bajadera Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]A ja się pochwalę, że dziś w Kielcach nasza suczka Jasmina Baggins Koralia ukończyła Iterchampionat. Teraz zostaje tylko biurokracja do załatwienia.[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
puli Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]A ja się pochwalę, że dziś w Kielcach nasza suczka Jasmina Baggins Koralia ukończyła Iterchampionat. Teraz zostaje tylko biurokracja do załatwienia.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] To było do przewidzenia. :multi: Własciwie,to kudłata powinna tego CACIBa dostac zaocznie - na podstawie fotografii-tak jak ongis bywało......;) Quote
Elitesse Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 ponownie w tym roku dopisuje sie do listy oczekujacych na dyplom :multi: :multi: moja Zadziorka po trzech udanych wystawach pod rzad w Kielcach skonczyla Intera :loveu: Quote
Cervarius Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 nie niestety jeszcze nie mam dyplomu, ale jak patrzyłam to info przychodzi jakiś tydzień przed dyplomem, także byle do środy! sirion- wielkie gratulacje dla ślicznej jasminy!:multi: :multi: :multi: Quote
Agappe Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 oby do tej pory strajk listonoszy nie objął wwy :shake: :shake: Quote
bajadera Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Powiedzcie mi taką rzecz. Suka skończyła przedwczoraj Interchampionat. Na razie mam trzy CACIBY (potwierdzenia z FCI) . Czekam na dwa z Oberwartu i Sombathely no i na ten z Kilec. Czy mogę przesłać z do naszego zwiazku do Warszawy wystąpienie o Intera tylko z kopiami tych dotychczasowych CACIów i kopii kart ocen czy też muszę czekac na resztę. Z doświadczenia wiem, że często na potwierdzenia czeka się straasznie długo, a zrozmaitych względów chciałabym mieć formalny dyplom Intera jak najszybciej.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#0000ff]P.S. Dziękuję wszystkim za gratulacje:oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Agappe Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 możesz wysłać, ale Warszawa wyśle to do Belgii około miesiac po ostatnim CACIBie my skończyłysmy intera pod koniec lipca (własnie Oberwart i Shombathely), na początku sierpnia przeszłam się do oddziału głównego, w pierwszym tygodniu września oddział wysłał to do Belgii dodam, ze potwierdzenia CACIBów z Austrii i Węgier jeszcze nie mam, a dyplom intera już mam ;) gratuluje!!! :)) Quote
Elitesse Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 sirion ja potwierdzenie caciba konczacego Intera dla mojej Tess dostalam juz PO otrzymaniu dyplomu Interchampiona :evil_lol: Quote
tkacka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 ha ha ha biurokracja jest wieksza niz tytuly...ale zycze powodzenia...:lol: Quote
Agappe Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 nie no nie a tak :shake: trzeba wysłac tylko jedno pismo, a nie 10 ;) Quote
RAKIJA Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 No i wreszcie przyszedł radosny mail - dziś zatwierdzili tytuł Interchampiona dla RAKIJI :multi: teraz czekamy na listonosza - oby strajki nie nadaszły do Śląska. Czekalismy 7 miesięcy. Quote
Cervarius Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Rakija WIELKIE GARTULACJE!!!!!! DO NAS WCZORAJ PRZYSZŁA TUBA Z DYPLOMEM, TAKŻE CHWILOWO POCZTA DZIAŁA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
RAKIJA Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='annaszustakiewicz']Rakija WIELKIE GARTULACJE!!!!!! DO NAS WCZORAJ PRZYSZŁA TUBA Z DYPLOMEM, TAKŻE CHWILOWO POCZTA DZIAŁA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] Dzieki Aniu i Hukowi jeszcze raz gratulujemy .D yplom szybko opraw aby Ci go psy nie zjadły, tak jak moje zjadły dyplom BETY !! pewnie z zazdrości ,ze ona juz ma . Quote
Alojzyna Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Agappe']możesz wysłać, ale Warszawa wyśle to do Belgii około miesiac po ostatnim CACIBie my skończyłysmy intera pod koniec lipca (własnie Oberwart i Shombathely), na początku sierpnia przeszłam się do oddziału głównego, w pierwszym tygodniu września oddział wysłał to do Belgii dodam, ze potwierdzenia CACIBów z Austrii i Węgier jeszcze nie mam, a dyplom intera już mam ;) gratuluje!!! :))[/quote] Potwierdzam. W sierpniu, dwa tygodnie po Oberwarcie wysłałam wniosek na intera do Warszawy jedynie z kopiami ocen a pod koniec listopada miałam już dyplom intera w domu. Wczoraj natomiast dostałam dopiero potwierdzenia CACIB-a z Oberwartu. Quote
Elitesse Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 a ja musze w koncu Zadrowy wniosek wyslac :evil_lol: choc dyplomu przed koncem lutego sie nie spodziewam ;) Quote
donya Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='annaszustakiewicz']Rakija WIELKIE GARTULACJE!!!!!! DO NAS WCZORAJ PRZYSZŁA TUBA Z DYPLOMEM, TAKŻE CHWILOWO POCZTA DZIAŁA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] OGROMNE GRATULACJE !!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
donya Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Alojzyna']Potwierdzam. W sierpniu, dwa tygodnie po Oberwarcie wysłałam wniosek na intera do Warszawy jedynie z kopiami ocen a pod koniec listopada miałam już dyplom intera w domu. Wczoraj natomiast dostałam dopiero potwierdzenia CACIB-a z Oberwartu.[/quote] Ja tez w tym czasie złożyłam wniosek. Dyplom intera przyszedł już pod koniec października a potwierdzenie CACIBa z Oberwartu dopiero w zeszłym tygodniu. Quote
Agappe Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 potwierdzenia CACIBa z Oberwartu jeszcze nia mam, ale za to dostalam dziś poczta z Autrii zaporszenie na jakąś wystawe w marcu ;p ale nasza poczta nawet jak nie strajkuje dziwnie działa, wiec przyzwyczaiłam sie do opóźnień ;) annaszutkiewicz GRATULUJE!!! :):multi: :multi: Quote
Agappe Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 haha no i dzisiaj przyszło do nas potwierdzenie z Oberwartu ;):lol: :lol: Quote
Yoshko Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A ja dzisiaj dostałam interchampionat. Suka otrzymała CACIB 12 sierpnia.Panie z ZG wysłały papiery 11 wrzesnia. Czyli czaekałam tylko niecałe 4 miesiące. Na poprzednie czekałam 9 miesięcy i 5,5 miesiąca. Ładny prezent mikołajkowy:lol: Quote
Elitesse Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='donya'] potwierdzenie CACIBa z Oberwartu dopiero w zeszłym tygodniu.[/quote] a ja jeszcze nie mam :roll: z szombathely tez jeszcze nie przyszlo Quote
Agappe Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='Elitesse']a ja jeszcze nie mam :roll: z szombathely tez jeszcze nie przyszlo[/QUOTE] z szombathely też nie mamy :shake: :shake: Quote
bajadera Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]W zeszłym tygodniu dostałam potwierdzenie dwóch CACIB-ów z Oberwartu. Czekam na Szombathely. [B]Agappe [/B]- też dostałam zaproszenie na wystawę do Gratzu. Zaczęłam nawet watek w wystawach. Od kilku lat co roku dostajemy zaproszenie tam i nigdy jeszcze nie pojechaliśmy :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
bajadera Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Yoshko']A ja dzisiaj dostałam interchampionat. Suka otrzymała CACIB 12 sierpnia.Panie z ZG wysłały papiery 11 wrzesnia. Czyli czaekałam tylko niecałe 4 miesiące. Na poprzednie czekałam 9 miesięcy i 5,5 miesiąca. Ładny prezent mikołajkowy:lol:[/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Zauważyłam, że każdy kolejny Interchampionat przychodzi szybciej. Czyli jak wysłałam teraz papiery dla czwartego Intera w naszych rękach to powinno pójść piorunem.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts