Anza&Hacker Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='aneta_zyleta']nie będe orgyginalna: kiedy nowe fotki? Moge dać Ci jedną - starą, ale w nowej wersji :cool3: ...nowe fotki będą jak: a) przestanie Wrocław zalewać deszczami :shake: b) mój aparat wróci z wakacji nad morzem ;) Quote
Kinia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 WoW fajna ta stara fotka:loveu: Miłego wieczoru! Quote
betty_labrador Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 juz ja gdzies widzialam :hmmmm: :diabloti: no tak stara ale jara :lol: swietna! Quote
Anza&Hacker Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Kinia, Mudik, betty, ewka, łapeczek - dzięki za odwiedziny :p Nic za bardzo nie dodaje bo nie mam mojego aparatu - pożyczyłam siostrze na wyjazd i raczej nie wróci on przed weekendem, a tęsknie za nim :-( Dzisiejsze, pstryknięte aparatem drugiej siostry - pogoda też masakryczna na foty :shake: Na lewym uchu widać jego wielką i okropną blizne i strupa na kawałku jeszcze nie zagojonym :placz: Quote
łapeczek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 nie ma za co postaramy sie czesciej wpasc... i do sibie tez zapraszamy xD Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 sliczny Hackerek :loveu: i bidulek zarazem z tym uszkiem :( trzymaj sie dzielnie Aniu! Quote
Anza&Hacker Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 ...a tam bidulek, on sie nim nie przejmuje - chyba, że ja coś przy nim robie :evil_lol: ...ale wygląda ono mi nie ciekawie - bardzo brzydka blizna jest :shake: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 uu :-o faktycznie! tu wyglada gorzej ta rana! :/ Quote
Anza&Hacker Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 ...inny pies go użarł - a rana jest w takim miejscu, że Hacker jej "pomógł" potem :shake: Quote
Anza&Hacker Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Nie drapie - ale jak miał bardziej rozwalone to ciągle trzepał łbem - więc ranna końcówka ucha co rusz uderzała o jego czaszke - efektem było ciągłe rozwalanie rany - opatrunki wszelkiego rodzaju miał nakładane (codofix itp.), ale na długo nie pomagały. Na szczęście teraz już w większości zagojona rana i piesek już łepetynką od jakiegoś dłuższego czasu nie trzepie - tylko ta blizna taka be... :roll: Quote
betty_labrador Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 a TY na goldenach jestes :P dobrze ze mam Cie w subskrypcjach :D Quote
ewka i haker Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 wszytsko prawie przenieśli;/ dobrze ze sa te subskrypcje Quote
Shetanka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Anza&Hacker napisał(a):...a tam bidulek, on sie nim nie przejmuje - chyba, że ja coś przy nim robie :evil_lol: ...ale wygląda ono mi nie ciekawie - bardzo brzydka blizna jest :shake: http://i37.tinypic.com/fdab78.jpg Ouu :c no to zdrowia życzymy ;) będzie dobrze x3 Quote
Anza&Hacker Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Mamy dobre i złe wieści: 1. Ucho praktycznie zagojone! :multi: 2. Hacker się kontuzjował i kuleje :shake: Ponieważ od jakiegoś tygodnia Hacker mi ciągle lekko kuleje na przednią łapkę - zaprzestałam z nim treningów frisbee - co oznacza również, że jednak nie pokażemy się w tym roku na zawodach :-( Wracając do tych bardziej pozytywnych wieści - byliśmy 4 dni w pięknej miejscowości o nazwie Boguszów Gorce - tak wyglądał peron i jego okolice: :loveu: Wszędzie gdzie się tylko spojrzało były góry, łąki, lasy... :p Hacker wychasał się tak, że aż dwa dni po powrocie odyspiał :evil_lol: Jechaliśmy z wizytą do ośrodka resocjalizacyjnego "Arka" fundacji Jesus Christ Security - na miejscu spotkaliśmy tego 8'mio miesięcznego rezydenta: :cool1: Hacker szybko się zadomowił to też za ok. dwa tyg. planujemy tam wrócić :cool3: Quote
betty_labrador Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 czesc Aniu :multi: :calus: super ze sobie nieco wypoczelas z Hackusiem! szkoda ze sie kontuzjowal, ...ale zobaczysz szybko dojdzie do dawnej formy :) fajne zdjecia, szkoda tego psiaka na łancuchu :( pozdrowka, Betty i Tosia Quote
Recommended Posts