Fela Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Przecież powtarzałam, że to duży pies. Fajnie, że schronisko zafudnowało smyczę i obrozę, a nawet, kurcze blade, fipreks (mi powiedziano, że fipreks już dostał na wejściu). Ale powinno też zaszczepić, byłyby niszcze koszty. Quote
ludwa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Rety, pół psa zniknęło:) Oby ogrodzenia w ramach tej wolności nie przeskoczył;) Quote
eliza_sk Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jaki róziowy golas ... Może wstrzymamy się chwilkę z allegro :diabloti: Quote
go-ja Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Cudo! Pewnie jest prze kochany!!!! :) :) :) Tak się cieszę, że już nie ma tych dredów! Leon! Nowe życie przed Tobą! :) :) :) Będzie super! Zobaczysz! Dzisiaj przeleję deklarację swoją i od Bartka B. :) Quote
ludwa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ogromne dzięki za deklaracje:) Mamy nadzieję, że łysiolek szybko znajdzie domek i następnego na warsztat:) Quote
herak Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Dzień dobry Ale przystojniak :loveu: ,wspaniałego domku Tobie życzę Leonku. Przesłałam już swoja deklarację . Pozdrawiam Was Quote
idusiek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 mamanabank napisał(a):Powtarzam swoje :-) To pies w typie jużaka :-) Widziałam już trochę tych psów w potrzebie, no i mam swoją jużaczkę po metamorfozie. Jużakowy nochal, oczy w czarnych obwódkach, uszy, wzrost min.65cm w kłębie bez górnej granicy), no i okazał się biały po strzyżeniu. Ale oczywiście nie upieram się :-) chyba tak, chyba się zgodzę;) ale najpierw chce się dowiedzieć co to jużak :) Quote
idusiek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Psiak nie jest taaki ogromny, mniejszy niż onek ;) dostał fiprex bo siedział w schronie około miesiąc i za chwilę przestanie działać. .......................... mam też pierwsze wieści od megii1- nie wył, nie szczekał, nie uciekał.:) W Maltą spokojnie, dają razem radę ;) Zrobił co prawda kupę w boksie, ale w samym rogu- czyli starał się chłopak nie nabrudzic ( czego nie można powiedzieć o Malcie;)), zjadł - ale przy megii1- sam nie chciał ,tylko za nia chodził. Wczoraj wieczorem nie wyszedł z budy, dzisiaj wyszedł po niunianiu i chodził za Magdą krok w krok:) FAAAAAAJNY PIES:d Quote
idusiek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 przyszły własnie wpłaty: 25 zł kasiek0502 za bazarek 40 zł Arek C ( z pracy) 50 zł SPODKA Z FORUM ISCWT dziekujemy ! Quote
ludwa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ida...a Ty nie wiedziałaś, ze fiprex to i na pół roku wystarcza? :) Dobrze, że w kostki nie gryzie:) kamień z serca, bo się bałam, że Megii będzie w kaloszach do kojca chadzała:) Quote
idusiek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 on nie gryzie! Maltę zaczepiał do zabawy, ale nawet jak urzadzał jęki jak mu pan golil pupę to zębów nie pokazał ani sie na nikogo nie wrzucał.:P ale ma jakąś mini traumę, bo nie mogłamgo po strzyżeniu wziąć za obroże od góry a od dołu bez problemu ;) Quote
DorkaWD Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Piękny pies :loveu: Pasowałby do moich dziewczyn... ale Szanowny Pan Mąż to by się już z domu wyprowadził :evil_lol: Quote
elaja Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 To nie soft - mix jużaka na 100 %, te płacze przy robieniu cokolwiek z łapami znam aż za dobrze-świetnie ,że ma dobry charakter,jest młody to i domek powinien znależć.Trafiłam na wątek na terierkowie, mojemu Ciapkowi ( mix keraka ) chyba domek się szykuje, jak się uda to spróbuję coś dorzucic do utrzymania Leo- chyba jest na dt? przepraszam ale nie przeczytałam całego wątku.A jużaki to moja miłość.. Quote
idusiek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 hmm, ale on suczki bardzo lubi, przemysl;) Quote
idusiek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 elaja- tak Leon od wczoraj jest w hoteliku, koszt utrzymania go tam przez miesiąc to 360 zł. będziemy wdzięczni za dorzucenie Grosza na Leosia :) Quote
Onaa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Faktycznie mały to on nie jest :). I może faktycznie ma coś z jużaka, bo taki biały, gdyby był płowy to byłby w typie briarda. A nie zimno mu tak gołemu w kojcu ? Quote
LadyBell Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 łał! ale Leo się zmienił! to coś chyba między jużakiem a terierem będzie :) fajneee Quote
idusiek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 uszyłam mu ten polarek, ale wczoraj postanowilismy dać skórze trochę pooddychać. polarek został u megi - dzisiaj pewnie go ubierze ;) Quote
idusiek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 koosiek napisał(a):Ale brzydal :eviltong: Żaden brzydal - jak juz to bzzzzzzzzzzzzzzzydal :) Quote
DorkaWD Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 idusiek napisał(a):hmm, ale on suczki bardzo lubi, przemysl;) Cholerka... myślę i w tym problem :p Jaki jest do dzieci? Quote
elaja Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 idusiek napisał(a):elaja- tak Leon od wczoraj jest w hoteliku, koszt utrzymania go tam przez miesiąc to 360 zł. będziemy wdzięczni za dorzucenie Grosza na Leosia :) Tak jak obiecałam , napewno dorzucę , tylko najpierw Ciapek musi iść do domku , tak więc na razie nie prosze o konto .Dobrze ,że wyciągliście kudłacza ze schronu, tam by się całkiem zmarnował, a to są psy stróżujące,bardzo terytorialne , zamknięcie go na stałe w kojcu to zbrodnia.Te 65 cm w kłębie to teoria- jest wiele psów mniejszych , są też olbrzymy ponad 80 cm, maści czesto wcale nie białej , ale żółtawej , szarej i łaciatej. Quote
idusiek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 kurdę ,to kim on właściwie jest? maść powiedziałabym jasny beżyk, plus szarawe uszka, duzy czarny nochal i piekne orzechowe oczęta:) normalnie = Laleczka :D jeszcze nie wiemy jak do dzieci, ale kocha się bawić- nawet Maltę zaczepiał do zabawy i mnie też :) Myślę, ze do dzieci będzie taki sam. Jak dla mnie to pies rodzinny. Tak mi się widzi :) Zachowuje się jak szczenię, bryka jak koziołek, ogonek w górze jak antenka :) Quote
kora78 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 piekny pies i jaki duzy!! chyba,ze pani, obok ktorej stal na focie jest wybitnie mala ;) ale ogolony na maxa. z pol cm zostalo mu dlugosci siersci? a w nocy juz jest blosko zera stopni... zakladajcie mu kubrak chociaz na noc, a w dzien sciagajcie, bo w kojcu raz dwa sie zaprawi Quote
idusiek Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 oj nie taki duzy, no :) Megi jest ode mnie niższa :) on jest wielkosci mniejszego onka- serio serio :) weszła wpłata od herak , przeliczona na PLNy 45,04 zł :) Dzieki wielkie ! Quote
Recommended Posts