dorota1 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Sytuacja rzeczywiście dramatyczna. Niestety wątpliwości niektórych z nas obecnych tu na wątku, czy sunia trafia na dobrych ludzi, nie były bezzasadne. Ja sama miałam ogromne obawy, czy to dobry dom dla suni, ale tak bardzo chciałam się mylić. I co teraz będzie? Ja mogę zadeklarować jedynie 10 zł miesięcznie na hotel, a to przecież kropla w morzu. Quote
Felka z Bagien Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Trzeba Irmę zabrac !Moim zdaniem jest w śmiertelnym zagrożeniu! Quote
efra Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Pilnie szukamy osoby, która będzie w stanie podjechać z Irmą do weta na badania, bo nawet nie wiadomo czy Irma ma gronkowca. Nikt tego nie stwierdził a to, że Irma zaraziła swoich właścicieli to tylko słowa lekarki, która nie zna psa i nigdy nawet jej nie widziała. Quote
_Aga_ Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Czy ja się mylę, czy wojtuś jest gdzieś blisko Irmy? Trzebaby go tu na wątek ściągnąć.. Quote
_Aga_ Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 wojtus trzyma rękę na pulsie.. Ma wziąść Irmę na badania.. Quote
beta ata Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 (edited) Hej! :-) Azalia chce wykupic pakiet ogloszeń dla suni. Znalazłam tani bazarek ogloszeniowy, juz wstepnie zaklepałam pakiet. Potrzebuje imożliwie najwięcej informacji o suni, żeby napisac tekst, chyba, że ktos inny chce napisać... No i jest pytanie o zdjęcia... Przeczytalam wątek i widziałam zdjęcia, szczerze mówiąc, do ogloszeń potrzebne są lepsze zdjęcia, z takimi jak są, to szanse maleja, wiadomo, psa wyadoptowuje sie zdjęciami i tekstem. Czy ktos z Was może zrobić nowe dobre zdjęcia? Mam kontakt do osoby z dogo z Krakowa, ale nie wiem, czy moglaby ewentualnie tam podjechać... No i w ogóle piszcie tu coś - co sie dzieje, bo ja mam tylko info telefoniczne od azalii, a tu na wątku ani slowa nie ma o sytuacji w tej chwili. edit: Sprawdziłam na mapie, gdzie dokładnie sa te Witkowice. Sa w trójkącie między Bielsko-Białą, Oświęcimiem i Wadowicami. Zgadza się? Jesli tak, to jest dośc blisko do Pszczyny, gdzie jest Fundacja Zwierzęca Arkadia, z którą współpracuję i troche dalej do żywca, gdzie jest BUDRYSEK, którą poznałam. Może ktoraś z dziewczyn mogłaby zrobic nowe zdjęcia... Edited May 27, 2013 by beta ata Quote
_Aga_ Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Ja też nic nie wiem, oprócz tego, że wojtus miał Irmę wziąść do weta.. efra może coś więcej wie, skontaktuję się z nią.. Quote
_Aga_ Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Właściciele nie chcą Irmy.. Przetrzymają ją do czasu znalezienia nowego domu.. Tak jest na tą chwilę, ale może się okazać, że nagle każą ją zabrać.. Nie jest chora.. Zdjęcia by się bardzo przydały, może ktoś mógłby pomóc w tej kwestii?? Quote
efra Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 [quote name='beta ata']Hej! :-) Azalia chce wykupic pakiet ogloszeń dla suni. Znalazłam tani bazarek ogloszeniowy, juz wstepnie zaklepałam pakiet. Potrzebuje imożliwie najwięcej informacji o suni, żeby napisac tekst, chyba, że ktos inny chce napisać... No i jest pytanie o zdjęcia... Przeczytalam wątek i widziałam zdjęcia, szczerze mówiąc, do ogloszeń potrzebne są lepsze zdjęcia, z takimi jak są, to szanse maleja, wiadomo, psa wyadoptowuje sie zdjęciami i tekstem. Czy ktos z Was może zrobić nowe dobre zdjęcia? Mam kontakt do osoby z dogo z Krakowa, ale nie wiem, czy moglaby ewentualnie tam podjechać... No i w ogóle piszcie tu coś - co sie dzieje, bo ja mam tylko info telefoniczne od azalii, a tu na wątku ani slowa nie ma o sytuacji w tej chwili. edit: Sprawdziłam na mapie, gdzie dokładnie sa te Witkowice. Sa w trójkącie między Bielsko-Białą, Oświęcimiem i Wadowicami. Zgadza się? Jesli tak, to jest dośc blisko do Pszczyny, gdzie jest Fundacja Zwierzęca Arkadia, z którą współpracuję i troche dalej do żywca, gdzie jest BUDRYSEK, którą poznałam. Może ktoraś z dziewczyn mogłaby zrobic nowe zdjęcia...[/QUOTE] Irma jest w KRAKOWIE.Może Wojtuś zrobi zdjęcia?Zadzwonie i poproszę żeby tam pojechał. Quote
Kama79 Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 (edited) Cholera o co chodzi z tą psiną? To te Witkowice koło Kęt i Andrychowa? Ja mam babcię we wsi obok, jestem tam co 2 tyg., pomóc jakoś? W sumie mieszkam 20 km. dalej... Edited May 28, 2013 by Kama79 Quote
ewunian Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Na to wygląda, że to są TE Witkowice. Mieszkam na wsi koło Andrychowa, ale aktualnie w Katowicach jestem. Co tydzień w piątek jestem na wolontariacie w bielskim schronisku... Quote
ewunian Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 To gdzie jest w końcu pies? W Krakowie, w dzielnicy Witkowice, czy w Witkowicach - wiosce na granicy Małopolski i Śląska? Quote
_Aga_ Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Na to wygląda, że to Kraków, dzielnica Witkowice. Quote
beta ata Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 A, widzicie, to w Krakowie jest taka dzielnica... A ja przeczytałam "Witkowice", wrzucilam w przegladarke i wyskoczyła wieś Witkowice opodal Krakowa, stąd nieporozumienie. (A swoja drogą, że też w tak małej odleglości od siebie sa jedne i drugie Witkowice...) Quote
efra Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 Rozmawiałam z Wojtusiem i nie pojedzie zrobić zdjęc , ponieważ jest chory i musi jeżdzić po szpitalach.Pilnie szukamy kogoś z Krakowa kto pojedzie zrobić zdjęcia Irmie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Quote
beta ata Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Wysłałam pw do Aga-ta z Krakowa. Poprosiłam ja, by zajrzała na ten wątek i napisałam, że potrzebne sa zdjęcia... Może miałaby możliwość... Quote
masza44 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Jeśli nikt inny nie da rady ja podjadę ale nie w tym tygodniu bo mam już zaplanowaną pa, wizytę w schronie i malutkiego awaryjnego tymczasa, w następnym bym podjechała po południu po pracy. Quote
Felka z Bagien Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 To gdzie jest w końcu Irma? W Krakowie w Witkowicach? Quote
masza44 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Zrozumiałam że w Witkowicach koło Krakowa. Tam jeździ autobus miejski. Quote
Recommended Posts