Paula95 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 To Sońka ma dokładnie jak mój psiak. Wpuści, ale już nie wypuści. :) Kochaniutka, brakuje mi jej... Quote
Olena84 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Sonia zaprasza! ale nie gwarantuje ze wpusci i nie wypusci;). Dzis odwiedzila mnie kuzynka z mezem i dzieckiem znad morza - Sonia dala rade, cieszy sie z nich jakby ich znala, ciesze sie z niej. Quote
danka4u1 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 A my cieszymy się, że Sonia jest taka dzielna i zadomowiona i dziękujemy za wiadomości z życia Soni i Waszego domowego ze Sonią. Quote
Paula95 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Co u kruszynki? Zdrowie jej dopisuje? Nadal tak mocno pilnuje domu? Quote
Olena84 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Sonia bardzo lubi chodzić w takie mrozy niestety, czego mój nos nie lubi. Nauczyła sie szczekać, przez ostatnie dni szczeka przez wszystko - otwieram lodówke - pies szczeka, kichnę - pies szczeka, chyba jej sie spodobało. Śpimy razem, nie budzi mnei juz o 5, w zasadzie ja ją, wiec sie zadomowiła. Quote
danka4u1 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Macie obie szczęście, że jesteście razem. Zgrany duet. Ty też zaczynasz przyjmować psie zwyczaje np szczekanie na lodówkę...?? Quote
Paula95 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 To cieszę się ogromnie, że jesteście szczęśliwe w swoim towarzystwie. :) Quote
Iljova Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Jak zawsze fajne wiesci :-) to cieszy :-) wygląda na to że jesteście dla siebie stworzone ;-) Quote
Paula95 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Stęskniłam się za jej pyśkiem. Może udałoby się jej pstryknąć jakieś zdjęcie?:) Quote
Iljova Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Fakt przydałyby się jakieś nowe zdjęcia. :-) bardzo prosimy :-) Quote
coronaaj Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Iljova napisał(a):Fakt przydałyby się jakieś nowe zdjęcia. :-) bardzo prosimy :-) Doskonaly pomysl, jakies nowe foty z nowego domku. Quote
Olena84 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Dobrze dzis powstawiam, bo w koncu sie nauczylam jak to sie robi;), tylko prosze sie za bardzo nie zachwycac, bo bede zazdrosna! Quote
Iljova Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Nadal nie ma ?!?!?!?!?!?!?!?! Olena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekamy... Quote
Olena84 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ciociunia, przerpaszam, nie bylam na zadnych watku od tygodnia, dopiero jestem, wstyd mi... Quote
Paula95 Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Olena, czy znasz może kogoś z okolic Lasu Kabackiego w Wawie, a może sama mieszkasz w tamtych okolicach?:) Potrzebna wizyta przedadopcyjna, dla najwierniejszej przyjaciółki Sabci-Delmy, z którą dzieliła jeden kojec. Quote
Iljova Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Olena84 napisał(a):Ciociunia, przerpaszam, nie bylam na zadnych watku od tygodnia, dopiero jestem, wstyd mi... No dobrze już ... Jest wybaczone :) to czekam cierpliwie aż będziesz miała trochę wolnego czasu :) Quote
Iljova Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita, Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Sabusi zaświta ? Ja Wam życzę aby był wspaniały Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-) Quote
Selenga Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Cioteczki wybaczcie Olenie - podyplomowe studia wyłączają ją nawet w weekendy. Widziałam Sonię wczoraj i panienka ma się dobrze, radośnie sobie z moim Guzikiem pobrykali na korytarzu. Niestety nie miałam aparatu pod ręką bo bym dostarczyła jakąś fotkę. Ale wierzcie mi na słowo, że Sonia wygląda pięknie. Quote
Iljova Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dzięki Selenga za wieści :-) Każdy czasami na taki moment kiedy czasu zupełnie brakuje, więc rozumię to dobrze i poczekam na zdjęcia cierpliwie :-) Quote
Paula95 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Jak najbardziej rozumiemy. :) Dziękujemy za informacje o Soni. Selenga, a może Ty znasz kogoś z okolic Lasu Kabackiego? Quote
Selenga Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Paula95']Jak najbardziej rozumiemy. :) Dziękujemy za informacje o Soni. Selenga, a może Ty znasz kogoś z okolic Lasu Kabackiego?[/QUOTE] sporo ciotek mieszka na Ursynowie muszę popatrzeć, bo tak z głowy nie wymienię nicków, ale na prawdę kilka jest Quote
Recommended Posts