ocelot Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [URL="http://img69.imageshack.us/img69/9360/abcd0002xi.jpg"][IMG]http://www.zwierzeta.vernet.pl/images/stories/150_abcd0002xi.jpg[/IMG][/URL] Jedno zdjęcie ze strony naszego Towarzystwa. Quote
Nayantara Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Zapisuje i jestem zszokowana, czekamy na dalsze wieści. Teraz to chyba najbardziej potrzebny jest DT dla psiaków? I trzeba dopracować wątek, no i deklaracje, kiedy pojawią się jakieś zdjęcia, wiemy już? No i rozgłaszać. Quote
ocelot Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='CarolineS']Zapisuje i jestem zszokowana, czekamy na dalsze wieści. Teraz to chyba najbardziej potrzebny jest DT dla psiaków? I trzeba dopracować wątek, no i deklaracje, kiedy pojawią się jakieś zdjęcia, wiemy już? No i rozgłaszać.[/QUOTE] Zdjęcia mam dostać dzisiaj. Wiadomości będziemy mieć w miarę na bieżąco. Na gwałt szukamy DT na psiaków. To najważniejsze. Quote
Nayantara Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 No to spróbuje coś porozgłaszać. A jak to wygląda z deklaracjami? Bo jeżeli już to DT się znajdzie to przypuszczam, że niewykluczone jest, że psiakom potrzebna będzie specjalna karma i opieka. Można już chyba zacząć zbierać, tylko konto? Quote
Aimez_moi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 O Boziu.......tragedia...... to jedno zdjecie straszne.....:( Quote
What May NN Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 zapisuje... biedne psisko... tragedia.. Quote
marzenkap Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 to zdjecie już mówi samo za siebie ......tragedia , co tu robić ...co robić ...CarolineS ma rację terzba już zbierać pieniadzę bo bo hotel to jedno ale doprowadzić ją do normalnego stanu to drugie... Quote
ocelot Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Myślę, e trzeba zbierać pieniądze. Bez karmy specjalistycznej, witamin, weterynarza się nie obejdzie. Quote
monika083 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='ocelot']Zdjęcia mam dostać dzisiaj. Wiadomości będziemy mieć w miarę na bieżąco. Na gwałt szukamy DT na psiaków. To najważniejsze.[/QUOTE] ocelot ,pisalam strone wyzej ,ze jesz dt w krakowie ,ale od 2 pazdziernika ,za 10 zl/msc ,za sunie ,szczeniak za free.dt domowy . Quote
Ewanka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Na każdym wątku jakaś tragedia ... ale ta psina to prawdziwy dramat :( ... i ta bidulka karmi malucha? :( Quote
monika083 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='beka']Zapisuje, kto zrobi banerek?[/QUOTE] jest watek banerkow ,gdzie blacky robi banery ,podesle tam watek jej. Quote
koosiek Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='ocelot'][URL="http://img69.imageshack.us/img69/9360/abcd0002xi.jpg"][IMG]http://www.zwierzeta.vernet.pl/images/stories/150_abcd0002xi.jpg[/IMG][/URL] Jedno zdjęcie ze strony naszego Towarzystwa.[/QUOTE] Chyba pierwszy raz od kiedy jestem na dogo na widok zdjęcia łzy stanęły mi w oczach... Ona wygląda jak mój Rozmaryn :( Jest w strasznym stanie... Oby udało się jej pomóc... Quote
.blueberry. Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Tego skurrr.... co jej to zrobił to bym normalnie....:mad::mad::-x:-x Quote
Odi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 W pierwszej kolejności trzeba ją odrobaczyć i jej dziecko również. Jeśli następnego dnia po podaniu Drontal PLus (jedna tabletka na 10 kg wagi) w kupce będą robaki należy odrobaczenie natychmiast powtórzyć, a następnie po 10 dniach powtórzyć kolejny raz. Quote
Ukryty Smok Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 W pierwszej kolejności poproszę o numer konta... Quote
ocelot Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Poprosiłam Panią Prezes, żeby jak już ogarnie swoje zwierzaki podała konto. Poprosimy wtedy o wpłaty na nie z dopiskiem "Psy z Tomaszówka" Quote
ocelot Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='monika083']ocelot ,pisalam strone wyzej ,ze jesz dt w krakowie ,ale od 2 pazdziernika ,za 10 zl/msc ,za sunie ,szczeniak za free.dt domowy .[/QUOTE] Ja wiem. widziałam, ale do 2 października sunia, jej synek i jej kolega (też w tragicznym stanie, o nim tez nie zapominajmy) są nadal w niebezpieczeństwie. Quote
eski Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='monika083']ocelot ,pisalam strone wyzej ,ze jesz dt w krakowie ,ale od 2 pazdziernika ,za 10 zl/msc ,za sunie ,szczeniak za free.dt domowy .[/QUOTE] za 10 zl/msc ??? 10 zł za jeden dzień, jak mniemam. czy tak ? Quote
monika083 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='eski']za 10 zl/msc ??? 10 zł za jeden dzień, jak mniemam. czy tak ?[/QUOTE] tak ,za dzien oczywiscie-szybko pisalam. kurcze do 2 pazdziernika jeszcze troche ponad tydzien ,czy one w schronisku nie moglyby tego czasu juz spedzic ,a my tu deklaracje bedziemy szukac ? Quote
ocelot Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Psy trzeba karmić po troszku co 4 godziny. W naszym nie ma szans na taką opiekę. Poza tym jeśli trafią do schroniska to zaczyna się procedura. 2 tyg. kwarantanny, szczepienie, dwa tyg. sterylizacja. Co najmniej miesiąc za nim je opuszczą. W przypadku karmiącej suni czas się wydłuży. Quote
Iljova Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 To jedno zdjęcie mi wystarczy i chyba nie chce widzieć więcej bo nie zniosłabym tego. To jest już tylko cień psa, nigdy nie zrozumię postępowania takich niby-ludzi. Takich to chyba powinno potraktować się w ten sam sposób jak oni traktują zwierzęta, żeby na własnej skórze odczuli to całe cierpienie i ból. Jak słyszę o czymś takim to czuje ogromną złość, jestem wściekła, a jednocześnie wielki smutek i ból. Oby szybko był jakiś DT. Quote
mysza 1 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Boże kochany. A może do czasu tymczasu zabrać je do lecznicy ze szpitalem. Powinny być nawadniane, karmione tak jak piszesz często... A co z tym psiakiem trzecim? Quote
Selenga Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 banerek dla suni, podlinkowany [URL="http://www.dogomania.pl/threads/193217-Karmi%C4%85cy-szkielet...-ju%C5%BC-nawet-nie-prosi-o-pomoc..."][IMG]http://dogo.egonet.pl/banery/szkielet.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts