Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BARDZO BARDZO MILO BYLO NAM CIE POZNAC ;)
Mam nadzieje, ze jeszcze keidys poznamy Hackerka :loveu: Ostatnie zdjecia bardzo fajne ;) A Wasza galerie juz troche znam, wiec chyba duzych zalegosci nie mamy :cool3:

Posted

Eriu - my nic z tym OBEDIENCE nie robimy, znaczy tam trochę siady, waruje, chodzenie przy nodze, przywołanie to poćwiczymy... ale nie, żeby to miało być naprawdę "formalne" takie :roll:

Acctiually, Enchantress, ewka i Hacker, anetta, aneta_zyleta, Kati16, betty, Marta_Ares
- dziękuję! :Rose:
Klaudia - no... patrzy się superowo! :iloveyou:

Shangri - dzięki, spodnie moje ulubione - takie do-psiowe! :loveu:

Julix
- nam jeszcze milej poznać Was, a Hackera pewnie będziecie miały okazje prędzej czy później spotkać - bestia się robi coraz kochańszym! :bigcool:

Teraz obiecana niespodzianka, czyli FILMIK - Klik!

Posted

Filmik super!!:multi:
Anza nie bylo Tobie zimno??:crazyeye: chodzic po wodzie:-o jestem po wrazeniem:lol:

Ja chodzilam tam w dwuch bluzach kurtce i rekawiczkach, uznalam z zaglupio bede juz wygladac w czapce;) bylo mi dalej zimno:evil_lol:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']...a u nas nowy filmik - urywki z obozu (ale nie z zajęć) :cool3:Widziałam, widziałam. Choć bez dźwięku.
Ja bezpośrednio po obozie byłam nad morzem i miałam ochotę pobrodzić, ale pierwszego dnia się w końcu nie zdecydowałam, a później nie było okazji. Ale w ostatni weekend to nadrobiłam :p

Posted

Dziękuję wszystkim za miłe komentarze dot. filmiku :p

Odpowiem wam po Szabacie na resztę bo nie mam za bardzo teraz już czasu :roll:

Hackerek w czterech porach roku (oszukane bo zdjęcie "wiosenne" jest z jesieni):

...siostra potrzebowała na informatyke ;)

Posted

ewka - od dawna planuje obejrzeć Waszą galerie, ale brak czasu :shake: - a jak już wejdę to chce oblookać od razu całą ;)
Potem już na bieżąco oglądanie to z górki, ale na pierwsze odwiedziny to potrzeba duuużo czasu :roll: