkę i mierzysz kudłatą w kłębie ;) Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Malwi napisał(a):ilez jeszcze tych Zdrapek w świece jest .... Nie wiadomo ... może w końcu w Krzesimowie udało im się jakieś rozmnożyć .... ze Zdrapką nie wyszło, bo była po sterylce, ale na pewno jakieś kolejne trafiły. Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Malwi napisał(a):ilez jeszcze tych Zdrapek w świece jest .... między hawańczykiem a tybetańczykiem jest jakieś 15-20 cm różnicy - więc Andzike - przychodzisz do domu bierzesz miarkę i mierzysz kudłatą w kłębie ;) Sziszun jest malutka, sięga głową pod kolano, ale ile ma w kłębie nie wiem - sprawdzę :) Quote
jambi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 no tak, hawańczyk to być może ;) ale o tym to się przekonamy jak nam faktycznie zostaną pokazane zdjęcia... o ile zostaną, bo jak rozumiem to Szisza fotogeniczna po prostu nie jest tak? Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 jambi_ napisał(a):no tak, hawańczyk to być może ;) ale o tym to się przekonamy jak nam faktycznie zostaną pokazane zdjęcia... o ile zostaną, bo jak rozumiem to Szisza fotogeniczna po prostu nie jest tak? Ale no paszczur przeokropny niefotogeniczny. Quote
Malwi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 niefotogeniczna i nieadopcyjna .. tak tak ... jasne ;p Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Malwi napisał(a):niefotogeniczna i nieadopcyjna .. tak tak ... jasne ;p No jak nic, zajaram... ;) Quote
Recommended Posts