Jump to content
Dogomania

Hacker - sportowy golden! Nowy sprzęt!!! x] Fuji FinePix S5600

Recommended Posts

Posted

[quote name='aneta_zyleta']nie będe orgyginalna: kiedy nowe fotki?
Moge dać Ci jedną - starą, ale w nowej wersji :cool3:

...nowe fotki będą jak:
a) przestanie Wrocław zalewać deszczami :shake:
b) mój aparat wróci z wakacji nad morzem ;)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia, Mudik, betty, ewka, łapeczek - dzięki za odwiedziny :p

Nic za bardzo nie dodaje bo nie mam mojego aparatu - pożyczyłam siostrze na wyjazd i raczej nie wróci on przed weekendem, a tęsknie za nim :-(

Dzisiejsze, pstryknięte aparatem drugiej siostry - pogoda też masakryczna na foty :shake:

Na lewym uchu widać jego wielką i okropną blizne i strupa na kawałku jeszcze nie zagojonym :placz:

Posted

Nie drapie - ale jak miał bardziej rozwalone to ciągle trzepał łbem - więc ranna końcówka ucha co rusz uderzała o jego czaszke - efektem było ciągłe rozwalanie rany - opatrunki wszelkiego rodzaju miał nakładane (codofix itp.), ale na długo nie pomagały. Na szczęście teraz już w większości zagojona rana i piesek już łepetynką od jakiegoś dłuższego czasu nie trzepie - tylko ta blizna taka be... :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Mamy dobre i złe wieści:
1. Ucho praktycznie zagojone! :multi:
2. Hacker się kontuzjował i kuleje :shake:

Ponieważ od jakiegoś tygodnia Hacker mi ciągle lekko kuleje na przednią łapkę - zaprzestałam z nim treningów frisbee - co oznacza również, że jednak nie pokażemy się w tym roku na zawodach :-(

Wracając do tych bardziej pozytywnych wieści - byliśmy 4 dni w pięknej miejscowości o nazwie Boguszów Gorce - tak wyglądał peron i jego okolice: :loveu:

Wszędzie gdzie się tylko spojrzało były góry, łąki, lasy... :p

Hacker wychasał się tak, że aż dwa dni po powrocie odyspiał :evil_lol:

Jechaliśmy z wizytą do ośrodka resocjalizacyjnego "Arka" fundacji Jesus Christ Security - na miejscu spotkaliśmy tego 8'mio miesięcznego rezydenta: :cool1:

Hacker szybko się zadomowił to też za ok. dwa tyg. planujemy tam wrócić :cool3:

Posted

czesc Aniu :multi: :calus:

super ze sobie nieco wypoczelas z Hackusiem! szkoda ze sie kontuzjowal, ...ale zobaczysz szybko dojdzie do dawnej formy :)

fajne zdjecia, szkoda tego psiaka na łancuchu :(

pozdrowka, Betty i Tosia