ludwa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 bazarek dla Sofcika http://www.dogomania.pl/threads/193129-Jesienne-ciuszki-dziecięce-dla-Sofcika.-Koniec-30.09-godz.22?p=15408816#post15408816 Quote
ludwa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Jaka cisza tu zaległa... No ja mam nadzieję, że to się zmieni;) Quote
go-ja Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Prosimy o stałe deklaracje dla kudłaczka, jeśli chcemy go szybko oglądać w hoteliku :-)) Quote
ludwa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Bardzo, bardzo prosimy. Psiak jest pod naszą prywatną opieką. Nie mamy już wsparcia żadnej Fundacji niestety. Informuję też, że wpłaty będą szły na prywatne konto, prawdopodobnie Idy. Za moje bazarki na moje konto i stad będziemy opłacały wydaki związane z Sofcikiem:) Quote
agahar Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Witam, Wczoraj dokonałam wpłaty na konto fundacji "Pokochaj Psy Niczyje", z dopiskiem, żeby kaska przeznaczona była na tegoż psiaka... a teraz czytam, że nie współpracujecie z żadną fundacją....:-( Quote
idusiek Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 bronek51 napisał(a):to psiak w typie sofcika- mam młodą sunię softa i ona ma skłonności do takiego uciążliwego szczekania, niestety w moim stadzie teraz 2 psiaki - oba terierki, walczą o dominację nad naszymi 4 suniami i nie mogę wziąć kolejnego chłopaka ale na razie 100 zł na początek jego nowej drogi sofcik czyli dokładnie kto?:) bronek51, dzieki wielkie Quote
idusiek Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 agahar napisał(a):Witam, Wczoraj dokonałam wpłaty na konto fundacji "Pokochaj Psy Niczyje", z dopiskiem, żeby kaska przeznaczona była na tegoż psiaka... a teraz czytam, że nie współpracujecie z żadną fundacją....:-( ups. kurdę mol....no nie współpracuemy już od około miesiąca. już piszę Ci PW. Quote
idusiek Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 kupiłam dzisiaj Sofcikowi polarek na plecki za całe 5 zł:) własnie się pierze:) Quote
__Lara Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 idusiek napisał(a):kupiłam dzisiaj Sofcikowi polarek na plecki za całe 5 zł:) własnie się pierze:) Fajnie :) będzie mu ciepło :) Quote
idusiek Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 teraz jeszcze muszę mu wykroić ubranko ;) a ni kija nie wiem jak ... Quote
go-ja Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 STAŁE DEKLARACJE: go-ja - 15 zł BartekB - 50 zł Razem: 65 zł JEDNORAZOWE: ? Kto jeszcze pomoże? Dziewczyny aktualizujcie proszę info o deklaracjach, żebyśmy cały czas wiedzieli na czym stoimy :) I na początku wątku też. Quote
idusiek Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 bartekb?:) a kto to?:)- podziękuj z moim imieniu:) malo tego mało a nie wiadomo co pod kudłami zastaniemy:( cioteeeeczki i wujkowie = heeeeelp :modla::modla::modla: Quote
agahar Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 go-ja napisał(a):STAŁE DEKLARACJE: go-ja - 15 zł BartekB - 50 zł Razem: 65 zł JEDNORAZOWE: ? Kto jeszcze pomoże? Dziewczyny aktualizujcie proszę info o deklaracjach, żebyśmy cały czas wiedzieli na czym stoimy :) I na początku wątku też. jednorazowo 50zł, stała deklaracja 20zł (szkoda że się pospieszyłam z tą wpłatą na konto fundacji, bo było by więcej :() czekam na info na jakie konto mam wpłacać Quote
idusiek Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Proszę, poszukaj u siebie chociaż grosika dla Fafika... Quote
koosiek Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 idusiek napisał(a):sofcik czyli dokładnie kto?:) Irish soft coated wheaten terrier ;) Po polsku terier pszeniczny :) Quote
Fela Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Agahar, spokojnie, nie przepadnie wpłata na konto fundacji, zostanie przekazana na psa, dla którego jest przeznaczona Quote
idusiek Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 rozumiem zatem, że mi ją przelejesz Felu? Quote
Fela Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Albo zostanie przelana na konto hotelu, lecznicy, fryzjera (cokolwiek, byle z rachunkiem - to jest konto fundacji, która z przelewów musi się rozliczać), albo zwrócona nadawcy. Zależy od agahar. Quote
beam6 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 idusiek napisał(a): beam6- z tego co wiem ze schronu to on jest wielkości mniejszego onka - czyli taki pies do 20kg.;) Dałabyś radę cos wydziergać? Bo ja jutro idę w lumpeksach polarów męskich szukać na jakis kubraczek na szybko ;) Tak na bardzo szybko to nie dam rady :shake: - bluza polarowa to świetny pomysł :lol: Jakby był mu potrzebny jeszcze sweterek - dajcie znać. Potrzebuję obwodu w "klacie" i długości od obroży do ogona ;) Quote
ludwa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Felu, może nie wnikajmy w ten temat. W ostatniej przesyłce idzie do Ciebie faktura za karmę wydatkowana na pywatne psy, myslę, że faktura na ponad 300 złotych powinna wystarczyć, żeby zrobić przelew zaliczkowy na 100 zł jak to było w zwyczaju do tej pory. Każdy ma prawo się pomylić i nie utrudniajmy sobie. Pies jest pod prywatną opieką, więc nam do rozliczenia wystarczą zwykłe paragony. Quote
Beat2010 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 idusiek napisał(a):Proszę, poszukaj u siebie chociaż grosika dla Fafika... Fafik dostaje ode mnie jednorazowo ( niestety) 10 zł- za wdzięk i urodę ukrytą pod kudełkami, prosze nr konta na pw, jutro przeleję Quote
Jagoda1 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 "Idusiek", podaj nr konta na priv, moją słabością są boksery i teriery... Quote
Fela Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ludwa, a kto utrudnia? Ofiarodawca zdecydował, żeby zwrócić pieniądze i już zostały zwrócone. Jak doskonale wiesz (jako księgowa :razz:) zwrot jest prostszy w rozliczeniu niż rozliczanie jedną fakturą kilku zaliczek. Quote
beka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Jagoda1 napisał(a):"Idusiek", podaj nr konta na priv, moją słabością są boksery i teriery... Jagódka a Ty masz welsha w avatarku?? Quote
Recommended Posts