Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia1968']niech mi tos pomoże na FB bo padaja pytania - tam ludzie chca juz pomagać - pytają czy s a jakies pomysły.
Niech ktoś wejdzie na FB i udziela informacji na bieżąco - to ważne.
[URL="http://www.facebook.com/event.php?eid=155236691168292#%21/event.php?eid=155236691168292"]http://www.facebook.com/event.php?eid=155236691168292#!/event.php?eid=155236691168292[/URL][/QUOTE]
Basiu ja absolutnie nie umiem się po FB poruszać.

• Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszlam przypadkiem i jestem porazona tym co zobaczylam .....wplace pieniazki na to konto co wyzej podane i stala deklaracje na suczke w wysokosci 30 zl. Tylko nie wiem czy deklaracja stale tez pojdzie na to konto?

Porozsylam watek kolezankom..moze cos wysuplaja..

Posted

Teraz tak.
Dzięki podpowiedziom CiotkiE staramy się znaleźć dla psów miejsce w klinice w Łodzi. Myślimy, że psy musi obejrzeć specjalista. Ocenić w jakim są faktyczie stanie czy nie trzeba kroplówek, leków. Potem się będziemy hotelami martwić.
Trzymajcie kciuki.
Chcemy by cąła trójka trafiła do kliniki. Wydaje się am to najrozsądniejsze i najbezpieczniejsze.

Pani Prezes jutro pobiegnie do banku sprawdzi konto i podamy ile wpłynęło pieniążków.

Posted

[quote name='Basia1968'][B]PYTANIE Z FB - ANIU ODPOWIEDX - NAPISZ PEŁNA NAZWE ODBIORCY
[/B]

[B]tylko czemu oddział banku jest we wrocławiu ?
Jak powinna brzmieć
poprawna nazwa i adres odbiorcy, żeby mieć pewnność, że pieniądze dojdą ?
Dopytuje dla pewności, po uzyskaniu odpowiedzi chętnie przeleje jakieś
pieniądze[/B][/QUOTE]

Tomaszowskie Towarzystwo Miłośników i Opieki nad Zwierzętami.
ul. Spalska 112
97-200 Tomaszów Maz.

Dlaczego we Wrocławiu nie mam pojęcia. To nie moje konto. Konto jest naszego Towarzystwa. Pani prezes co jakiś czas będzie brać wydruki i przekazywać co wpłynęło.

Posted

Jak teraz wygląda sytuacja ? Jestem z Krakowa i możliwe (nic nie obiecuję ale się staram), że miał bym możliwość transportu (oczywiście darmowego) dla tych psiaków, mam duży samochód, pokryje wszelkie koszty transportu, wszystko jest tak naprawdę uzależnione od daty ale póki co prosiłbym o jakieś szczegóły, żebym ewentualnie mógł się przygotować

Posted

[quote name='Pershing']Jak teraz wygląda sytuacja ? Jestem z Krakowa i możliwe (nic nie obiecuję ale się staram), że miał bym możliwość transportu (oczywiście darmowego) dla tych psiaków, mam duży samochód, pokryje wszelkie koszty transportu, wszystko jest tak naprawdę uzależnione od daty ale póki co prosiłbym o jakieś szczegóły, żebym ewentualnie mógł się przygotować[/QUOTE]
Dzisiaj zabieramy pieska a płatny tymczas do Tomaszowa. Sunia z maluchem do Krakowa mogłaby jechać 2 października. W międzyczasie chcemy ją umieścić ze szczeniakiem w klinice w Łodzi. Czekam tylko czy dzisiaj czy jutro.

Posted

[quote name='Pershing']na dzień dzisiejszy 2 październik wydaje się dobrym terminem, będziemy na bieżąco, mam nadzieje, że uda się pomóc[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy. Będziemy w kontakcie.

Posted

[quote name='rita60']ocelot czy wiesz do ktorej kliniki pojada ?[/QUOTE]
Chcemy załatwić miejsce w klinice "Pod koniem" u Pani doktor Nicior. Ponoć złota kobieta i nie zdziera z pokrzywdzonych psin.