ewka i haker Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 mozesz narazie obejrzec tylko czesc;) wogle fajnie ze wpadniesz Quote
Luzia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Julix napisał(a):Jesien najlepsza :D [choc osobiscie wole lato:)] A ja zimę :diabloti: Tak w ogóle to się witamy :multi: Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 dziekuje :) wlasnie powstalo oko i obwodka dookola niego :) Quote
Mudik Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Pisałam ju,z u Betty ale się powtórzę portret GIT, cud,miód i orzeszki. Oko cudnie wyszło , jak żywy! Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 dziekuje Wam jeszcze raz :) ciekawe czy nie zwale rysunku przez szczeke czy jezyk :cool3: :eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Betty - WOW! :crazyeye: Na pierwszych dwóch fotach to mi w ogóle Hackera nie przypominało. Szkic to tylko ucho miał podobne, a ten następny to... no nie wiedziałam, że Hacker ma w sobie TYLE kolorów! :evil_lol: ...ale już na trzecim - to oko!:loveu: - na końcu świata bym poznała - EXTRA wyszło! :cool1: Ciekawi mnie tylko, czy on zostanie taki "rudy", czy potem będzie bardziej złoty? :razz: Generalnie widzę, że wene masz i rysunek BARDZO mnie satysfakcjonuje!!! :grins: DZIEKUJĘ KOCHANA BETTY! :Rose: Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 o Ania !!! :iloveyou: ciesze sie ze sie podoba, a taki rudy nie jest-skaner przekłamuje :roll: tu jest zdjecie z aparatu i takie sa kolory naprawde ;) no szkic malo kiedy przypomina danego psa, wazny jest efekt pocieniowania :) wszystko ma wiele odcieni i barw- nawet tych ledwo lub niewidocznych gołym okiem, cos co wydaje sie z pozoru szare i jednolite.. pod biela tez jest rozowy, niebieski, fioletowy, etc ;) mam wene jakos :cool1: :D ps. teraz powstaje nosek ale powoooli :) Quote
Anza&Hacker Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Betty - super, dzięki, piękny jest! :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Mogę go wrzucić do galerii na naszej stronie (jak skończysz)? :cool3: Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 jasne wrzucaj gdzie tylko chcesz!!! zaraz dam kolejny etap i spaccccccccccccc Quote
Anza&Hacker Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Już nie mogę się jego doczekać!!! :multi: ...ciekawe czy potem wstane o świcie na agility? :roll: Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Już nie mogę się jego doczekać!!! :multi: ...ciekawe czy potem wstane o świcie na agility? :roll: siedz do 3 jak wtedy :eviltong: (ja tez nie moge sie doczekac konca bo chce kolejny rysunek odwalic :evil_lol: ) etap 4, ale ide juz spac, serio!! wiec juz nie czekaj :) Quote
Anza&Hacker Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Superowy jest :loveu: - tylko czemu zrobiłaś mu garba nad nosem? :eviltong: Na zdjęciu jest z deka inaczej z tym nosem i pyskiem - trzeba będzie poprawić :cool3: Ja dzisiaj już nie czekam, więc możesz iść spokojnie spać :sleep2: Quote
betty_labrador Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 oh sory tak poprostu musiala mi poleciec reka- widzisz mje rysunki sa do kitu :eviltong: nie ma to jak zdjecie :D dziekuje ze moge isc spokojnie spac :* kolorowych snuffff Quote
Inkaa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Oj, rysunek piękny! Zazdroszę talentu Betty. :lol: Quote
Recommended Posts