Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]A ja się pochwalę, że dziś w Kielcach nasza suczka Jasmina Baggins Koralia ukończyła Iterchampionat. Teraz zostaje tylko biurokracja do załatwienia.[/COLOR][/SIZE][/FONT]

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sirion'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]A ja się pochwalę, że dziś w Kielcach nasza suczka Jasmina Baggins Koralia ukończyła Iterchampionat. Teraz zostaje tylko biurokracja do załatwienia.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
To było do przewidzenia. :multi: Własciwie,to kudłata powinna tego CACIBa dostac zaocznie - na podstawie fotografii-tak jak ongis bywało......;)

Posted

nie niestety jeszcze nie mam dyplomu, ale jak patrzyłam to info przychodzi jakiś tydzień przed dyplomem, także byle do środy!
sirion- wielkie gratulacje dla ślicznej jasminy!:multi: :multi: :multi:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Powiedzcie mi taką rzecz. Suka skończyła przedwczoraj Interchampionat. Na razie mam trzy CACIBY (potwierdzenia z FCI) . Czekam na dwa z Oberwartu i Sombathely no i na ten z Kilec. Czy mogę przesłać z do naszego zwiazku do Warszawy wystąpienie o Intera tylko z kopiami tych dotychczasowych CACIów i kopii kart ocen czy też muszę czekac na resztę. Z doświadczenia wiem, że często na potwierdzenia czeka się straasznie długo, a zrozmaitych względów chciałabym mieć formalny dyplom Intera jak najszybciej.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#0000ff]P.S. Dziękuję wszystkim za gratulacje:oops: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

możesz wysłać, ale Warszawa wyśle to do Belgii około miesiac po ostatnim CACIBie

my skończyłysmy intera pod koniec lipca (własnie Oberwart i Shombathely), na początku sierpnia przeszłam się do oddziału głównego, w pierwszym tygodniu września oddział wysłał to do Belgii

dodam, ze potwierdzenia CACIBów z Austrii i Węgier jeszcze nie mam, a dyplom intera już mam ;)

gratuluje!!! :))

Posted

No i wreszcie przyszedł radosny mail - dziś zatwierdzili tytuł Interchampiona dla RAKIJI :multi: teraz czekamy na listonosza - oby strajki nie nadaszły do Śląska.
Czekalismy 7 miesięcy.

Posted

[quote name='annaszustakiewicz']Rakija WIELKIE GARTULACJE!!!!!!
DO NAS WCZORAJ PRZYSZŁA TUBA Z DYPLOMEM, TAKŻE CHWILOWO POCZTA DZIAŁA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote]

Dzieki Aniu i Hukowi jeszcze raz gratulujemy .D yplom szybko opraw aby Ci go psy nie zjadły, tak jak moje zjadły dyplom BETY !! pewnie z zazdrości ,ze ona juz ma .

Posted

[quote name='Agappe']możesz wysłać, ale Warszawa wyśle to do Belgii około miesiac po ostatnim CACIBie

my skończyłysmy intera pod koniec lipca (własnie Oberwart i Shombathely), na początku sierpnia przeszłam się do oddziału głównego, w pierwszym tygodniu września oddział wysłał to do Belgii

dodam, ze potwierdzenia CACIBów z Austrii i Węgier jeszcze nie mam, a dyplom intera już mam ;)

gratuluje!!! :))[/quote]

Potwierdzam. W sierpniu, dwa tygodnie po Oberwarcie wysłałam wniosek na intera do Warszawy jedynie z kopiami ocen a pod koniec listopada miałam już dyplom intera w domu. Wczoraj natomiast dostałam dopiero potwierdzenia CACIB-a z Oberwartu.

Posted

[quote name='annaszustakiewicz']Rakija WIELKIE GARTULACJE!!!!!!
DO NAS WCZORAJ PRZYSZŁA TUBA Z DYPLOMEM, TAKŻE CHWILOWO POCZTA DZIAŁA:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote]

OGROMNE GRATULACJE !!!!!!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Alojzyna']Potwierdzam. W sierpniu, dwa tygodnie po Oberwarcie wysłałam wniosek na intera do Warszawy jedynie z kopiami ocen a pod koniec listopada miałam już dyplom intera w domu. Wczoraj natomiast dostałam dopiero potwierdzenia CACIB-a z Oberwartu.[/quote]

Ja tez w tym czasie złożyłam wniosek. Dyplom intera przyszedł już pod koniec października a potwierdzenie CACIBa z Oberwartu dopiero w zeszłym tygodniu.

Posted

potwierdzenia CACIBa z Oberwartu jeszcze nia mam, ale za to dostalam dziś poczta z Autrii zaporszenie na jakąś wystawe w marcu ;p

ale nasza poczta nawet jak nie strajkuje dziwnie działa, wiec przyzwyczaiłam sie do opóźnień ;)

annaszutkiewicz GRATULUJE!!! :):multi: :multi:

Posted

A ja dzisiaj dostałam interchampionat. Suka otrzymała CACIB 12 sierpnia.Panie z ZG wysłały papiery 11 wrzesnia. Czyli czaekałam tylko niecałe 4 miesiące. Na poprzednie czekałam 9 miesięcy i 5,5 miesiąca.
Ładny prezent mikołajkowy:lol:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]W zeszłym tygodniu dostałam potwierdzenie dwóch CACIB-ów z Oberwartu. Czekam na Szombathely. [B]Agappe [/B]- też dostałam zaproszenie na wystawę do Gratzu. Zaczęłam nawet watek w wystawach. Od kilku lat co roku dostajemy zaproszenie tam i nigdy jeszcze nie pojechaliśmy :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Yoshko']A ja dzisiaj dostałam interchampionat. Suka otrzymała CACIB 12 sierpnia.Panie z ZG wysłały papiery 11 wrzesnia. Czyli czaekałam tylko niecałe 4 miesiące. Na poprzednie czekałam 9 miesięcy i 5,5 miesiąca.
Ładny prezent mikołajkowy:lol:[/quote]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Zauważyłam, że każdy kolejny Interchampionat przychodzi szybciej. Czyli jak wysłałam teraz papiery dla czwartego Intera w naszych rękach to powinno pójść piorunem.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/FONT]