__Lara Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Tak, pierwsze to go obciąć i umieścić w nieprzewiewnym, ciepłym miejscu. Quote
idusiek Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 niestety, nieprzewiewnego miejsca nie znalazłam, ale na pewno sprawimy mu jakiś kubraczek, żeby się nam nie przeziębił biedaczek... Fafik ma od środy miejsce u megii1- w hoteliku. cioteczki i wujkowie - plizzz o cokolwiek - to dla niego dużo :( Quote
beam6 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 idusiek napisał(a):, ale na pewno sprawimy mu jakiś kubraczek, żeby się nam nie przeziębił biedaczek... Jakbym miała wymiary ;-) Quote
Tora&Faro Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Zaznaczam chłopaka...czuję że po postrzyzynach okaże się że to prawdziwe cudo;) Quote
AniaDance Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Napiszcie koniecznie na priv: [email protected]- moge coś wpłacić na konto . pomoge ! Quote
megii1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 A ja myślę, ze po strzyżeniu to on będzie wyglądał jak duży szczur i może za miesiąc, dwa jak psiak:) Ale to moje osobiste zdanie - może się mylę:) Ida, tylko zrób coś żeby nie szczekał cały czas- może towarzystwo suczki go uspokoi? Chociaż Amigo z Ostrowii też na początku sporo szczekał a teraz tylko okazjonalnie. Quote
idusiek Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 mi sie wydaje,ze to terier i dlatego tak ma. przychodzi m i na mysl Blanca z Ostrowi- a la border- gęba sie jej nie zamykała- dopóki nie chciałysmy jej zabrac na spacer- nagle jej cała odwaga odeszła i okazało się, ze jest fajnym i trochę bojącym się psem. potem było juz tylko lepiej a teraz sunia bierze udział w róznych agility i jest psem kanapowym. a uwierzcie mi, ze jej to sie dopiero gęba nie zamykała ;) Myślę, że szok schroniskowy, że tułaczka a teraz zamkniecie w boksie zrobiły swoje. zobaczymy co będzie w hoteliku. ja jestem dobrej mysli- teriery są fajniutkie:) Quote
idusiek Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 AniaDance napisał(a):Napiszcie koniecznie na priv: [email protected]- moge coś wpłacić na konto . pomoge ! Aniu dzieki wielkie, juz ślę Ci PW na FB ;) ok ?:) Quote
mamanabank Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Witajcie, Obstawiam, że to pies w typie jużaka, zwłaszcza, że duży, dużo szczeka i miał łańcuch. Ale zobaczymy... Quote
go-ja Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Jestem i będę promować. To będzie wspaniały pies zobaczycie! :) Quote
ludwa Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 beam6 napisał(a):Jakbym miała wymiary ;-) Wymiary powiadasz....Nie mam pojęcia bo widziałam jedynie na zdjęciach ale ja podejrzewam, ze to cosik około mojego Fafinia;) Quote
malagos Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ja troszkę nie na temat, ale jakbyście (idusiek, ludwa) miały małą sunię w potrzebie, a ja bym miała miejsce wolne w dt, to może jednak powspółpracujemy i nie będziemy się ignorować na watkach? Ostrów to najbliżej położeone ode mnei schronisko i kilka lat temu u mnie psy znajdywały dt. Tym bardziej teraz, gdy zapisałam się do BDT :) Quote
kora78 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 malagos napisał(a):Ja troszkę nie na temat, ale jakbyście (idusiek, ludwa) miały małą sunię w potrzebie, a ja bym miała miejsce wolne w dt, to może jednak powspółpracujemy i nie będziemy się ignorować na watkach? Ostrów to najbliżej położeone ode mnei schronisko i kilka lat temu u mnie psy znajdywały dt. Tym bardziej teraz, gdy zapisałam się do BDT :) a ode mnie psiaczki moga byc?? :D mam teraz takie kudlaczki: www.dogomania.pl/threads/191503-kudłatki-spod-wrocławskiej-miejscowości-wątek-zbiorczy Quote
Fela Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Zdecydowanie większe niż Fafik Ludwy. Ale podobnie dziwne (mam tu na myśli łapanie za kostki ;-)), tylko o wiele bardziej szczekające. Quote
go-ja Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Nie mogę się doczekać aż Fafik opuści schron, będzie ostrzyżony i pachnący... :) :) :) Ido - jaki plan na najbliższy czas? Widzę, że nie ma nadal deklaracji. To start: go-ja, stała 15 zł Quote
idusiek Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 go-ja napisał(a):Nie mogę się doczekać aż Fafik opuści schron, będzie ostrzyżony i pachnący... :) :) :) Ido - jaki plan na najbliższy czas? Widzę, że nie ma nadal deklaracji. To start: go-ja, stała 15 zł dziękujemy !:) Quote
idusiek Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 będziemy mieć ciekawy okaz do adopcji. Już nie takie psiaki znajdowały domki, prawda cioteczki? ;) beam6- z tego co wiem ze schronu to on jest wielkości mniejszego onka - czyli taki pies do 20kg.;) Dałabyś radę cos wydziergać? Bo ja jutro idę w lumpeksach polarów męskich szukać na jakis kubraczek na szybko ;) malagos- jasne, że będę pamietać o Twoim DT ;) dzieki ! Quote
idusiek Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 hop hop cioteczki, dorzucicie złotówkę do hoteliku dla Fafika? Quote
ludwa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Fela napisał(a):Zdecydowanie większe niż Fafik Ludwy. Ale podobnie dziwne (mam tu na myśli łapanie za kostki ;-)), tylko o wiele bardziej szczekające. Myślę, że większy byłby problem z psem który nie szczeka;) A mój fafik za kostki nie łapie. Zresztą nie raz wyciągnięty był pies, który wydawał się oki (patrz Borys) a wcale nie było lekko, więc dobrze wiedzieć, że ten chociaż szczeka:) Malagos, wielkie dzięki za chęć pomocy:) Jak tylko będzie4sz miała wolny tymczas, daj znać, w schronie jak wiesz przepełnienie, więc wybór ogromny;) Jeszcze będziesz mogła pewnie kolorem sobie dobrać;) Quote
bronek51 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 to psiak w typie sofcika- mam młodą sunię softa i ona ma skłonności do takiego uciążliwego szczekania, niestety w moim stadzie teraz 2 psiaki - oba terierki, walczą o dominację nad naszymi 4 suniami i nie mogę wziąć kolejnego chłopaka ale na razie 100 zł na początek jego nowej drogi Quote
ludwa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 bronek51 napisał(a):to psiak w typie sofcika- mam młodą sunię softa i ona ma skłonności do takiego uciążliwego szczekania, niestety w moim stadzie teraz 2 psiaki - oba terierki, walczą o dominację nad naszymi 4 suniami i nie mogę wziąć kolejnego chłopaka ale na razie 100 zł na początek jego nowej drogi No to już się chłopak "urasowił" i wskazuje na typowego przedstawiciela swojej rasy:) Ogromne dzięki za pomoc:) Quote
Recommended Posts