Klaudia :-) Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 to patrzenie na Ciebie jest genialne:-) super fotki Quote
shangri_la Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 extra kurcze a ten kontakt wzrokowy :loveu: to mi sie najbardziej podoba http://i29.tinypic.com/r0qdlu.jpg takie spontaniczne :lol: i swietne spodnie :kciuki: pozdrawiam Quote
JIM Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 BARDZO BARDZO MILO BYLO NAM CIE POZNAC ;) Mam nadzieje, ze jeszcze keidys poznamy Hackerka :loveu: Ostatnie zdjecia bardzo fajne ;) A Wasza galerie juz troche znam, wiec chyba duzych zalegosci nie mamy :cool3: Quote
LadyK Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [CENTER]Hacker jest cudny :loveu: Piękny kolor goldena,taki złociutki :loveu: Będziemy Was odwiedzać :multi:[/CENTER] Quote
betty_labrador Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 spamuje znow :cool3: witam, cos dlugo nie zagladasz do galerii :) pozdrowka i czekamy na nowe foteczki :) Quote
Marta_Ares Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 http://i29.tinypic.com/r0qdlu.jpg slicznaa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Eriu - my nic z tym OBEDIENCE nie robimy, znaczy tam trochę siady, waruje, chodzenie przy nodze, przywołanie to poćwiczymy... ale nie, żeby to miało być naprawdę "formalne" takie :roll: Acctiually, Enchantress, ewka i Hacker, anetta, aneta_zyleta, Kati16, betty, Marta_Ares - dziękuję! :Rose: Klaudia - no... patrzy się superowo! :iloveyou: Shangri - dzięki, spodnie moje ulubione - takie do-psiowe! :loveu: Julix - nam jeszcze milej poznać Was, a Hackera pewnie będziecie miały okazje prędzej czy później spotkać - bestia się robi coraz kochańszym! :bigcool: Teraz obiecana niespodzianka, czyli FILMIK - Klik! Quote
Eriu Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Hacker taki nieprzekonany do wodnych poczynań? :) Czaił się niesamowicie przed skokami :). Quote
Ewa3 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Filmik super!!:multi: Anza nie bylo Tobie zimno??:crazyeye: chodzic po wodzie:-o jestem po wrazeniem:lol: Ja chodzilam tam w dwuch bluzach kurtce i rekawiczkach, uznalam z zaglupio bede juz wygladac w czapce;) bylo mi dalej zimno:evil_lol: Quote
APSA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Anza&Hacker']...a u nas nowy filmik - urywki z obozu (ale nie z zajęć) :cool3:Widziałam, widziałam. Choć bez dźwięku. Ja bezpośrednio po obozie byłam nad morzem i miałam ochotę pobrodzić, ale pierwszego dnia się w końcu nie zdecydowałam, a później nie było okazji. Ale w ostatni weekend to nadrobiłam :p Quote
aneta_zyleta Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 świetny filmik;) Ja nie wiem skąd te psiaki mają tyle energii żeby ciągle biegać...:roll: Quote
ewka i haker Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 super film i te zapedy zeby wskoczyc do wody Quote
Klaudia :-) Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Filmik świetny:-) to Hakerkowe kombinowanie jak dostać piłek i się nie zamoczyć genialne:-P Quote
Tepes Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Fajny filmik:) A co on taki jakiś niechętny do wody?;D Quote
Anza&Hacker Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Dziękuję wszystkim za miłe komentarze dot. filmiku :p Odpowiem wam po Szabacie na resztę bo nie mam za bardzo teraz już czasu :roll: Hackerek w czterech porach roku (oszukane bo zdjęcie "wiosenne" jest z jesieni): ...siostra potrzebowała na informatyke ;) Quote
Anza&Hacker Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 ewka - od dawna planuje obejrzeć Waszą galerie, ale brak czasu :shake: - a jak już wejdę to chce oblookać od razu całą ;) Potem już na bieżąco oglądanie to z górki, ale na pierwsze odwiedziny to potrzeba duuużo czasu :roll: Quote
Recommended Posts