Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonia zaprasza! ale nie gwarantuje ze wpusci i nie wypusci;).
Dzis odwiedzila mnie kuzynka z mezem i dzieckiem znad morza - Sonia dala rade, cieszy sie z nich jakby ich znala, ciesze sie z niej.

• 2 months later...
Posted

Sonia bardzo lubi chodzić w takie mrozy niestety, czego mój nos nie lubi. Nauczyła sie szczekać, przez ostatnie dni szczeka przez wszystko - otwieram lodówke - pies szczeka, kichnę - pies szczeka, chyba jej sie spodobało. Śpimy razem, nie budzi mnei juz o 5, w zasadzie ja ją, wiec sie zadomowiła.

Posted

Olena, czy znasz może kogoś z okolic Lasu Kabackiego w Wawie, a może sama mieszkasz w tamtych okolicach?:) Potrzebna wizyta przedadopcyjna, dla najwierniejszej przyjaciółki Sabci-Delmy, z którą dzieliła jeden kojec.

Posted

Olena84 napisał(a):
Ciociunia, przerpaszam, nie bylam na zadnych watku od tygodnia, dopiero jestem, wstyd mi...

No dobrze już ... Jest wybaczone :) to czekam cierpliwie aż będziesz miała trochę wolnego czasu :)

Posted

Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita,
Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Sabusi zaświta ?
Ja Wam życzę aby był wspaniały
Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-)

Posted

Cioteczki wybaczcie Olenie - podyplomowe studia wyłączają ją nawet w weekendy.
Widziałam Sonię wczoraj i panienka ma się dobrze, radośnie sobie z moim Guzikiem pobrykali na korytarzu. Niestety nie miałam aparatu pod ręką bo bym dostarczyła jakąś fotkę. Ale wierzcie mi na słowo, że Sonia wygląda pięknie.

Posted

[quote name='Paula95']Jak najbardziej rozumiemy. :) Dziękujemy za informacje o Soni. Selenga, a może Ty znasz kogoś z okolic Lasu Kabackiego?[/QUOTE]
sporo ciotek mieszka na Ursynowie
muszę popatrzeć, bo tak z głowy nie wymienię nicków, ale na prawdę kilka jest